CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 25-12-2023 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 24-12-2023 05:08 PM
baddah claimed entrepreneur ke hulu ke hilir
tapi product kebanggaan taiwanis dapat bad review


ntah2 bisnes tak berkat sbb curik idea bibik indon dia
Lps biznes sukses sket terus ditendang keluar bibik tu dr rumah
Last2 terlungkup terus biznes idea bibik indon dia tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-12-2023 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 24-12-2023 02:07 PM
Paper bag tu tapau food tak habes ke kuin?

Kementot gitu takdenya 157cm

kahkahkahkah
Skali pandang ingatkan bdk darjah 5 yg obesiti tgh tolong tolak stroller adik
Rupanya hanis katek gundu
Mmg katek betul..handle srroller baru ni pun dh smpi paras tetek dia
Lg nk fefeling lebih 5"
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts

Sekian dan kesian.....hohoho....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 25-12-2023 05:38 AM
Sekian dan kesian.....hohoho....

Deep down mesti ada sedih sikit kan sbb tak merasa christmas dinner, christmas party. baru ni u jgk yg buat caption nak raya konon referring to christmas. tp kalau both of u celebrate pun bkn ada family and friends yg nak celebrate sesama. blekpar tu lagi la takde close friends pun, semua menjauh dari dia. Betul tak pam?? U pun kwn2 buang u sbb u tak reti hidup bermasyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by talia at 25-12-2023 07:01 AM

Terlupa nak hencap psl reel kakpam tunjuk babutam busung acah2 nak beli micellar water tp cari kat aisle mineral water. kakpam kalau bab tiru org mmg menang kat dia. dulu tiru fashion style irahanna, farah…. Skrg tiru content org pulak sbb i pernah tgk reel iger mat saleh psl husband dia tak tau micellar water tu ape then gi cari kat shelves mineral water. yg komen kata funny pun benak sgt, obvious giler babutam tu berlakon jer. tak kelakar mana pun



btw kakpam pakai micellar water garnier jer ke? How could a boss babe income autopilot pakai brand drugstore jer??? Omg acik2 yg dpt gaji every months pun mampu beli brand yg up lagi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 25-12-2023 05:38 AM
Sekian dan kesian.....hohoho....

eceh disclaimer siap2. xde orang invite kan… nak masak2 sendiri pun hasilnya mcm muntah kucing. mcm dlm gmbr ni… apa dia try masak? nmpk geli
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 25-12-2023 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 25-12-2023 06:52 AM
Deep down mesti ada sedih sikit kan sbb tak merasa christmas dinner, christmas party. baru ni u jg ...

Sudah la pam. Pakaian mcm slut. Xkn la xde terasa nk smbut xmas? Sah2 la sbb miskin. Laki dia tu nama pon christian. Dan xpernah nmpk solat sekalipon, pakai kopiah? Atas sejadah? Xde kan. Sikit pon xnmpk islam. So i syak mmg miskin nk mampos smpai sambut xmas pon x mampu n pastinya laki heols kena kerja OT during xmas.

Klau i la, kahwin dgn bekas kristian, nk jgk merasa ada pokok dlm rumah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2023 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-12-2023 12:32 AM
Ha ah..nak abihkan stok lama dlm freezer la tu....nmpk sgt rolling stock sgt la low...walau katany ...

Agknya berapa ribu dia byr utk award tu? Ada dlm 10k? Entah2 lebih. Belum masuk baju dia n jimbo n sewa hotel utk ke award tu. beli award ni x sesuai utk beginner. Dah famous baru fikir beli award
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-12-2023 08:39 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 25-12-2023 08:40 AM
Nadiabella replied at 25-12-2023 05:38 AM
Sekian dan kesian.....hohoho....

dan dan la tahun ni tak sambut krismas. padahal zaman konon bercinta dengan mekom pun sebok nak christmas bagai. siap sebok nak cari hadiah krismas. nak exchange dengan kawan2 la kononnya. hujung2 tak diundang pun gi dinner. hanis mereput sorang2 pastu cover la dengan sakit macam2 konon sebab tu tak keluar memana.

kesian betul. kata lakinya tu direktor tersohor masuk tv bagai, takkan takde kawan2 invite dinner atau datang rumah visit sempena krismas? sahla laki cameroon ko tu dah kena pulau, takde orang nak buat kawan. ko pon sama level je dengan laki ko tu, dua2 dibuang kawan dan keluarga. adan uker sebatang kara di bumi LA
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 08:43 AM | Show all posts
anony-mous replied at 25-12-2023 07:29 AM
Sudah la pam. Pakaian mcm slut. Xkn la xde terasa nk smbut xmas? Sah2 la sbb miskin. Laki dia tu n ...

