CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mattzzx

BCL nikah 2 Disember di Bali?

  [Copy link]
Post time 28-11-2023 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 27-11-2023 02:48 PM
Mcm biras aku....

Hb meninggal....pastu dia kawin lain, aku tanya lah ...akk tanak bersama dgn ab ...

Laki pun entah tak mau nya bersama bini sendiri dah lepas dikelilingi bidadari2 syurga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 04:23 AM | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2023 01:24 PM
hahaha suib terpaling duda kematian bini  ye ke lepas bini mati, baru msg2 pompuan? bukan per ...

oh iye ada gak tgk video yg suara shuib tu, tp dua2 kata lenal lps arwah bibinya meninggal


Samalah sis dani, aku pun reta seconet je tp ttp nak protect, sbbnya klu kawin baru pun maksudnya nanti memasing dah tua bangka, bukannya sama2 bina hidup dr zmn muda, so takyahlah nak share2 reta sepencarian bagaii, reta sendiri bagi anak memasing
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 28-11-2023 06:33 AM
Tinot7 replied at 27-11-2023 07:05 PM
Andartu yg dah biasa solo, pastu kawen, then somi tiber meninggal.. camne pulak? Kena kawen lain k ...

Tengok ler malam pertama waktu setelah bernikah....macamana nikmatnyer...?kalo yg menyetimkheun beyond words sehingga dlm hati berdetik...kalo ler aku tahu nikmat memantat ini gini mengasyikkheun....takkheun aku tunggu sehingga usia ganyut seperti skg  baru nak tawen...so dlm kes begini.....kalo laki keok....hari ni....lepas eddah dah book slot nikah.....

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun....pompuan yg tak pernah kawen...can go on tak berlaki foreber...tapi pompuan yg PERNAH KAWEN lazimnyer akan mahu dan teringin kawen lagi kerana mengernyam pompuan yg belum pernah kawen dgn yg pernah kawen bila datang air gatal memenuhi ruang kepala...layeen...layeen...sangat

This will be how  sengsara you will looked like,tonot, kalo ko pernah ghaser nikmat tapi tetiber kehilangan...

Nak aku sambung lagi(slogan pendeta board sebelah)


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 26-11-2023 07:57 PM
Cepat gila ganti arwah selepas drama cam itu cinta satu satunya


Timeline yg seswai berapa tahun selepas kehilangan? Kalo macam ko napsu memantat dah hilang terus seperti skg...forever tak berlaki lagi pun takpa....

Kheunz?

Kahkahkahkahkab
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 28-11-2023 12:05 AM
alahai not Nora persimpangan  dilema

Ohh.. nowa tuuu.. tapi iols tak amik kisah idup peribadi dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 27-11-2023 10:56 AM
dah lama pun dia tunang dgn tiko tu
before her 40th bash
netijen indon kata dia penyondol

Ko kalo benda2 makjujatkhen diri macam ini memang laju kheunz?

Setakat sebut netizen indon sebut...dah terlepas ler beban ko memfitnah kalo tak betul beritanya?

"Aku tak fitnah...aku sekadar sebarkheun apa yg aku baca, kalo benar ianyer satu fitnah...bukan aku yg fitnah,tapi netizen indon...aku cuma sebarkheun perkara yg aku baca...beban verifying berita bukan tanggunjawab aku"

Done...tak payah reply lagi....

Kahkahkahkahkab

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-11-2023 08:14 AM | Show all posts
gigahertz replied at 27-11-2023 03:25 PM
satu lagi soalan .
kalau kanak2 meninggal sebelum baligh masuk syurga kan
tapi kalau dah masuk sy ...

