CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ifanonline

Panties dgn air mazi di jual online

   Close [Copy link]
Post time 1-1-2011 11:57 PM | Show all posts
banyak tanya la lu
honam Post at 1-1-2011 23:54


Bukan apa ..Asal jangan husbond cina buta sudah.......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2011 12:01 AM | Show all posts
anya pun rasa bra hitam sexy bang AB.... and how nice of you to give her present macam nih ...
anya8797 Post at 1-1-2011 23:54


Ginilah anya...nih nak cakap takmo amik hati nooo....

Anya pakai coli shape apa pun atau corak apa pun lah sekalipun....kalau inti nye hempeh...boleh hilang selera tau......

Tapi aku tak cakap kau tau....kasi contoh jerk.....







Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 12:14 AM | Show all posts
ada jugak macam nie...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 12:30 AM | Show all posts
meremang bulu roma baca thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 12:32 AM | Show all posts
kutang = bra


Panties = ?? nk panggil aper lak
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 12:34 AM | Show all posts
sayang saje beri2 panties kat orang... kan satu set ngan bra.... nanti bra takde matched panties.... ...
anya8797 Post at 1-1-2011 23:22



    Pompuan kan senang cari yg colour sepadan... sbb rata2nya undergarment pompuan nie colour dia standard. Kalau lelaki lain lah.. ada mcm2 color dan bentuk.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-1-2011 12:39 AM | Show all posts
yucksssss!!!!!!!!!!!!
gelinya ...{:2_68:}
sungguh tak bermoral perempuan ni...:@
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 12:45 AM | Show all posts
kutang = bra


Panties = ?? nk panggil aper lak
mirage_46 Post at 2-1-2011 00:32


http://biasanyabegitu.wordpress.com/2010/09/17/di-antara-celana-dalam-dan-c-d-si-di/


Oleh Sabjan Badio

Sudah memakai celana dalam? Ya, Anda boleh melanjutkan membaca.

Masyarakat Indonesia jarang menyebut istilah celana dalam. Biasanya mereka menyebutnya dengan singkatan CD (si di). Di Indonesia memang masih ada budaya “malu-malu”. Saya sebut budaya “malu-malu” karena di budaya itu sendiri terselip beberapa aksi porno-erotis yang dilegalkan dan diajarkan kepada anak-anak, contohnya lagu “Cucak Rowo” dan aksi mandi di sungai. Dengan adanya budaya “malu-malu” itu, kita menyebut celana dalam dengan singkatan CD.

C.D. untuk celana dalam sebenarnya bahasa Indonesia, bukan bahasa Inggris. Oleh karena itu, ucapannya menurut “gaya” bahasa Indonesia pula, ce de. Berbeda dengan C.D. untuk celana dalam, C.D. untuk compact disc memang diucapkan si di (si:’di:). Hal yang mengganjal juga terjadi untuk singkatan handphone atau hand phone, singkatannya hp (ha pe), sementara hp untuk merek PC (juga notebook dan netbook) diucapkan eɪʧ’pi: dan Ph.D. diucapkan pi: eɪʧ’di:.

Itulah Indonesia, sambung-menyambung menjadi satu.

I hope this helps
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2011 12:46 AM | Show all posts
pumpuan ni mesti mengalami masalah keputihan yang teruk..
plus segala daki daki kt *situ* pun melekat kt spender dia jugak...
mesti pumpuan ni kategori gila seks jugak ni...
buduh piang sungguh!!!:@
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 01:08 AM | Show all posts
mintak link...kehkehkeh
hart_attack Post at 1-1-2011 23:28



    ko belajar ajer ngan aku...aku buat demo ehe...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 01:18 AM | Show all posts
kehkeh....
laki pun minta jugak dengan panties wanita....
mungkin sbb yang wanita byk ...
hart_attack Post at 1-1-2011 23:52



   x juga...panties perempuan biasanya nipis dan 100% cotton dan longgar...tu yang selesa pakai...x laa cam lelaki punya...panas berkepam...kesian sperma semuanya mati kepanasan
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 10:51 AM | Show all posts
Pompuan kan senang cari yg colour sepadan... sbb rata2nya undergarment pompuan nie colour  ...
Muntz Post at 2-1-2011 00:34



    colour yang sepadan senang lah muntz.... tapi corak yang sepadan, memang tak dapat nak cari lagi... especially kalau tak de corak tu macam lagi...... nak cari kat mana..... to be safe, anya rasa belilah dua panties untuk satu bra......
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 10:55 AM | Show all posts
Reply 162# stinger_attack


belum jumpa depan2 cubalah hentikan menyerang orang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 10:57 AM | Show all posts
Reply  stinger_attack


belum jumpa depan2 cubalah hentikan menyerang orang ni...
noor2 Post at 3-1-2011 10:55



Nak cuba jadi batu api atau batu ronson  nih?

Aku serang siapa?

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 10:59 AM | Show all posts
sabar je lah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 11:00 AM | Show all posts
sabar je lah...
noor2 Post at 3-1-2011 10:59


Jangan sebut sabar tapi hati terbakar udah........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-1-2011 11:02 AM | Show all posts
erk, meloyakan tekak di pagi hari..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 11:05 AM | Show all posts
erk, meloyakan tekak di pagi hari..
d'zeck Post at 3-1-2011 11:02


Tang mana yang loya?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 11:08 AM | Show all posts
gua husband dia
honam Post at 1-1-2011 23:48



    hi husband anya.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 11:11 AM | Show all posts
Reply  stinger_attack


belum jumpa depan2 cubalah hentikan menyerang orang ni...
noor2 Post at 3-1-2011 10:55



    hi noor.....
untuk pagi nih anya dah berjaya menangkis godaan dan hanya makan sayur dan minum air kosong..... heheh.... anya akan sambung  bertabah selepas ini....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 3012 Replies : 5
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 218164 Replies : 3941
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31677 Replies : 215
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28295 Replies : 85
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92243 Replies : 874
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20460 Replies : 339
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29797 Replies : 237
K-VARIETY SHOW
RahahK-VARIETY SHOW
Views : 228021 Replies : 1342
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 52173 Replies : 49

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:53 AM GMT+8 , Processed in 0.086064 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list