CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 38988|Reply: 1347

Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 35 : Bell Ngasri AKA Barkoba menang Anugerah Bintang Paling Popular. Tahniah! Bell dapat Mini Cooper sebagai hadiah kereta! Lain2 dapat doorgift je.

  [Copy link]
Post time 13-7-2023 10:22 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 31-7-2023 02:23 PM

Sebelum ABPBH bakal bermula nanti kaka nak acik2 porum vote sape yang layak menang sebagai Bintang Paling Popular ABPBH35
Ini voting sahaja ye bukannya result.

Result nanti confirm ada Editor Cari akan buka thread untuk iols sebab iols kan permaisuri dalam ni.

Yang pasti ingat ye ni thread iols.
Sape yang tergamak vote kucing kurap oyen dan keropok losong kerepot tu iols ada neraka khas untuk chuols duduk dalam tu.
Yang vote hero rhoper nobita mix sid ice age tu pun iols dah sediakan neraka lagi dahsyat untuk chuols bersemadi dalam tu nanti.
Dah la trauma nak tengok drama dekat TV sampai kena kalih ke channel Animal Planet dan tengok Go Shop selama sebulan untuk healing.

ABPBH ni bergantung pada kuasa undi diri sendiri dari Kelab Peminat serta kesungguhan Agen2 dan Dropship untuk pakat mengundi boss mereka supaya dapat extra comission.

Jadi iols berharap agen2 retis jangan mengundi di sini yach,
Agen nak beli barang sesama agen sebab takde customer dan produk tak laku tu di persilakan.
Tapi jangan undi sesama sendiri dekat sini.
Pergi habiskan stok tu dulu dengan buat video nangis2 dekat tiktok sambil mengemis minta tekan beg kuning ahahahaha.

KOMEN ARTIS YANG ANDA RASA LAYAK UNTUK MENANG ANUGERAH ABPBH35 DI BAWAH MENGIKUT KATEGORI

BBNU Lelaki Popular
Amir Ahnaf
Daniel Chuer
Fadhli Masoot
Meer Nash
Mierul Aiman

BBNU Wanita Popular
Anna Jobling
Puteri Khareeze
Qasrina Karim
Siti Khadijah Halim
Sophia Albarakbah (Peah)

Penyanyi Lelaki Popular
Amir Masdi
Hael Husaini
Haqiem Rusli
Khai Bahar
Naqiu

Penyanyi Wanita Popular
Aina Abdul
Ernie Zakri
Nabila Razali
Siti Nordiana
Wany Hasrita

Artis Kolaborasi / Duo / Berkumpulan Popular
Dayang Nurfaizah & Amir Masdi
Dolla
Ernie Zakri & Syamel
Nuha Bahrin & Naufal Azrin
Siti Nordiana & Bunga Isme

Aktor Filem Popular
Beto Kusyairi
Datuk Adi Putra
Fattah Amin
Zizan Razak
Zul Ariffin

Aktres Filem Popular
Ahirine Ahirudin
Diana Danielle
Janna Nick
Maya Karin
Sophia Albarakbah (Peah)

Aktor TV Popular
Aedy Ashraf
Ben Amir
Kamal Adli
Meerqeen (pekat likat sila vote yach)
Redza Rosli

Aktres TV Popular
Anna Jobling
Puteri Sarah Liyana
Raysha Rizrose
Sharifah Rose
Siti Saleha

Penyampai Radio Popular
DJ Lin
DJ Sonic
Haiza
Johan
Tyzo

Pengacara TV Popular
Aliff Satar
Elly Mazlein (Kak Lina Pom Pom)
Hawa Rizwana
Janna Nick
Sherry Al Hadad

Artis Komedi Popular
Bell Ngasri
Jaa Suzuran
Johan
Syahmi Sazli
Zizan Razak

KATEGORI EXTRA

Couple TV Popular
Aedy Ashraf & Amelia Henderson (Kisah Cinta Kita)
Aniq Suhair & Siti Khadijah Halim (Sekali Lagi Cinta Kembali)
Kamal Adli & Uqasha Senrose (Setelah Terlafaznya Akad 2)
Meerqeen & Anna Jobling (Melur Untuk Firdaus)
Redza Rosli & Raysha Rizrose (Bisik-Bisik Gelora)

