CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Bukan isu Alif Teega:Wee Ka Siong terkejut ‘dimarahi’ Menteri Pendidikan yang kelihatan beremosi di Dewan Rakyat

  [Copy link]
Post time 2-12-2023 10:27 PM | Show all posts
lama2 menyampah plk dgn menteri pelajaran ni. x habis2 emosi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-12-2023 10:30 PM | Show all posts
Firenzza replied at 1-12-2023 09:05 PM
Menteri emo ......kleu gaduh dgn tok laki teruih mkn penampar si laki gamaknya. Tp kan itu hari dia  ...

betul sgt...

dgn kaum lain kemain lg mintak maap

hilang respect aku trhdp dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2023 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 2-12-2023 08:02 PM
Sebab dia lawyer mgkin?

Ya mungkin..tune tinggi tak kira masa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2023 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekolah Cina bukan urusan kerajaan Malaysia.

Bukan urusan Etnik Melayu seperti Fadhlina
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2023 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 30-11-2023 01:40 PM
Comei jah muka atok wee.. sori la atok wee.. org melayu ni kalau menipu tatau nak kona tang mana dah ...

Data mgmt tah apa aps....peg ppd tak buat keje..hantar semua leg pod yg kebanyakn cikgu cikgu nih balik sekolah...bagi post tu kat ptd je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2023 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 3-12-2023 07:53 AM
Sekolah Cina bukan urusan kerajaan Malaysia.

Bukan urusan Etnik Melayu seperti Fadhlina

Sekolah rendah masih dlm urusan KPM kan.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-12-2023 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wks ni seiras bijan pulak aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2023 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 30-11-2023 01:40 PM
Comei jah muka atok wee.. sori la atok wee.. org melayu ni kalau menipu tatau nak kona tang mana dah ...

Kan... Yang ni I setuju. SK dan SMK pun tak cukup cikgu. Yang one off hari tu pun dua ribu lebih tarikh diri sebab taknak pergi Sabah dan Sarawak, so sekolah vernacular, you have to wait, dan terima jelah seadanya. Lebih baik ada dari takde kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2023 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 3-12-2023 03:15 PM
Data mgmt tah apa aps....peg ppd tak buat keje..hantar semua leg pod yg kebanyakn cikgu cikgu nih  ...

Kalau pakai system berjuta pun tak key in pun taguna.. gitulah manusia.. selagi boleh taichiiii khuenz.. ko taiichiii... tapi masalah tetap kat situ .. tak p mana..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2023 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 3-12-2023 07:06 PM
Kan... Yang ni I setuju. SK dan SMK pun tak cukup cikgu. Yang one off hari tu pun dua ribu lebih t ...

Iols jaman sekolah jarang naw cikgu tak masuk kelas.. nih GB tadak 5 bulan pun takkan KPM lambat sgt nak ganti.. huhuhu.. buat apa jah kat pejabat tu.. kesian la budak2
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:38 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 1-12-2023 03:09 PM
Betul tu. Mereka nk guru boleh berbahasa cina utk mengajar pelbagai subjek di sekolah. Bukan guru  ...

Memang dari dulu diorang nak dia2 je dapat, tongkat diorang kan, xnak la kongsi , gred pegawai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 199602 Replies : 3640
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29419 Replies : 105
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32860 Replies : 91
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27220 Replies : 51
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260648 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 06:52 PM GMT+8 , Processed in 1.067944 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list