CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Apoo

[Tempatan] Taylor Swift tambah konsert di Singapore. Syabas PN..

  [Copy link]
 Author| Post time 26-6-2023 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-6-2023 12:44 AM
pelabur pon lari akibat kehaukan

Pelabur asing jual saham sembilan minggu berturut-turut

Alhamdulillah Malaysia menarik pelaburan diluluskan bernilai RM71.4 bilion dalam sektor pembuatan, perkhidmatan dan utama bagi suku pertama 2023, menurut Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (Mida).

https://www.hmetro.com.my/bisnes/2023/05/972142/malaysia-tarik-pelaburan-diluluskan-bernilai-rm714-bilion
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2023 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 01:12 AM | Show all posts
Apoo replied at 26-6-2023 01:02 AM
Alhamdulillah Malaysia menarik pelaburan diluluskan bernilai RM71.4 bilion dalam sektor pembuatan, ...

FDI masuk hasil tangan menteri umno

FPI hauk
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 25-6-2023 10:32 PM
Aik apa kena ngn PN? bukan la ni Madanon Celaka yg pegang kerajaan persekutuan ka?.. taylor ship bak ...

Sebelum ni Coldplay punya concert sehari. Syed Saddiq pun beriya buat video explain betapa ruginya negara blah blah. Penyokong ph pun ramai ramai salahkan PN.

Walhal PH yang government. Awat xberjaya tarik artist ni semua wat concert banyak hari di Malaysia.

Dan apa kaitan dengan PN yang Bukan kerajaan?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2023 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-6-2023 01:12 AM
FDI masuk hasil tangan menteri umno

FPI hauk

Under PMX..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2023 02:49 PM
Aduh jelesnya!!!! I sgt menanti nantikan taylor. Bila start jual tiket?

Jom pegi sis. At least si Taylor ni banyak la juga lagu sheols ai reti nyanyi banding Coldplay.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-6-2023 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 26-6-2023 03:26 AM
Jom pegi sis. At least si Taylor ni banyak la juga lagu sheols ai reti nyanyi banding Coldplay.

In your dream ler......

First thing laki ko tanya....."nak pi duit sendirik ada? make sure duit budak budak, groceries semua dah letak tepi"

Jantanz zaman skg kheun chzy?

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
When come to nego.....we can never beat spore....they always seem to  strike the best deal ...



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2023 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik mentaliti melayu ni. Ko taknak sokong LGBT, ko punya pasal la. Apahal ko nak marah kalau orang lain sokong LGBT? Yang pergi serang Coldplay tu pasal apa? Kebodohan betul lah busy body trying to tell people what to do and think. LGBT tu bukan ramai pun. Ko takut merebak kat anak2 ko, ko ceramah anak2 ko sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 08:57 AM | Show all posts
ResellerMaxis replied at 26-6-2023 01:20 AM
Sebelum ni Coldplay punya concert sehari. Syed Saddiq pun beriya buat video explain betapa ruginya ...

kunun2 bila segelintir lobai protest kemasukan retis2 luar, itu yang menghalang daripada retis luar masuk malaysia, padahai kebenaran kat tangan kerajaan... apa haprak sangat gomen madanone celaka nie? kerja nak salahkan orang saja bila failed...pi la buat promosi...pi la sembang dengan company2 yg menguruskan event....

sudah2 laa dok buat perangai pembangkang lagi....ingat rakyat pekak sangat, tak boleh menilai ka?.... bila mai tang dasar2 bodo yang menyusahkan rakyat boleh pulak dilaksanakan walaupun majoriti rakyat tak setuju...mai tang kegagalan nk tarik pelabur nak tarik retis luar sebab sekoq dua lobai tak suka, teruih guna pakai sora lobai tu...

and one more thing, retis2 luar ni kalau yg pro lgbt ka pro whatever ka, kalau depa boleh masuk negara2 yg opposite depa punya stand depa lagi suka..takdaknya kalau sekoq dua lobai protest tak suka tapi government bagi greenlight saja teruih depa nk lari tak mau mai malaysia...

tgk arab saudick, bila bagi kebenaran buat konsert buat sukan melibatkan jantan dan betina, acara gusti yg menjadi sebahagian dari Saudi Vision 2030, ramai saja performer dari luar negara mai walaopun bukan semua rakyat dia suka pon...

tu beza gomen negara lain dengan gomen madanone sial....negara lain ada vision, ada hala tuju jelas...

madanon bangang ni ada apa?.