Couple Filem Popular
Datuk Aaron Aziz & Nadiya Nisaa (Dekatnya Cinta)
Farid Kamil & Ahirine Ahirudin (Rempit 2)
Naqiu & Elizabeth Tan (Mat Bond Malaya)
Zizan Razak & Elizabeth Tan (Abang Long Fadil 3)
Zul Ariffin & Azira Shafinaz (Tablis Iblis)

Drama Popular
Bisik-Bisik Gelora
Kisah Cinta Kita
Melur Untuk Firdaus
Rindu Awak Separuh Nyawa 2
Sekali Lagi Cinta Kembali

Lagu Paling Boom Popular
Casablanca (Nuha Bahrin & Naufal)
Cinta Sejati (Aiman Sidek & Alin Sidek)
Gatal (Janna Nick)
Mimpi (Haqiem Rusli)
Terus Hidup (Aina Abdul)

(PASTIKAN ACIK2 TAK VOTE ARTIS2 DALAM GAMBAR NI YE)





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-7-2023 12:29 PM | Show all posts

RESULT Anugerah Bintang Popular Berita Harian 35

Edited by dudaberhias at 22-7-2023 12:06 AM

Tengah update slow2 gittuh sebab banyak makan ajinomoto membuatkan iols mudah lupa (ajinomoto adalah sumber pitenah acik2 since 1990an)


BBNU Lelaki Popular - Amir Ahnaf
BBNU Wanita Popular - Anna Jobling
Tiktokers Popular - Sally Whoo is yuhhhh
Penyanyi Lelaki Popular - Khai Bahar
Penyanyi Wanita Popular - Aina Abdul
Artis Collab - Dolla
Aktor Filem - Beto Kusyairi
Aktress Filem - Sofia Al Barakbah (Peah)
Aktor TV Popular -  MeerqeenAktress TV Popular - Anna Jobling
Pengacara TV Popular - Kak Lina Pom Pom (Elly Mazlein)
Penyampai Radio -  Tizo
Artis Komedi Popular - Bell Ngasri

Bintang Paling Popular - Bell Ngasri




Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2023 08:52 AM | Show all posts
Terpaling Fesyen
  


Terpaling Mental
  

On screen cantik ya warna baju ni

Terpaling Sponsor
  


Nih retis2 pompuan
  



Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2023 08:58 AM | Show all posts
Terpaling Penyondol
Amoi Chow kitt
  


  


Terpaling Bingit
Tapi sheols lagi bagus dari Johan lawak tak lawak
  


Terpaling High Council
Kapla and Kapla Interim
  


Terpaling No Syatuuu
  



Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2023 09:03 AM | Show all posts
Terpaling Queen and Jobless
  

  


Terpaling Pujaan Nyah & Pondan Malaysia
  


Terpaling Rapper
Cucu Majid yg perform dgn Yuka
  


Terpaling serombong
Pujaan BBNU
  


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2023 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling Valak


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-7-2023 10:18 PM | Show all posts
Saje nk tepek lagi


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2023 11:24 PM | Show all posts
Beto Kusyairy (Mat kilau yang sepatutnya) Bukan yang jegil2 bijik mata bagi dialog tu

  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2023 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sophea tu berlakon apa pilem? Ada eh pilem dia kuar tahun lepas ya?
Btw asalnya tak kenal pun dia so kontroversi telah buat dia jd top 5.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2023 10:36 AM | Show all posts
Suchi replied at 13-7-2023 10:32 AM
Sophea tu berlakon apa pilem? Ada eh pilem dia kuar tahun lepas ya?
Btw asalnya tak kenal pun dia so ...

entahnya berlakon 1 filem je kot si peah tu tak silap iols kaka... filem ada hantu... ada kat netflix haritu tak silap..

tapi tu la sebab herlok kan bagi je lah menang...

tak sanggup yach iols nak bagi orang lain menang especially kucing kurap oyen atau nobita yang jadi hero drama dengan sizuka tapi rhoper macam kakak dan adik...

trauma iols sebulan dan hanya mampu tengok go shop dan animal planet jah lepas post-trauma tu...





Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 12:39 PM | Show all posts
kita undi untuk
ernie zakri 1 undi
fattah amin 5 undi
bell ngasri banyak2 undi

yang lain2 xminat..tambah2 BBNU lelaki tu..muka masing2 mcm cipan..tah hape2 tah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
DD boleh menang this year rasanya sebab filem Imaginur sheols. Tu pun kalau orang vote lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
BBNU lelaki popular iols nak Amir Ahnaf si Kapla

Kategori yang ada SKH, haruslah iols vote sheols
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tak dilupakan Bell Ngasri
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 12:43 PM | Show all posts
kucing oyen & kopok losong tu sapo weii..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 12:46 PM | Show all posts
byk undi utk bell ngasri & kak kepom
ada la jgk terselit 3 4 undi utk beto & kahar high council
sekali undi, boleh buat 20.. dan kendian boleh masuk lg tp tak pasti selang berapa min
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2023 12:47 PM | Show all posts
adra5028 replied at 13-7-2023 12:43 PM
kucing oyen & kopok losong tu sapo weii..hahaha

google je dik.. mesti dpt jawapan hahahaaa
kucing oyen = pelakon utama bisik2 gelora
kopok losong = bff johan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2023 12:50 PM | Show all posts
prizadane replied at 13-7-2023 12:40 PM
DD boleh menang this year rasanya sebab filem Imaginur sheols. Tu pun kalau orang vote lah

sheols ada bawa keluar produk tak kaka?

kalau ada boleh la suruh agen vote sesama agen ahahahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 01:06 PM | Show all posts
prizadane replied at 13-7-2023 12:40 PM
DD boleh menang this year rasanya sebab filem Imaginur sheols. Tu pun kalau orang vote lah

Baru je trtanye tanye DD ada movie apa. Lupa plak kewujudan imaginur. Kalo dia menang, beto menang, mmg ngam2 hero heroin menang
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 01:12 PM | Show all posts
Ni yang i rasa patut menang. kategori tak tersenarai sebab sis tak kenal artis2 tu or tak minat

Penyanyi Wanita Popular
Ernie Zakri

Aktor Filem Popular
Beto Kusyairi

Aktres Filem Popular
Diana Danielle

Aktres TV Popular
Siti Saleha

Pengacara TV Popular
Sherry Al Hadad

Artis Komedi Popular
Bell Ngasri
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku undi 100 bell.. yg lain malas.

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 01:44 PM | Show all posts
meols dah habiskan 20 kuota undi utk Haiza for DJ Popular

menyampah kalu DJ Lin menang lg, geli kalu pondan Tyzo or Sonic menang
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nobita tu sapa? Ingatkan mael..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2023 01:46 PM | Show all posts
ezacbee replied at 13-7-2023 01:44 PM
Aku undi 100 bell.. yg lain malas.

Bell memang kena menang juga tak kira apa pun walaupun kaka yakin 80% heols akan menang...
takkan nak bagi si kopok losong kerepot perasan hensem tu menang...
harus acik trauma nak tengok TV dan kalih terus ke channel animal planet...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2023 01:47 PM | Show all posts
ezacbee replied at 13-7-2023 01:45 PM
Nobita tu sapa? Ingatkan mael..

eh betul dah tu uolsss...

yang herlok mancung tang telinga tu dengan tang gigi...


Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2023 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku vote kaklina kepom dan ernie zakri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 230695 Replies : 4175
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 16017 Replies : 40
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 18535 Replies : 114
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32177 Replies : 172
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 50172 Replies : 87
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 12372 Replies : 2
HILANG kawan, sakit ke?
fahdramliHILANG kawan, sakit ke?
Views : 43935 Replies : 85
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28704 Replies : 92
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35641 Replies : 35
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92354 Replies : 1008

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 10:29 PM GMT+8 , Processed in 0.224298 second(s), 60 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list