Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
244542
View
2471
Reply

[Lain-Lain] WHAT MOVIES HAVE YOU SEEN RECENTLY?

   Close [Copy link]

Author: ChildrenOfBodom       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-12-2010 01:07 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by eddlisa_uyuk at 26-4-2012 22:21

Thread NAME THE RECENT VCDS/DVDS/MOVIES U R WATCHING yg berusia 6 tahun dh 101 pages dan kena locked, jd wa bukak thread baru sambung thread tersebut.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2010 01:16 PM | Show all posts

















kelmarin wa download filem ni - Nude Nuns With Guns, cerita pasai pompuan yg nk jd rahib ni kena abused dgn corrupted clergy. lepas tu dia dpt arahan dari tuhan utk balas dendam balik. kalau rasa Machete tu best, this is even better. tp penuh dgn scene telanjang, tgk tajuk la  kan. IMDB Rating: 8.3/10
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 01:27 PM | Show all posts


the forsakeng,,,,tahung 2001..
filem tentang pontihanak,,,tp bukan cam cite dracula tu,,dlm ni ada diterang bakpe jadah dipanggey the forsaken,,,(kalu tak silap maksud dia- yg ditinggalkan)ade la sejarah dia dlm cite ni,,ade 4 ekor pontihanak n sorang balaci ,,pastu ada 2 hero,satu mangsa pompuan yg hidop sampai abes cerita,,,,,ade la adegan nmpak tek dlm cite ni mase hero tu nak cek kesan gigitan kat body pompuan tu(mantap gak pompuan ni)grpthhhhhhhhhh..............

rating aku kasi 9.8/10
rating imdb-5.1/10

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 01:30 PM | Show all posts


black swan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 01:33 PM | Show all posts



baru lepas tengok citer ni...

pasal seorang CIA yang bekerja sebagai spy bagi menyiasat dengan program nuklear di iraq dan pembohongan White House kepada dunia..

akhirnya dilucutkan kerja sebagai CIA dan finally membongkar rahsia siasatan itu kepada dunia..

based on true story...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 01:41 PM | Show all posts
Post Last Edit by kucingTomey at 26-12-2010 13:43



are we done yet tahung 2007
cita ni kesinambungan dari are we done yet? tahung 2005 dimana masa tu ice cube (hok jantang tu) nak ngorat pompuan tu suzanne,,,dia ni janda anak 2 ,,,,anak dia peel,,,nakal sket babun hutan ,,,ada scene masa are we done yet? 2005 yg mana kereta si ice cube ni pakai spinning rim,,,damn,,,tp tu yg dulu,,yg pilam ni depa dah kaweng n bakal dapat baby baru,,,,

mmg kelako la kato ko..
muahhahahaha rating aku kasi-8/10
rating imdb-4.2/10(sket ya amat)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2010 01:53 PM | Show all posts
Reply 6# kucingTomey


   dey tambi takdak gambaq lg besaq ka nk tepek? baik letak wallpaper terus.. aku potong kredit stgi kot. mung tgk family comedy gak rupanya.minggu lps kt tb3 aku tgk pilem lawak ni - Major Payne. cita pasai damon wayan ni askar marin, lepas perang abes dah dia takdak kerja. lepastu dia join skolah ngajaq budak2 skolah dlm program latihan tentera kt skolah. banyak quotes yg lawak. tambah dia buat suara mcm haram . ahhahaha. wa punya signature la nie pung amik dari pilem nie la

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 02:06 PM | Show all posts
Reply 7# ChildrenOfBodom


    muahhahaha ,,,,cita ni lebih kurang cam cite sergent bilko 1996 ka cob??
segent biko mengisahkan sorang sarjan  yg diposting ke sebuah akademi ?? aku pon tak tahu tu base ka akademi ka,,muahhahahahah
standet mana tentera kalu dah nama sarjan musti garang nauzubillah,,tp sarjan bilko ni mmg rare habes,,,dia ngan staf bawah dia macam haram,,,muahhahahaha satu scene dimana kuda leh bawak masuk garaj kem,,grpthhhhhhhhhhh muahhahahahahahahahahhahahahaha,,,,,,,,,,,
rating aku 10/10
rating imdb 5.1/10