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2023 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 26-6-2023 08:57 AM
kunun2 bila segelintir lobai protest kemasukan retis2 luar, itu yang menghalang daripada retis lua ...

Kah kah kah.. hg ingat organizer nak ka buat event kat tempat yg serba serbi kena bantah ni. Sat gi dia nyanyi lagu 'you need to calm down', habih lobai pakat berkumpul kat padang merbok.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Apoo replied at 26-6-2023 01:50 AM
Under PMX..

Kesinambungan FDI sejak tengku zafrul under PN lagi

FPI under pmx dan rafizi hauk
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Apoo replied at 26-6-2023 10:54 AM
Kah kah kah.. hg ingat organizer nak ka buat event kat tempat yg serba serbi kena bantah ni. Sat g ...

Kejap ko beralhamdulillah taylor swift tak datang

Kejap ko salahkan PAS bantah

Kecelaruan sungguh penaokong anwat nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nuar tak dapat menjubo artis lgbt pun salah lobai  
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:22 AM | Show all posts
Iolls igt lagi masa Metallica umum konsert dekat Singapore. Menggelupur la fans Malaysia ni beli tiket including one of my friend. Beli tiket, tambang lagi, penginapan lagi, betul2 costing. Tup2 Metallica selit hari Rabu buat konsert dekat Stadium Merdeka hahahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-6-2023 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-6-2023 11:12 AM
Kejap ko beralhamdulillah taylor swift tak datang

Kejap ko salahkan PAS bantah

Sarcasm..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-6-2023 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-6-2023 11:09 AM
Kesinambungan FDI sejak tengku zafrul under PN lagi

FPI under pmx dan rafizi hauk

Kah kah kah.. ok la ok la.. semua benda buruk terus start dari zaman PMX. Semua benda baik sekrg start dari zaman PN lagi.
P.S; ini sarcasm tau. In case tak paham.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Apoo replied at 26-6-2023 11:32 AM
Kah kah kah.. ok la ok la.. semua benda buruk terus start dari zaman PMX. Semua benda baik sekrg s ...

Awak ni multinick @tripleid ke? X nmpk tripleid minggu ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 26-6-2023 03:26 AM
Jom pegi sis. At least si Taylor ni banyak la juga lagu sheols ai reti nyanyi banding Coldplay.

Jom!!! I annoyed dgn komen2 alhamdulillah, bagus xpayah dtg etc etc. Eh bodohnya ummah begini. Apa beza concert taylor dgn concert tokti???? Konsert GV tiap2 mggu??? Sama je. Klau bawa masuk hard core metal ok la nk ckp gitu. Ni setakat taylor n cp jah dah tergugat ke? Kalau sam smith mmg patut la xmasuk. Geram yach baca komen bodoh mcm tu. Nk hapuskan, hapuskan semua concert.

Klau iols, iols siap nk ajak taylor ni pegi jalan2 negara kita. Sbb i suka malaysia ni unik. Jauh lg best dari singapore. Bg taylor suka n promote malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 25-6-2023 11:46 PM
tulah..ruginya takleh nk pg tgok mj....iols tak berduit.lg.zaman tu

Umur berapa masa tu? I sekolah rendah kot jd just kenal mj xtau sgt lagu2 n kenapa heols femes. I ingat dia pelik je. Bila dah besar ni tgk bakat heols, dgn soft spoken heols i rasa jeles dgn sapa yg dpt pegi konsert mj tu. Masa tu siap ada bantahan kalau x silap. Tp sbb jualan tiket terlampau hangat, mj tambah lg 1 hari.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 198320 Replies : 3588
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32779 Replies : 89
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27176 Replies : 48
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260648 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 06:11 PM GMT+8 , Processed in 0.063930 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list