Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23376
View
266
Reply

Zaman paling best bagi korang?

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2012 03:55 PM | Show all posts
mujur la xde zaman time dalam rahim ibu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2012 03:21 PM | Show all posts
time skolah la best..sebab time skolah suka langgar peraturan,n kuar asrama senyap2,time mkn boleh mkn....klo zaman u sume boleh buat,xde org ambik peduli...nak blaja pukul berapa pun xkisah,depend diri sndri,klo xdo duit mkna nye kena tahan perut la...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2012 01:27 AM | Show all posts
aq ske tyme u..xstress sgt..xpressure sgt..then leh shopping bebnyk,,ahha
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2012 05:15 PM | Show all posts
iols pilih jaman sekolah rendah. ok mainnnnnn jeee..happening tak pening. time peksa pun senang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2012 08:22 PM | Show all posts
aku suka zaman sekolah sebab aku popular byk boipren hahaha... waktu masuk U aku dah kawin tapi seronok lain sebab berkawan dgn org yg satu kepala dan satu aliran.. zaman kerja dah matang dan ada anak dan ada laki so hidup mcm biasa tapi gembira jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2012 09:51 AM | Show all posts
zaman skrg la best...

sakit ada ubat bius..

ada keta, ada kapal terbang...ada aircond, ada komputer...

zaman parameswara dulu, nak gi melaka ke kuala selangor.,, 3 hari baru sampai jalan kaki tau..kalo ada keldai, 2 hari setengah smpai...masa tu kuala lumpur takde lagi..

pastu takde aircond plak tu..pastu zaman skrg ada tv, ada internet...

dulu kitorang lepak kedai kopi je dgr auta pak karut...

masa zaman parameswara tu , aku baru 15 tahun....jadi dgr la cerita pedangang2 kaki kelentong..ckp dah smpai sepanyol la, padahal, baru smpai temasik....
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2012 09:52 AM | Show all posts
zaman dinosour la paling tak best...

dh la takde tamadun...ubat2 tak dicipta lagi...

dah la manusia byk musuh...

dinosour, ular, reptilia, manusia lain..dn juga lava gunng berapi
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2012 01:40 PM | Show all posts
plg best..zaman U.. dah keje nie asik dok teringat je aktiviti2 time U dulu.. rindu gila.. skrg dah keje asik stress je, nak kena kejar deadline la, meeting la, boss la...eeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2012 08:01 PM | Show all posts
aku suka zmn skolah menengah
banyak kenangan manis dan pahit
terbaik la zmn tu..lau lh balik smula ke zmn tu kan best
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2012 10:45 AM | Show all posts
aku paling suka zaman sekolah coz mse ni aku dpt geng yg btol2 kamcing r.
semua xtvt kitorang wat sme2... nk gaduh pon gaduh dpn2 x de kutuk belakang2.
skrg kt u da x de geng mcm tu.. aku susah sikit nk kwn dngn org nih... dngn geng sekolah dulu pon
sebb aku dah kenal diorang dri sek rendah lagi... naik sekolah menengah bru kamcing.
sampai sekarang kitorang still contact n kalo ade cuti sem mesti kitorang jumpa
untuk tau perkembangan masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2012 10:39 PM | Show all posts
zaman sekola menengah (upper form) mang best giler.. mang mase wat reU ramai datang n mase nak balik sume sedey cam nak nangis.. nampak sangat ukhuwah tu rapat giler! wuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 12:05 PM | Show all posts
zaman alexander graham bell cipta telepon la paling best..

dr telepon, buleh main game, tenet, amik gambar...torchlite...alarm clock..dll lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2012 10:40 AM | Show all posts
zaman alexander graham bell cipta telepon la paling best..

dr telepon, buleh main game, tenet, am ...
salimrock Post at 13-5-2012 22:05



   zaman skrg wa ni (dalam 2 minggu) pon bes...hari-2 membanting tulang dan tenaga kinetik..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2012 11:03 AM | Show all posts
zaman skrg wa ni (dalam 2 minggu) pon bes...hari-2 membanting tulang dan tenaga kinetik..
cmf_kunyit Post at 15-5-2012 10:40



    zaman melayari bahtera...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2012 01:30 PM | Show all posts
Reply 74# salimrock

zaman tamatnyer status bujang la best.....
zaman malam pertama....



perghhhhhhh..........
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 04:54 PM | Show all posts
sebenarnya sy nkclick semua tu tp x boleh!
ketiga tiga tu adalah zaman terindah buat sy..masing2 ada kenangan sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 07:12 PM | Show all posts
Post Last Edit by cintajc at 17-6-2012 19:14

Zaman aku semasa di Sabah.seronok jln di negeri org.kenal byk kaum dan budaya...saling menghormati walaupon berlainan agama...*kiranya ni zaman belajar la..nak kata sekolah,bukan,universiti pon bukan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2012 09:26 PM | Show all posts
zaman uni best.....boleh jumpa org.....make luv....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 07:52 AM | Show all posts
Reply 78# gemukchub


    make luv?oh my englishhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 09:23 PM | Show all posts
Zaman kat U.masa tu kenal mcm2 perangai n kwn...heheheheh rindu zaman itu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.568357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list