CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Tempatan] 'Terima kasih isteri pertama kerana sabar' - Aliff Teega sahkan kahwin dua

  [Copy link]
Post time 27-11-2023 07:56 PM | Show all posts
Anak dah helok sepasang, apatah lagi yg kurang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopmanish replied at 27-11-2023 07:56 PM
Anak dah helok sepasang, apatah lagi yg kurang

Laki camni tak tgk kpd anak kott.. tgk kpd layanan bini..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu malu bermadu sayang... u just have to face it
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2023 07:42 PM
Ini betul.. Terpaling sweet dan terpaling bahagia die dunia dan akhirat... Ppppuihhh... Sejenis me ...

jugak claim terpaling diberkati dan diredhai Allah sbb tu dapat tukar kete dr myvi ke honda, merc, vellfire, range rover dan latest porsche. cuci duit haram pon bersepah bertukar2 kete mewah dek!

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Another proof kapel yg asyik tayang kebahagiaan di medsos sebenarnya x bahagia mana pun  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
byknya benang psl dorang ni. kalah artis. mmg popular ke dorang ni.
sbg sesama wanita i ttap tumpang sedih kesian la kt 1st wife. sape je xsedih dicurangi.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-11-2023 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoayussss?


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2023 07:55 PM
Ioss speku die nk isteri yg patuh dan dengar cakap... Haha.. Tgkkan bini 1st die ni..cakao pon tan ...

Nyampaj lak i tgk content dia konon tepaling bahagia tu. Yg laki nya lak tepaling mithali. Pura pura what for. Nk org jeles ke peliknya aih. Ke sbb bisnes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 08:19 PM | Show all posts
sape hamba Allah ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2023 07:42 PM
Ini betul.. Terpaling sweet dan terpaling bahagia die dunia dan akhirat... Ppppuihhh... Sejenis me ...

Haha

Harap semua ni jadi titik perubahan hidup bini dia

Ceriakan hidup netizen dengan berambus dari social media, bini dia dan kening bini dia sama. Baru netizen sejuk hati
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
any42 replied at 27-11-2023 08:07 PM
byknya benang psl dorang ni. kalah artis. mmg popular ke dorang ni.
sbg sesama wanita i ttap tumpan ...

Jagong rilek je
Anak tiri pun dia jaga elok, peluk laki kat public dah berumur pun orang kata sweet

Mana tak tumpahnya kuah kalau bukan ke rakyat jelata
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
huhu.. meletop kisah mereka ni.. tapi aku tak kenal mereka2 semua ni.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke anak Bali bomber tu?  Wife tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh aku ingatkan pompuan tu anak aruah Azhari Jemaah Islamiah tu. Bukan eh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Marah betul wanita2 hal poligami
Wanita2 berlumba sesama sendiri berebut jantan miang hujung2 bertumbuk sesama sendiri dan kena tinggal anak bersepah terabai
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon baru kenal depa ni
Tak boleh nk komen pasal lain
Cuma nk komen pasal timing laki tu kawen la
Aku rasa kejam gila laki tak guna tu kawen masa wife tgh mengandung pastu selang berapa hari sj dgn anniversary
Aku mmg menyumpah laki yg madukan bini time bini tgh mengandung,dlm pantang dan dlm tempoh menyusukan anak.
Mmg laknat la laki2 yg madukan isteri dia time2 mcm tu
Ko boleh pilih kot tarikh lain. 'Urgent' sgt ke nk kawen??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2023 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada baca alif nk saman adik aisyah sbb fitnah pukul. Kalau betul terjadi dan aisyah mmg stay dgn alif ni lg aku x tahu lah. Jalan nk masuk syurga pn bermadu shj, salah langkah boleh tergelincir ke neraka.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenanye dorg ni sape? Followers dekat 1M. Psal  x knal pon. Jual ape? Jual kehidupan peribadi?
Ttbe lalu fyp laki die ckp somi kene hargai isteri. Huh.. ko sape wey
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2023 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols kawin ngan sape? Ngan "pekerja" yang diroyankan aritu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2023 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg ku xkenal langsung manusia2 ini. havoc pun psal kes kwen. kalau x mmg senduuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:05 PM GMT+8 , Processed in 0.056958 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list