I rasa boleh membesar. Or he/she can opt to remain a child. Dalam syurga kan, of course semua benda granted. Lah tiber I palatao

Tapi yang soalan I pasal husband tu sebab dekat dunia kan perempuan ada 1 suami je. So what will happen kalau dia pernah kahwin lebih sekali. Ke undang2 syurga bagi ada more than one. Kot la ada ustaz/ustazah yang pernah explain pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 08:30 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 27-11-2023 07:05 PM
Andartu yg dah biasa solo, pastu kawen, then somi tiber meninggal.. camne pulak? Kena kawen lain k ...

idok la akak suh kawin main rembat je atas dasar sunyi & perlukan laki
However if u meet someone u get along with really well...why not for peneman hari tua. otherwise hidup sorang pun boleh hepi juga
hidup ni simple jgn complicated kan pls
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 08:36 AM | Show all posts
BCL ni rupa ada, duit pun ada,  jadi dia tak perlukan itu semua dari lelaki.

dia perlukan teman untuk bersama2 ngan dia dihari mendatang. haa gitu~

3 tahun utk move on tu ok la, tak cepat sangat pun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 08:51 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 28-11-2023 12:14 AM
I rasa boleh membesar. Or he/she can opt to remain a child. Dalam syurga kan, of course semua bend ...

Pernah dengar, akan bersama dengan suami terakhir nanti.

Yang kanak2 setau iols diorang akan jadi pelayan2 di syurga, tolong betulkan kalau kurang betul ya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 08:54 AM | Show all posts
Catpaw replied at 28-11-2023 12:51 AM
Pernah dengar, akan bersama dengan suami terakhir nanti.

Yang kanak2 setau iols diorang akan jadi ...

Aaa. I see. Thank you chuols!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Memanglah hidup sorang boleh happy. Tapi tetap sunyi. Sebab tu Allah ciptakan Hawa untuk Adam. Walaupon Adam ada segala galanya tapi dia tetap sunyi. Happy dgn sunyi dua perkara berbeza.

Btw congrats bunga. Semoga semua berjalan lancar
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 10:32 AM | Show all posts
Nurul8001 replied at 27-11-2023 08:42 PM
Sikit2 bxtxxg, sikit2 benda tu. Apooo? Takde benda molek sikit ke nak sembang.

Sunyi sbb takde k ...

adakah anda andartu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 28-11-2023 10:32 AM
adakah anda andartu?

Apoo soalan. Saya isteri org la. Mak anak dua.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 10:35 AM | Show all posts
tahniah BCL. tp rengsa btol tgk dia ni seksi sangat mcm bukan islam dah tgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 10:51 AM | Show all posts
ok la..sheols cantik dan muda lagi. Mesti ramai yg cuba dekati cuma yg ni paling ok utk dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2023 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 28-11-2023 08:14 AM
I rasa boleh membesar. Or he/she can opt to remain a child. Dalam syurga kan, of course semua bend ...

Ada ustaz cakap suami terakhir. Ruginya kalau terkahwin dgn lelaki tak guna.
Ada yg cakap, wife boleh pilih.
Ada yg cakap, suami yg paling disayangi oleh wife.
Ada jugak yg cakap, suami yg paling ikhlas
Kesimpulan, rahsia Allah. Benda ghaib
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 11:00 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 28-11-2023 08:14 AM
I rasa boleh membesar. Or he/she can opt to remain a child. Dalam syurga kan, of course semua bend ...

aku pernah baca...isteri akan bersama mana mana suami dia nak

kalau tak nak suami , nak bidadara pun boleh

hukum hakam dunia dah tak pakai di syurga

Wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:07 PM | Show all posts
Nurul8001 replied at 28-11-2023 10:34 AM
Apoo soalan. Saya isteri org la. Mak anak dua.

ok, sepatutnya anda lebih memahami keperluan sexual seseorang wanita, apetah lagi janda2 yg sudah kematian suami
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 28-11-2023 08:30 AM
idok la akak suh kawin main rembat je atas dasar sunyi & perlukan laki
However if u meet someone u ...

Hidup iols dah hepi dah.. poremer jahh suka komplikatedkan idup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:09 PM GMT+8 , Processed in 0.354443 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list