Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23382
View
266
Reply

Zaman paling best bagi korang?

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 21-12-2010 06:42 AM | Show all posts
tu arr pasal. i keje kat u gak.
so... i patot sebot zaman keje ke zaman u ??
hyun kat u mana?? ...
bangcak Post at 20-12-2010 18:20



    u berada di u u tu untuk u keje atau untuk u belajar?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2010 06:46 AM | Show all posts
nape zaman kawen tak de
reena_max Post at 20-12-2010 18:58



    kalau macam tu..harus disertakan sekali zaman single..beranak-pinak..bercerai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2010 06:58 AM | Show all posts
mestila zaman skola paling bes...terasa diri begitu suci murni...hohoho
tina Post at 20-12-2010 22:23



    bukan zaman sekolah ke yg ramai comot-comot jer?

time universiti and keje baru sume start comey
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 07:31 AM | Show all posts
bukan abg cakcak ckp abg sekolah sampai pmr je ke?
asteruk Post at 21-12-2010 06:40

.....teman member gi skolah
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 07:33 AM | Show all posts
u berada di u u tu untuk u keje atau untuk u belajar?
asteruk Post at 21-12-2010 06:42

keje sambil bajar
bajar ngulaw
bajar morat
bajar men porem
bajar korek idung 2 jari

.....30taon lagikk nak graduate
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 07:45 AM | Show all posts
bukan zaman sekolah ke yg ramai comot-comot jer?

time universiti and keje baru sume  ...
asteruk Post at 21-12-2010 06:58 AM



    tak kisah comot2.tak cun takcntik...janji bes...
bes org takde hasad dengki aku...dpt kawan semua skepala...tak kira melayu o cina o india..
penuh dgn kegembiraan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 07:52 AM | Show all posts
zaman bayi lah best

sebab tak tahu apa2..

dah besar baru tahu yang diri ini kuat nangis time kecik2..minum susu tepung pun susu paling mahal...kasi susu harga murah terus muntah
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 10:55 AM | Show all posts
dah
i belom kawen lagikk
bangcak Post at 20-12-2010 17:53



    dah kawen mengaku single....  cheeetttttt
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2010 11:02 AM | Show all posts
zaman skolah la zaman paling beshh dlm idop aku..
sbb zaman tu je yg hepi dlm hidup aku...

zaman tu gak aku mule ber bf - gf...
zaman tu gak aku memule dpt motor,
zaman tu gak aku kenal chentaaaa.....
zaman tu gak aku kenal duniaa..

dan zaman tu gak aku dpt awek hot setap

skang x lagi

nk balik skolah balikkkk plsssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2010 01:42 PM | Show all posts
zaman sekolah i paling takbest
- asyik kene marah ngan cikgu bila keje sekolah taksiap. bkn i takna ...
bangcak Post at 20-12-2010 21:09



simpati ngan nasib bangcak masa zaman sekolah ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 01:50 PM | Show all posts
aku vote zaman unibersiti....sbb apa:

1.masa ni aku betul2 serius study..takmau kecewakan mak aku..nk bg ijazah kat mak aku...
2.masa ni aku jumpa somi aku sekarang..stady sesama..oh indahnya...
3.zaman ni aku dh jd sorng anak yg bek skit..tak malas mcm zaman sekolah....
4.zaman ni aku byk belajar erti hidup..byk berdikari....oh rindunya zaman ni....




ni post aku yg sama..jgn mare
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 05:23 PM | Show all posts
zaman sekolah adalah paling indah esp masa form 4 dan form 5..aku ada klik aku sendiri.
zaman U paling stress..byk masalah..byk kali putus cinta(padan la muka,time belajar mengedik)
zaman bekerja..sederhana indah tapi way much better dari zaman U sbb ongkos masuk!
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 07:14 PM | Show all posts
4 .. i vote .. best giler zaman dulu ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 07:16 PM | Show all posts
Reply 53# tuakang


    zaman sekolah i .. sekolah menengah .. macam macam orang i bergaul .. dari hitam ke putih semua ada ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 10:44 AM | Show all posts
aku pilih zaman sekolah. sebab masa ni aku masih manja2 ngan parents aku. pastu aku tak yah pk nak belajar bersungguh2 sangat. ha ha ha
pastu balik sekolah aku leh gi main bola dengan kawan2. kemudian aku dapat berbasikal.. semua la... bila dah university..aku kena focus belajar... pastu dok pk awek2 yang usha aku..
bila kerja lak... pening dok pk nak gi kerja..ngadap muka boss yang aku meluat mcm skrang ni

kesimpulannya aku suka zaman sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 02:19 PM | Show all posts
zaman belum kahwin..., bebas..  
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2012 02:59 AM | Show all posts
zaman sekolah la...x tension
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2012 11:47 AM | Show all posts
zaman sekolah la paling best......
time tu la kenal gado2.....
kenal rokok.....kenal snooker....
kenal ponteng skola.....
dan paling tak leh lupa....kena public caning (betul ke ejanyer).......hahahahahah....
giler jahat aku time skola dulu...
tapi jahat2 aku....tak la macam bebudak skarang punya jahat.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2012 08:36 PM | Show all posts
tentu suka zaman remaja.....
gi jalan2 dgn kwn2....
makan ramai2....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2012 11:14 AM | Show all posts
zaman sekaloh,remaja baru nak up(konon) hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.065411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list