kak KR yang pernah kahwin dengan bambot pun sampai sekarang (walau dah bercerai) ada pokok krismas dalam rumah. walau bercerai, nampak senang lagila hidupnya, takla makan bercatu macam kakpam. tapi kak KR tu rajin kerja baking, pandai cari duit. so babu ni sebelum kahwin dengan kakpam, ada agama ke? ke free thinker.. nampak sebatang kara betul dua2
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by immaryjane at 25-12-2023 09:12 AM

Dan2 la kakpam jadi alim, tk sambut2 Christmas ni. Pakaian pun mcm sundal, lebih kapir dr laki yg sedia kapir tu.
Raya tk celebrate, Christmas pun tk. Sedih nye lahai. Klu iols ade laki kapir dlu2, nk jugak merase jadi host, masak then jmput kwan2. Tukar2 hadiah mcm dlm tv. Tp tu kakpam kn, hadiah masak2 tu perlu kn duit, paling teruk perlukn kawan. Nk cari mane?
Babutam dlu2 mcm social butterfly, mne2 menyendeng dgn org. Nmpk mcm meriah life dia compare dgn kakpam. Skrg ape jadi? Tk kn bff or close pn tarak jgk? Mampu ea hari2 hidup meyembang dgn kakpam yg berckp sebijik2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 25-12-2023 06:57 AM
Terlupa nak hencap psl reel kakpam tunjuk babutam busung acah2 nak beli micellar water tp cari kat a ...

Sedih tgk laki kakpam ni.. punyalah dulu nk ceo bagai tpi yg ni jer dapat.. jodoh jodoh. Tulah jgn demand sgt sampai perli ex husband bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 10:21 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 25-12-2023 01:57 PM
melinda_kerr replied at 25-12-2023 10:14 AM
Sedih tgk laki kakpam ni.. punyalah dulu nk ceo bagai tpi yg ni jer dapat.. jodoh jodoh. Tulah jgn ...

untung jali dah terlepas dari jadi laki kakpam gundu ni. tengok wife dia sekarang normal je, masa raya jemput kawan2 datang rumah makan2. bermacam bangsa pula tu kawannya, kokesen semua ada. maklumla wife baru jali seorang yang excel dalam kerjaya, kerja company hebat mana terbanding dengan kakpam. kakpam dokla canang ada degree engineering bagai ke hulu ke hilir canang, siap letak kat bio profile ig. mana ada orang hebat atau set bos-bos letak bio kat ig kelulusan apa lancau segala macam kakpam? takde kan. kakpam sorang je canang seolah nak bagitau walau dia tak keje, dia SAHM yang berpendidikan ye.

kalau iols malu nak letak kat bio ig macam tu. nampak macam takde keyakinan diri, rasa rendah diri sangat ke sampai wajib bagitahu orang taraf pendidikan ko.. yelah kalau tak orang tak tau kan

pandai jali cari bini baru, seorang normal ada kawan2, takla mengharapkan jali bekap dan cuci semua taik dia macam kakpam. alah masa haiyok pon jali yang banyak buat dan cover kerja2 kakpam.. tapi kakpam yang claim dia terpaling bosbabi, memang sejenis tak nak kalah

sekarang kakpam kahwin dengan babu bekas banduan, waiter saja. kakpam cuba nak tolong babu upgrade pencapaian hidup dengan buat bisnes join venture bersama kedai runcit rahmah haritu, bawak masuk makanan dari malaysia, tapi sebab babu pun IQ dan kemahiran so-so je, so berkuburla bisnes tu. nak harapkan kakpam, dia je perasan dia terpaling entrepreneur bosbabi dari umur 23 dah pakai BMW (padahal bisnes ML harapkan duit tokmid juga pump dalam haiyok), sudahnya dua2 melingkup. kalau kakpam tak sedar diri lagi tak tahulah.. nak perasan ko terpaling berjaya hebat segala2.. tengokla diri dulu kakpam oi. orang kalau jenis otak bisnes, pandai cari duit cari makan, campak dia mana pun dia boleh hidup. tengok laki xila amzah, selamba je resign astro kerja makan gaji. tapi tengokla bekap dia bisnes macam2 dah dia buat kat luar. yang menjanjikan pendapatan berkali ganda dari kerja makan gaji astro tu.. yang ni i percaya la memang lelaki yang hebat, tak harap duit bini untuk berjaya. kalau babu dan jimbo laki shazzy on vacay tu, emm memang ngabihkan boreh je. bagi modal tapi pulangan takde. sian tokmid
padan muka kakpam, kalau jali dan wife tengok ig ko sekarang confirm diorang gelak 7 hari 7 malam mengenangkan nasib ko pam


Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 25-12-2023 05:38 AM
Sekian dan kesian.....hohoho....

