CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ifanonline

Panties dgn air mazi di jual online

   Close [Copy link]
Post time 1-1-2011 07:01 PM | Show all posts
mai aiiiiiiiiiiiii.....kalau suar dalam minah negro mcmana aik air mazi dia..........pastyi pekattttttttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2011 07:02 PM | Show all posts
BACINNNNNNNNNNN
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 07:08 PM | Show all posts
mai aiiiiiiiiiiiii.....kalau suar dalam minah negro mcmana aik air mazi dia..........pastyi pekatttt ...
dazzledazzle Post at 1-1-2011 19:01


Kalau negro rasa Milo lah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 07:10 PM | Show all posts
mari kita main teka teki:
salam satu mesia...soklan dia,,,dalam banyak2 lobang lobang p ...
kucingTomey Post at 28-12-2010 17:13



   jap...jap... den nak tanyo soi lek samo rais yatim jap...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 08:00 PM | Show all posts
Kotoq gila Dia ni nya Pusi...
adorable10 Post at 25-12-2010 20:34



    lagi kotoq lagi stim pada peminat  panties ehe...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 08:03 PM | Show all posts
mari kita main teka teki:
salam satu mesia...soklan dia,,,dalam banyak2 lobang lobang p ...
kucingTomey Post at 28-12-2010 17:13



   lubang poen
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-1-2011 08:21 PM | Show all posts
wekkkk... vunguksss
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 08:43 PM | Show all posts
Post Last Edit by uranium at 1-1-2011 21:06

Quoted from Muntz : Waktu aku kat uni dulu, ada sorang kawan aku nie, fetish bau jugak. Ada kah patut seluar dalam room mate dia yg dia taste tu dia pegi cium.. siap bersentuh hidung dgn seluar dalam pulak tu.

http://mforum.cari.com.my/redire ... 519909&pid=41957212

Room mate ko mase tu, mesti la lelaki ek Muntz, teruknye die ek, sampai sanggup cium seluar dalam, kirenye die tu dalam kategori Gay gak ke ape?, then ni kire kategori gay yang tak main bontot ke, atau sekadar ade perasaan suke kepada lelaki je?....kire kawan jenis camni, ko tanak backing lak ke Muntz?

kalo case camni, kire takpe ke ek, bole dimaafkan ke....agaknye perasaan tu dah lahir dari azali la kot ek, ye la...kite dok kutuk2 diorg...pastu mesti akan ade golongan2 yang kata

kalo btol perbuatan lelaki suke cium spender laki lain tu salah di sisi agama, kenapa Allah jadikan orang2 gay yang fetish pada men's underwear ni wujud kat muka bumi kan?

Muntz, ko memang minat bab2 air mazi ni kan?
ifanonline Post at 1-1-2011 18:38


Die memang minat kot, open minded la katekan, ko jangan hantam, nanti satgi die tanye ko

" Dalam Al-Quran, ayat mane kate jual spender yg ade air mazi tu haram?, "

Muntz khatam abis dah...jangan memain ngan die, pakar tafsir tu

** suatu sindiran **
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2011 08:45 PM | Show all posts
masyaallah.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 08:52 PM | Show all posts
memalukan kaum wanita je....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 08:54 PM | Show all posts
Reply 130# hart_attack

aku rasa, kaum lelaki yang mejadi pelanggan tetap itew harus lebih malu.
bau tengik suar dalam pun ada yang fetish. kalau anak bini gf tahu, malu seh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 09:11 PM | Show all posts
Reply  hart_attack

aku rasa, kaum lelaki yang mejadi pelanggan tetap itew harus lebih malu.
bau ...
chazey Post at 1-1-2011 20:54


pandai makan pandai simpan...
teringat aku kat citer csi,ade 1 episod tu pasal seluar dalam wanita...
laki  tu suka collect seluar dalam wanita,siap beli lagi...haish...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 09:16 PM | Show all posts
apa la sedap sgt kerak kat panties tu? ntah-2 tgk muka pon berkerak-2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 09:17 PM | Show all posts
Reply 132# hart_attack

apsal la aku tak penah tengok episod ni. huh.

gwen stefani dulu ngaku suka pakai suar dalam lelaki. selesa katanya. hahaha.


masa tu, beliau masih bersama2 dengan no doubt.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 09:24 PM | Show all posts
Reply 134# chazey

benda ni mudah nak dapat bekalan kot...
sbb tu dijual online.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 10:47 PM | Show all posts
Quoted from Muntz : Waktu aku kat uni dulu, ada sorang kawan aku nie, fetish bau jugak. Ada kah patu ...
uranium Post at 1-1-2011 20:43



    Sila pegi thread gay kalau nak cerita pasal gay.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-1-2011 10:53 PM | Show all posts
Reply  hart_attack

apsal la aku tak penah tengok episod ni. huh.

gwen stefani dulu ngaku suka ...
chazey Post at 1-1-2011 21:17



  ramai juga lelaki suka pakai panty perempuan...sebab lebih selesa...dulu richie rachman ker apa mengaku kat radio suka pakai panty perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 10:55 PM | Show all posts
Reply  chazey

benda ni mudah nak dapat bekalan kot...
sbb tu dijual online.....
hart_attack Post at 1-1-2011 21:24



    tipu ajer benda tu sebenarnya...amik seluar dalam perempuan pastu sapu ngan putih telur...kalau ko nak order aku pun boleh buat fresh lagi ehe...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 10:59 PM | Show all posts
siap ada gambar

jijik
KumbangPolkaDot Post at 25-12-2010 23:52



   cet.....jijik kunun...tapi mintak gambar
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 10:59 PM | Show all posts
yuckkk..ada permintaan adaler penawaran..cam kat sini selalu org hilang spender
apa dibuat ngan spender pon tak tahuler
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 06:26 PM GMT+8 , Processed in 0.069172 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list