CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: malaysiaku123

NAZIR RAZAK KAWEN BARU UOLS..

  [Copy link]
Post time 28-12-2023 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pakletop replied at 26-12-2023 01:33 PM
Dia punya muka lagi keras dari pondan



Terserlah muka botoxnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-12-2023 10:20 AM | Show all posts
missbzbody replied at 28-12-2023 11:24 PM
Sekrg geng2 ni dekat jepun.. nazir, kamal dan tony.. sama bini2 baru ????????

Macam trip ni untuk celebrate Birthday wife Kamal.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2024 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Jodoh hingga jannah ye
Atau dunia itu jannah bagi lovebirds ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2024 05:49 PM | Show all posts
byk tumpah teh benang ni... i xtau jd tau. hebat teh korang..xde update lg ke hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2024 05:22 PM | Show all posts
pakletop replied at 2-1-2024 04:14 PM
Jodoh hingga jannah ye
Atau dunia itu jannah bagi lovebirds ni

netizen tak payah la acah terkojut..dah mmg begitu life deme..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 6-1-2024 05:22 PM
netizen tak payah la acah terkojut..dah mmg begitu life deme..

Itulah life VVIP/kerabat ni semua dekat ig public mmg la dorang tunjuk yang baik2 je solat berjemaah semua tapi dekat private ig penuh gambar berparty arak atas meja semua
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-1-2024 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pakletop replied at 26-12-2023 01:33 PM
Dia punya muka lagi keras dari pondan



The real nekyati?! Lembut lagi muka toklaki baru.

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 03:16 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-1-2024 08:58 PM
The real nekyati?! Lembut lagi muka toklaki baru.

Tak tahu kenapa sekarang ni nampak Puan Sri semakin cantik pula.
Macam muka tu dah lembut sikit compared masa baru lepas kahwin. Masa lepas kahwin nampak muka mcm keras.

Anyway tengok Nek Yati pakai baju Cheongsam mcm tak percaya body mcm tu umur dah 59tahun

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2024 03:48 PM | Show all posts
Edited by nona84 at 14-2-2024 03:51 PM
kimoree replied at 14-2-2024 03:16 PM
Tak tahu kenapa sekarang ni nampak Puan Sri semakin cantik pula.
Macam muka tu dah lembut sikit co ...

Body letopss nek yati

Tgk gmbr  yati join tunku zain visit shelter dkt fb imigresen ,leher nek yati
Yati buat face lift je ke ?leher tu masuk la sekali




Sorry gamabr kecik je



Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kimoree replied at 14-2-2024 03:16 PM
Tak tahu kenapa sekarang ni nampak Puan Sri semakin cantik pula.
Macam muka tu dah lembut sikit co ...

Belum putus haid lagi ke?

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 12:30 PM | Show all posts
umur 60 badan masih lawa , untung la jadi orka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nona84 replied at 14-2-2024 03:48 PM
Body letopss nek yati

Tgk gmbr  yati join tunku zain visit shelter dkt fb imigresen ,leher nek yat ...

Side profile dia mcm Safiey Ilias… btw nape ada benjol tepi telinga dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 01:15 PM | Show all posts
pavlovachoc replied at 16-2-2024 12:30 PM
umur 60 badan masih lawa , untung la jadi orka.

Bab body memang I salute sangat sebab tak padan dengan umur.
Muka dia pun kalau cakap dalam 40an pun orang percaya.

Gambar di kahwin ada masuk dalam website socialite mentioned depa rasa umur dia dalam late 30s...gila kan

Tolak tepi perangai dia tapi bab body and muka memang I salute sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
nazurah replied at 16-2-2024 12:57 PM
Side profile dia mcm Safiey Ilias… btw nape ada benjol tepi telinga dia tu

Tarik benang ke?

Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
spill the tea lagi gaisss
suka i olss baca especially bab azmee etc
dah lama i olsss perasan yg diorg sume ni lebih evil kat belakang
tapi tulah, ramai benar pecaya nampak mereka konon sebaik malaikat
choiiii

aku doakan Allah tunjukkan aib mereka dunia akhirat
mati tertimbus ke bumi lapisan ketujuh
kot nazak kat dunia ni, harap2 sedasyat yg mungkin disebabkan perangai masing² and duit² haram yg diorg dpt/kerjakan....
aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nona84 replied at 14-2-2024 03:48 PM
Body letopss nek yati

Tgk gmbr  yati join tunku zain visit shelter dkt fb imigresen ,leher nek yat ...

Rambut putih tu Kakak yati ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2024 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamiyan replied at 15-12-2023 10:02 PM
Wedding Anak najib dgn nicole perempuan chinese- indo malam ni kan ?

One day i jumpa ex classmate dia
Dia ckp memang close friend, main bola sama2 yime sekolah
Bila i ckp dah kwin terus dia terkejut sbb x tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2024 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 1-3-2024 04:22 PM
Rambut putih tu Kakak yati ke?

Ha ah eldest Dr hartini not medical.
Yati 2nd. So imagine if yatie off guard her diet dan tak color her hair every week. Beauty need effort
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tu sbenonya yg beso ujian didonia adelah ujian org kaya. ingt senang ke deme nk lepas lifestyle untok agama. berpeluh le juga tu.. tp takpolah yg kedepan kite taktau
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 08:13 AM | Show all posts
adiksha replied at 29-2-2024 05:15 PM
spill the tea lagi gaisss
suka i olss baca especially bab azmee etc
dah lama i olsss perasan yg dior ...

bab azmee n toklaki tunjuk loving2 kat masyarakat paling iols hurm kan je

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:33 PM GMT+8 , Processed in 0.243147 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list