CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 588374|Reply: 10042

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 23-12-2023 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by anony-mous at 23-12-2023 02:32 AM

Dah lebih 24jam x ada rumah. I kenot tahan already

Later i tepek gambar. Tgh hangat discuss dik budder kita ke Bali






As expected from acik F. Start dah idea baru & rempanan rindu bali



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepatah2 kata tntg budder beria tu
Yakin btol pkai pesen tudung mcm tu
Tembon setembonny
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dlm family photo yg bju bali tu lg terserlah kekatekkan beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya budder tunjuk jugak gambar dia main buai laju2 tu…
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts

Twinning tak menjadi...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 23-12-2023 05:38 AM
Twinning tak menjadi...

yg menjadi kaki pengkor je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-12-2023 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 23-12-2023 06:22 AM
yg menjadi kaki pengkor je

Kihkih....si ari tak layan kepam....budak2 pon tau kalau org tu ikhlas sayang dia ke tidak..kadang nampak mata ari tgk kepam macam takut....
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Thank you tt
Sapo pulak jaga taiwanis
Plan nak jual kat in flight ke yg tak jadi hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 23-12-2023 05:38 AM
Twinning tak menjadi...

kasar gila dia tarik tangan mekna..
vavi betul si kepam gundu ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 23-12-2023 08:01 AM
kasar gila dia tarik tangan mekna..
vavi betul si kepam gundu ni

Kan....sebab tu mekna cam tak rapat dgn kepam....
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 23-12-2023 05:38 AM
Twinning tak menjadi...

“Macam ni la ada budak kecik. Bangun pukul 6pagi.”
Dasar pemalas. Aku takde anak pun bangun jam 5 pagi. Ko tak Subuh ke? Kawan aku yang non muslim pun bangun pukul 5 pagi. Pegi gym then turun kerja terus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in rumah bifoti di ghetto inglewood dgn hidung hexagon kakpam



tq sis anonymous tlg kemas kan rumah sempit kakpam utk acik2 forum nak berkumpul dgr citer ramai yg bergentayangan kat rumah blogger yer

I nak sambung hencap whiney tp nak settle chores dulu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:56 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 23-12-2023 08:59 AM

akhirnyaaaa.. iols dah jumpa tapak perkuburan Islam Inglewood (islam ke kakpam tu)

tengs tolong bukak thread utk kakpam anak beranak. akhirnya roh i akan kembali tenang dapat melaksanakan kewajipan harian i mengecam kakpam anak beranak seperti biasa

i buka hencapan i dengan beberapa isu tertunggak yang kita perlu kupas ni:

1. Badder dah buktikan pada acik F yang kecam mengata Percutian Rahmah dia sebab tak pergi tempat2 best kat bali. tiber dia tunjuk dia berayun dengan dress merah atas buai di Bali. huduhnya Shazzy badak atas buai tu nasib baik tak putus tali. Muka dia kemek takde hidung ye semakin dia gemuk yihhhh

2. Kakpam musim krismas ni tak pergi bercuti mana2 ke? kaklong dan shazzy badak pun dapat bercuti sempena krismas. kakpam takkan mereput twinning tak menjadi dengan anak je di Inglewood? obvious muka kakpam nampak sedih sekarang mesti sedih sebab takde duit kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 23-12-2023 08:26 AM
Kan....sebab tu mekna cam tak rapat dgn kepam....

kepam tak ada naluri seorang ibu pun..
yang dia tahu menyundal je..pastu acah ramai jantan suka dia.
sudahnya si babu legam je rela jadi suami..tu pun agaknya menyesal tak sudah sebab kena tanggung bini useless
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered kepam takdo.. check in for now beserta kata2 kepam dekat stories dia ni.. bukan dulu masa dia punya duit hilang, budder ada tolong dia ka? Lupa daratan dan ingatan kepam ni..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
AinHazwan replied at 23-12-2023 09:19 AM
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered ...

Celakanya perangai hanis. Budder tu dulu transfer duit kat sheols tu apa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
AinHazwan replied at 23-12-2023 09:19 AM
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered ...

Nasib baik acik F kuat ingatan. Ha ah. Budder ada tolong kuin masa tu sbb budder flex ada sibling dudok London. Gitew.

Alaaa kalau dorang tak tolong pun, sebab dorang tau kau suka kelentong kepam oi. Musibah yang menimpa kau pun, kau yang cari sendiri. Pi mampus la kalau my own sibling perangai camni. Nak pinjam duit tp bukan sebab kesempitan hidup. Kalau kesempitan hidup, i masih boleh terima sebab hidup itu tak sentiasa indah. Haaa…

Tp sbb kuin sendiri yang membazir pi sana sini flex. Orang susah2 simpan duit, kau nak pinjam buat flex. Pastu buat2 lupa. Sila meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:37 AM | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2023 08:56 AM
akhirnyaaaa.. iols dah jumpa tapak perkuburan Islam Inglewood (islam ke kakpam tu)

tengs tolon ...

Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buaian debut??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:40 AM | Show all posts
talia replied at 23-12-2023 08:55 AM
Check in rumah bifoti di ghetto inglewood dgn hidung hexagon kakpam

Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya
Ingatkan plantain

Baju pun mampu pakai h&m je ye



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

Tattoo : Non berdekah iols baca

N-O-N-E lah kepam bengap!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 05:13 AM GMT+8 , Processed in 3.352021 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list