Lawak sis ni...kesian..terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 25-12-2023 08:39 AM
dan dan la tahun ni tak sambut krismas. padahal zaman konon bercinta dengan mekom pun sebok nak chr ...

Ntah2 laki dia senyap2 g krismas dinner rumah kawan2 tp kata kena OT…balik rumah kenyang dh mkn sdap2
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 10:54 AM | Show all posts
tak celebrate Christmas tapi siap ada Christmas OOTD ye

nampak sangat gedik nak celebrate tapi takde sape nak sambut sama dengan ko kan
buat video sampai habis kerusi tinggi tu ko langgar tapi belasah je. pastu siap jeling tepi takut babu nampak ke ko perasan menggedik kat situ buat video. kalah bbnu ko ni menggeletis. btw ko buat aksi angkat kaki sebelah pusing tunjuk punggung sipi tu, lepernya punggung ko pam. nampak londeh rebeh punggung ko dari tepi tu. kalau aku malu nak pos badan sebegitu










This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-12-2023 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-12-2023 07:32 AM
Agknya berapa ribu dia byr utk award tu? Ada dlm 10k? Entah2 lebih. Belum masuk baju dia n jimbo n ...

Aku syak mesti more than 10k
And biasanya kampeni yg beli award ni depa beli table skali..normally satu table around 3K - 5K
Tgk lokasi table tu belah mana
Tp sbb tarobol ni and shazzy gemok is about me me me and me, so shazzy mmg x amik table la..sbb kedekut nk blanje MY STAFF makan2 kt hotel tu.
So dia bayar award je la
Patutla satu family members dia x sapot dia sbb diorg pun tau ni award beli..not becoz of your blood,sweat and tears pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 25-12-2023 05:38 AM
Sekian dan kesian.....hohoho....

Kah kah kah....dan dan la ckp x celeb krismas
Hoi hanis gemokkk...kita sume tau la ko mmg teringin nk jd kapir kan sejak dr dulu lg
Nmpk sgt ko mmg dah takde sapa2 lg..takde kawan lgsg..acik marina pinat tu pun bolayan ko.
PADAN MUKA ko
Smpi lgsg takde sapa jemput ko gi dinner christmas, and takde sapa hengennnn nk exchange gifts dgn ko
Sbb ko sial ,celaka,sundal,penipu
All msians kt LA sana dah pulaukan kau
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 25-12-2023 10:52 AM
Ntah2 laki dia senyap2 g krismas dinner rumah kawan2 tp kata kena OT…balik rumah kenyang dh mkn s ...

Aku pun syak ntah2 blekpar babu tu ckp je kene OT bagai
Padahal pi celeb krismas dan makan2 kat umah kwn2 dia...kita x tahu sbb babutam takde insta.
Malas nk bwk hanis sbb nanti cakap depan kwn2 dia pun nanti terkemam2, vocab limited, grammar hancur and kene lak take turn jaga mekna buas tu
So baik la gi sorang2
Padan muka hanis
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Wani gemok kan baca porem kan
Ni akak nk bagitau psl aiskrim Inside Scoop
Dr sblm depa femes, akak dh pi mencekik eskrem diorg kt 1st outlet diorg kat taman segar,cheras blkg je cheras leisure mall (dekat dgn umah tokmid belah2 cheras)
Diorg buat eskrem bersungguh2 ya sbb minat.and eskrem diorg original, bukan biasa2 ya sbb its artisan ice cream
Fast forward, depa dh femes sbb founder bersungguh2 nk naikkan bisnes dia....pastu Farm Fresh Bhd beli business diorg Inside Scoop ni at RM 84juta ya
Terus founder tu jd kaya raya
Ko buat bisnes pun hot hot chiken shit je. Tak smpi 3 thn dah terlungkup.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 06:15 AM GMT+8 , Processed in 3.623741 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list