CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: malaysiaku123

NAZIR RAZAK KAWEN BARU UOLS..

  [Copy link]
Post time 17-11-2023 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 17-11-2023 08:04 PM
Ex wife mcm cina je i tgk. Yg nama Azlina tu

Anak somebody jgk ex wifenya
anak bekas gov bank negara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-11-2023 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 17-11-2023 09:23 PM
Cancer survivor kalau tak silap

Dah sakit, kena cerai sedihnya.
Ker tak cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2023 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 59 uolss.. cantik betul kalau umur cmni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gang2 jutawan. Buang bini yg pertama dapatkan bini yg lebih muda dan bergetar.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah96 replied at 18-11-2023 06:50 AM
Gang2 jutawan. Buang bini yg pertama dapatkan bini yg lebih muda dan bergetar.

Tak muda la bini baru dia ni. Dekat 60 dah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai 2023 tahun ni la
Duda tak lama
https://www.malaysiadateline.com/cinta-akhirnya-berputik-selepas-lebih-30-tahun-nazir-razak-selamat-bernikah-kali-kedua/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR0g9tfZaMMEZdRouSjfoYu3CO7HqNb5OvaE4INhJ8CJX99Zw0po47IU9FQ#lp3tm7esk8w9bcwjiuk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-11-2023 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta akhirnya berputik selepas lebih 30 tahun, Nazir Razak selamat bernikah kali kedua
Oleh WAN SITI AMINAH

18/11/2023

Adik kepada bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak iaitu Tan Sri Mohamed Nazir Razak mencuri tumpuan ramai selepas membuat perkongsian di media sosial.

Berkongsi khabar gembira, Nazir Razak memuat naik sekeping gambar memaparkan dirinya menyarung cincin kepada wanita yang kini menjadi isterinya, Yati Zainuddin.

Menurut bekas Pengerusi CIMB Bhd (CIMB) itu, mereka berdua sebenarnya mula berkenalan ketika sama-sama belajar di United Kingdom (UK) sekitar tahun 1980-an lalu.

Walau bagaimanapun, segala usaha Nazir untuk menjalinkan hubungan dengan Yati yang juga ahli perniagaan itu gagal dan mereka berdua hanya kekal sebagai kawan.

“Saya kahwin hari ini dan menjadi suami kepada Yati Zainudin. Kehidupan sangat sukar diramal. Kisah kami teringat kembali pertemuan pada pertengahan 1980-an.

“Kami berdua belajar di UK. Walaupun saya berusaha sedaya upaya (dapatkan Yati), kami hanya kekal sebagai kawan. Kami kemudian menjalani kehidupan berasingan.

“Dia di New York selama 27 tahun. Saya tidak pernah bermimpi bahawa perjalanan kami akan bertembung kembali, lebih-lebih lagi pada masa ini (tua),” tulisnya di ruangan kapsyen di Instagram.

Tokoh perbankan negara itu juga menzahirkan rasa syukur kerana takdir mempertemukan mereka berdua untuk membina kehidupan baharu sebagai pasangan suami isteri.

Mengulas lanjut, Nazir Razak menerusi hantaran sama turut memaklumkan bahawa majlis akad nikahnya bersama Yati berlangsung dengan lancar pada pagi semalam.

“Kami amat bersyukur kepada Allah SWT atas peluang ini. Kami adakan majlis akad nikah pada pagi tadi (semalam). Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang memberi ucapan.” Ulasnya.

Terdahulu, khabar mengenai pernikahan kedua Nazir Razak itu mula tular di media sosial selepas dikongsi oleh anak saudaranya yang juga anak Najib, Norashman.

Untuk rekod, Nazir pernah berkahwin dengan Puan Sri Azlina Aziz dan dikurniakan dua orang cahaya mata, namun pasangan itu difahamkan telah berpisah pada tahun ini.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm bila tgk set2 lelaki kaya ni, bila dah tua jer, mula laaa cari yg lbh bergetah, cinta lama pada isteri tua dah pudar, cari yg baru , yg lebih fresh, sedangkan yg perempuan, makin berusia agak sukar nak cari pengganti, klu ada oun nnt, ramai pulak yg kata buang tebiat… hmmmm , org perempuan ni mesti ada harta sendiri ya, bila kena tinggal masa dah tua nnt, takde lar hilang terus segala benda, atleast boleh independence
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2023 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
bynroslan replied at 17-11-2023 04:19 PM
Dalam gambar nampak muda, tapi tengok video dia kat tiktok tatler agak kertu gak Yati ni. Adik berad ...

Duduk US 27 tahun tp british accent?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
pakletop replied at 18-11-2023 05:08 PM
Cinta akhirnya berputik selepas lebih 30 tahun, Nazir Razak selamat bernikah kali kedua
Oleh WAN SIT ...

Cerai sbb nasir nak kawen yati ke..

Sbb selama ni elok je nazir post psl ex wife tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah96 replied at 18-11-2023 06:50 AM
Gang2 jutawan. Buang bini yg pertama dapatkan bini yg lebih muda dan bergetar.

Tulah kan..
Tgk bini baru si adik (ex juma) , mesti la dia teringin jgk


Tp si adik tu dah lama menduda
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2023 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 59 badan gila lawa..
Jeles betul..mcm noorasikin permaisuri Selangor tu kan
Cmna wey nk dpt body cmni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 18-11-2023 09:48 PM
Duduk US 27 tahun tp british accent?

Kawin mat salleh uk kot
Dok NYC kata nya
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2023 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 18-11-2023 09:58 PM
Umur 59 badan gila lawa..
Jeles betul..mcm noorasikin permaisuri Selangor tu kan
Cmna wey nk dpt bod ...

Jaga badan tu
Rambut mungkin di dye
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2023 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Nazir nie ke yg ada long term scandal with Chinese lady tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2023 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edisi caras jgk ke ni? Moga baik² aja utk ex wife n anak2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2023 07:58 AM | Show all posts
59 ya yati tu ..woww nye badan dia kalah diriku yg 40an ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 08:31 AM | Show all posts
bynroslan replied at 17-11-2023 04:19 PM
Dalam gambar nampak muda, tapi tengok video dia kat tiktok tatler agak kertu gak Yati ni. Adik berad ...

dua2 ex husband omputih dia ni...lifestyle anak dgn laki mat saleh pun mmg takde kemelayuan dh.
Jenuh la Nazir nk keep hehehehe if u know what i mean
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 08:37 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 17-11-2023 09:25 PM
Anak somebody jgk ex wifenya
anak bekas gov bank negara

kan..dulu beria2 puji ex wife...pillar of strength bagai masa dia berjaya & cancer prostate tu
Now siap post kat IG dulu pursue wife dia masa belajar tp x berjaya...pastu life asing2. and tiber fated to be together ...mesti x wife sedih sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2023 08:39 AM | Show all posts
malaysiaku123 replied at 17-11-2023 05:16 PM
Xdgr cerita masing2 cerai tiba2 arini nikah..sama dgn anak pak lah tula..tiba2 kawen baru huhu
Last  ...

org kaya cerai takde drama u. maybe ex pun dh agree to leave quitely... dh dpt settlement $$$ yg berbaloi kot dok la diam2 dgn anak2 kat London bawa diri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:47 PM GMT+8 , Processed in 0.112330 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list