CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18967|Reply: 11

[Tempatan] Seorang lelaki dijatuhi hukuman penjara enam bulan dan didenda RM500 oleh Mahkamah Majistret Marang atas kesalahan menggantung dan mengibar bendera Israel.

  [Copy link]
Post time 1-12-2023 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 12:37 PM | Show all posts
tgk mcm bodoh2 alang jer muka
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gantung tempat awam. Kalau gantung depan rumah, terpakai sekali ke akta ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha pandai
Cari lg penyakit
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 04:08 PM | Show all posts
pelik2 jgk cara pembaca berita awani ni
sejenis slow ke


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 04:09 PM | Show all posts
Mula2 masa viral, dan2 family kata ada sakit mental. Ujung2 ada rekod dadah. Sendiri cari penyakit. Dasar bodoh!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-12-2023 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kibar bendera Palestine ikut akta ni boleh kan? Ka tak boleh gak

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm aku cuma nak komen, napa the news girl tu expression & intonasi baca berita mcm nak umumkan something yg sedih dan tragis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
"Saiya kasi terbalik Msia vendera dia worang 'minta'...RM3800 saja...i lap ini negara"-Abangla
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:29 PM | Show all posts
jap, aku x paham asal mamat ni kena denda + hukum penjara sbb pamer bendera israel.. benda ni salah disebabkan Malaysia x iktiraf Israel tu sebuah negara atau disebabkan konflik yg berlaku kat Palestin skrg?

Kalo disebabkan konflik yg berlaku di palestin, kalo die pamerkan bendera negara yg pro-israel mcm US ngan Britain punyer bendera pown bakal dihukum ke camner?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:42 PM | Show all posts
am israel chai
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2023 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama mental dgn zionist sympathizers forum!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 02:48 PM GMT+8 , Processed in 0.128406 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list