Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23377
View
266
Reply

Zaman paling best bagi korang?

[Copy link]

Author: asteruk       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2012 12:29 PM | Show all posts


layan muvie dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2012 03:51 PM | Show all posts
nape tak da zaman budak2 time hingusan... zaman tu la paling seronok tau... best sgt2....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2012 05:19 PM | Show all posts
zaman u best. bebas nak lepak dgn kwn2
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2012 12:20 PM | Show all posts
opkoz zaman sekolah!! mase kecik2 lagi best! hahahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2012 12:04 AM | Show all posts
zaman rock leh masuk tak?

tak pun zaman cari.com tahun 2000
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2012 12:19 PM | Show all posts
zaman mula2 mendaftar masuk cari.....tgh bersemangat...lama2...makin pudar...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2012 09:35 PM | Show all posts
zaman skolah rendah.... sgt seronok pegi skolah sb byk aktiviti yg fun sgt.. cthnya, kelas muzik, PJ, aktiviti gunting2 tampal2, .. sgt byk.. tiada stress
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2012 09:45 PM | Show all posts
aku nak vote...tapi...aku baru tempuh satu zaman je.... hehe...ramai yang cakap zaman kat U best, aku harap zaman aku nanti best jugak
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2012 02:40 PM | Show all posts
zSekolahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yahooo....... !!    wlaupun sering kene mrah oleh cikgu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2012 05:38 PM | Show all posts
plg suke zaman kanak2.....especially time tadika.....sonok giler.....
xde pikir ape2.....kalo kene marah pong cm xde perasaan....byk g rombongan.......sukeee!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2012 11:37 AM | Show all posts
zmn bekeja&single kot best. sebab berduit n bebas.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 11:46 AM | Show all posts
zaman kerja lama.. kerja shif.. skrg dah kerja gomen. mmg xbest pun, xmencabar minda
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2012 09:01 AM | Show all posts
zaman sekolah gk best...zaman tu byk wat keje gila2 ngan kawan2 sekolah. Ala2 budak nakal gitu~
masuk sekolah mlm2, konon2 nk cr hantu la.
pastu kantoi ngan lak gad, lari pusing satu sekolah....hahaha~
tringin nk kembali ke zaman tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2012 09:38 PM | Show all posts
zaman sekolah lah yg paling best!!...rindunyaaaa...waktu2 borak2 dgn kawan2,gossip gosiip...cikgu cikgunya...kalau lah dapat patah balik masa ke zaman sekolah kan best.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 10:38 PM | Show all posts
zaman sekolah - tak brp best sbb kena buli
zaman uni - mmg best sbb dpt merantau tgk negara orang
zaman kerja - tak best sekali sbb office politic.. nyampah!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 10:40 PM | Show all posts
1. zmn sekolah:  byk kisah pahit manis... tp pling byk pahit. ntahlah.. aku dulu duk asrama start form 1-5. pindah sekolah 2 kali. dua2 sekolah asrama. kehidupan asrama amat memilukan wlu kdg2 ada peristiwa manis yg xleh dilupakan.
2. zmn U. zmn pling sibuk. byk program sana sini. sampai x tido mlm. 2hari x tdo tu sdh biasa. tp byk benda yg aku bljr. start zmn ni aku salu fly sana fly sini naik kapal. haha. tp yg x bestya duit xdak. kurang enjoy. haha.
3. zmn keja. zmn byk duit. aku leh beli apa saja aku suka. zmn ni xdela sibuk. tp ble tahan jgk layan kerenah manusia ni. pening kepala. tp yg best ble enjoy!
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 11:52 AM | Show all posts
bangcak posted on 20-12-2010 03:14 PM
zaman kawen arr best
...nape takde dlm senarai pilihan?

sokong beb..

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2013 02:58 PM | Show all posts
semua zaman nih aku suka
zaman skolah: leh nakal, pale xberat pikir menda
zaman u: dpt g jejalan (nyelam smbl minom air)
zaman keja: rasa gak pegang wit sendirik
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 12:30 PM | Show all posts
suka zaman sekolah rendah...pape aktiviti aku jadi ketua samaada yg baik maupun yg jahat...masa sekolah rendah duk kat kampung...aku dgn geng2 dalam 10orang suka lepak atas pokok mutan jiran..kiranya macam mencuri buah rambutan org sambil menyepahkan laman umah jiran dan main buaian besi jiran sampai terbalik buaian tuh...kadang2 terpecahkan pasu bunga jugak..opss!nasib jiran ni mmg selalu xde kt umah...klu da boring sgt aku adekan pertandingan lumba lari ,bila masing2 kehausan berlari kitaorg p perabih minum air kat umh jiran sampai abesla air masak cerek besar jiran tuh...nasib jiran ni xtau kami da abiskn air umh dia coz jiran ni suka tido...dulu jiran kat kg xkisah anak2 jiran kua masuk umah...sekarang ni pantang nampak org datang pintu masing2 da ade mangga besar...masa sekolah rendah ni semua geng dengar cakap aku coz aku ni garang n cam tomboy sikit...kat sekolah pun bergaduh bertumbuk dgn budak laki tapi gaduh dgn budak pompuan tetap tarik rambut..huhuhu...kenangan terindah rrr...masuk sekolah menengah da buang sikap tomboy...dan entah nape aku jadi pendiam..sebab geng2 aku da pindah semua ikut family...teringat kat dorang semua ade yg da kawen n ade yg belum..hisyam yg kini inspektor polis,ijat pegawai risda,ida pensyarah ipts,ijah doktor bedah,angah engineer petronas,awie pegawai askar,k,long tukang jahit,ashraf pegawai bank,padil kontraktor,ayu senior marketing dan aku wat kira2...memang la kekangan masa yg sukar untuk berjumpa...hurmmmmm......rindunyaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 02:05 PM | Show all posts
zaman paling best masa kat uni> time dip> semester 4..setaip malam bergebang dgn jiran tetangga bilik sebelah.. pesta biskut kering dgn air teh..punya best sampai merepeatkan diri

zaman sekolah paling tak best masa dajah 5 smpai f1.. asyik kene maki ngn cikgu bi jah ..maklom la bodo bi..what when where why pon bertukar2.. stress smpai aku malas nk g sekolah. hari2 cek kalendar bila nk cuti sekolah Last edited by lepapilon on 17-7-2013 02:07 PM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081927s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list