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2010 02:09 PM | Show all posts
Reply 8# kucingTomey


    bukan mcm sgt bilko, sgt bilko mcm sial haram kat belakang merapu jah main judi bagai, bila pihak atasan mai baru buat2 mcm tentera. yg major payne nie plak terlebih tegas walopon dgn budak2 skolah jah
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 02:42 PM | Show all posts
kalau kat wayang baru tgk cite janin - boring dan tak berapa best.
Kalau DVD baru je selesai tgk Precious
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2010 03:25 PM | Show all posts
baru pas tgk

1. Orphan - rate 7.5 over 10 (fuh rasa nak cekik lelaki tu, org ckp ppuan tu jahat xcaya ...)
2. Orphanage - 8.0 over 10 (menarik ... )


de lg tp da lupa
2 ari cuti wat movie marathon kat umah
tgk movie yg da dload
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 01:14 AM | Show all posts
ooo major payne yg main haritu, aku tgok ala2 jeling jaaa, wakaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2010 01:47 AM | Show all posts
lepaih nie aku nk layan sama ada Devil ataw The Hills Have Eyes. hills have eyes nie lebey kurang mcm wrong turn jah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 01:57 AM | Show all posts
hill have eyes best woo COB
-WRONG TURN tu memang cerita b gred jaa
-aku dah tgok hill have eyes 1 dan 2, tp yg 1 tetap best
-camana org skema dgn anjing pet dia balas dendam kat munsterrr (spoiler sikit)
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:26 PM | Show all posts
baru pas tgk death race 2, bagaimana wujudnya frankestein dlm death race
tpi filem nie lg best dri death race, penuh dgn aksi, seks, dan kereta...
xthu dah kuar kt wayang ke belum
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:27 PM | Show all posts
Reply 2# ChildrenOfBodom


    ak dah download, tpi tgk kejap jer
    pening ak tgk sister3 bogel dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:28 PM | Show all posts
Reply 4# mjfh


    nk download, msih menunggu dvd-rip keluar dulu
    dengar mcm best, xleh tayang kt malaysia kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:36 PM | Show all posts
Post Last Edit by alesandra at 30-12-2010 12:29




citer kat atas neh aku dapat dvd free....sbb kupon aku dah penuh cop
basically citer neh hazab boring nyer.and what's up ngan pompuan kat lam citer neh menjerit mcm nak kuar anak tekak,mengila mcm hantu.kecuali diane.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2010 01:14 PM | Show all posts
Reply 15# B.K


    death race 2 straight to dvd tak masuk pawagam. taktaw la nnt kot masuk gak. tapi jason statham takdak kan. wa tak donlod lagi. danny trejo machete pung ada.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 05:40 PM | Show all posts
Reply 19# ChildrenOfBodom


    x ada, sbb filem nie mcm mengisahkan bagaimana death race bermula
    dah kira praquel death race lak, tpi lg best dri death race first
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 07:29 PM | Show all posts
kelmarin wa download filem ni - Nude Nuns With Guns, cerita pasai ...
ChildrenOfBodom Post at 26-12-2010 13:16



    dvd ada jual ka?..heheh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 10:49 PM | Show all posts
bru pas tgk filem when the war began, mengisahkan australia diserang oleh tentera asing, and ada remaja terselamat sbb pergi camping and diaorg jdi gerila lak, so memg bestlah walaupun tgk x ada subtitle, sbb baru keluar kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2010 03:49 PM | Show all posts
















wa baru tgk devil, cerita ok tp kurang thrill sbb dh taw sapa jd setan. thanks to spoiler
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 10:56 AM | Show all posts
baru tgk cerita The Entity tahun 1981....kisah benar pasal seorg pempuan ni di 'violate' oleh hantu yg tak menampakkan diri dia..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 02:23 PM | Show all posts
Baru layan filem nie, pasal "orang" hidup balik pas mati sbb nak balas dendam pada org nk buli dia, tpi hantu dlm nie memg bongok, gua lyn mlm3 x seram pun... x best sgt lah, lg best buried alive 2

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055415s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list