CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 23-12-2023 11:04 AM | Show all posts
nakkepochi replied at 23-12-2023 10:42 AM
Ala kepam ni. Asik pikir fmly tak tlg dia jer
Dia ada tlg fmly tak???
Beban jaga 3 bedul tu dia ta ...

itu lah tu, hidup dia asek tanya what other people bring to the table.
yang dia tu, what does she bring to the table? dulu boleh la flex she brings money to the table pasal dia suruh si jali berenti kerja boleh ngekor dia dan cuci taik yang dia dah buat. sekarang dengan babu apa yang kepam bring to the table? beranakkan garyenna je lah. untuk jaga, dia bagi kat ms rachel je tolong jaga. makan muntah kucing tu pon kadang2 beli je puree or liquid pouches tu. tolong adik beradik? tak tau lah tak pernah ditunjuk kot yang dia tolong adik beradik dia. asik expect adik beradik dia untuk tolong dia. berjasa berbakti utk grenfader mid dan tin mah? lagi tak pernah. di campak nya budak 3 ketul suruh orang dah pencen jaga. acik f rasanya yang dah stable memang try as best nak balas budi parents.
sudah la kepom oiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanks TT buatkan condo mewah ini Dapatla kita sambung mencerca kakpam yang B40 tapi acah2 billionaire tersohor
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
razzledazzle replied at 23-12-2023 02:31 AM
5"2 is 157cm..betul ke tu..nampak mcm 4" je

I pernah jumpa dia.Memang tak. Dia memang kemetot ye. 148cm - 150cm gitu jer. Phobias pandai letak liar.Merujuk diri sendiri agaknya. Sebelum ni dia pernah letak 160cm. Benda kecik pun nak menipu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by talia at 23-12-2023 11:26 AM

Kakpam dinner kat luar mlm ni



Buruks, dahla punggung kat dada

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:33 AM | Show all posts
talia replied at 23-12-2023 11:24 AM
Kakpam dinner kat luar mlm ni

Hadoii baru nak puji kepam dressing elok masa pakai mcm org normal tu (striped sweater and pants)
Tetiba dah menjalang balik
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 23-12-2023 11:24 AM
I pernah jumpa dia.Memang tak. Dia memang kemetot ye. 148cm - 150cm gitu jer. Phobias pandai letak ...

Yer. I pn pnh nmpk dia dgn rose tu. Rose tu yerla slim n tall. Dia spesis ayam katek yg gedempol muka bitchy
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-12-2023 11:55 AM | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:33 AM
Kasarnya pompuan gemok ni

Ni depan kamera. Belakang2 xtau la

kakpam siap melatah lagi sebut "oh mak kauuu"
rempitnya sheols melatah. sama dengan badder melatah.. kat bali tu shazzy badak pun  melatah sebut benda sama
kaklong pon sebut oh mak kau juga kalau melatah

i yakin tinmah yang sibuk masak di dapur (datiniscooking) pon melatah begitu. sbb tu menurun semua anak2
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 23-12-2023 11:24 AM
Kakpam dinner kat luar mlm ni



Bukan kt dada dia je..kt kepala dia pun ada punggung..sebab tu bingai teramat..butt head bak kata org jawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 23-12-2023 08:38 AM
“Macam ni la ada budak kecik. Bangun pukul 6pagi.”
Dasar pemalas. Aku takde anak pun bangun jam ...

Winter kan kat sana?
Winter subuh abes lambat..
Sekian alasan utk keporn
Tp xleh justify kuku bercat pakai terbuka trrbonjol sana sini outing berjam² , mohon keporn tjk cara doa solat masa outing berjam² tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:33 AM
Kasarnya pompuan gemok ni

Ni depan kamera. Belakang2 xtau la

kotoqnya cermin...tinggi paras ari..
Ari celet apa ..ka mulut penuh mknn dok jilat dok sembam muka kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 23-12-2023 11:24 AM
I pernah jumpa dia.Memang tak. Dia memang kemetot ye. 148cm - 150cm gitu jer. Phobias pandai letak ...

Iols pernah jumpa dia juga. Sheols katik dan gundu pastuh jalan macam bergegor. Walaupun dulu kurus  cikiitt.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Taiwanis x tgok sgt?ade org manage? Hahahaha
Adoi
Laku lg ke sis..
Berangan sunggoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
AinHazwan replied at 23-12-2023 09:19 AM
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered ...

Hahahahaa
Delulu sunggoh
Bkn ke mase berbaik adek badder ade post ke landeng

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by talia at 23-12-2023 02:06 PM
missyL replied at 23-12-2023 01:22 PM
Taiwanis x tgok sgt?ade org manage? Hahahaha
Adoi
Laku lg ke sis..


Baca review kat grab, ramai complain mcm2… 18hrs ago ada 2 org dpt spoilt tarobol. ada customer komen kenapa dah tak sedap mcm dulu, packaging pakai bekas plastik biasa dan takder sticker label yg whiney proud of sgt tu, tarobol ada 1 warna jer. i rasa she saja claim konon dah tak manage sbb kualiti dah out. padahal i rasa she dah tak interested nak continue… sama jer adik-beradik ni buat kerja hot2 chicken sh*t
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
AinHazwan replied at 23-12-2023 09:19 AM
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered ...

Org pun da malas nak layan dan tolong
Asik² bagi masalah kat orang lain aje
Pastu dia suka cari masalah juga
Mana ada org mau layan selalu
Kalau layan, namanya minta balaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:36 AM
Kakpam mokmok tnjuk she pakai s @ xs tau

Org gemok je gigih tnjuk. Klau bdn PERNAH xs @ s x ...

Bukan setakat melekap , sudah terbonjol² terkeluar pun dia sarung juga, mmg da takde malu dia ni

Iols tinggi 160cm berat skg 55kg pun selesa saiz L je, kdg² M sbb jenis bukan pakai baju ala² sarung nangka/mumia
Masa berat 48kg pun xgamak nak pakai S
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 02:20 PM | Show all posts
bukan kah baddah acah2 nk letak taroball dia dekat petrol station?
kemain up picture tengah business meeting
tak menjadi ke dik?
itulah org kata, benda blom jadi better diam2 dulu
jangan canang

hujung2 ladang tebu, reban ayam, dgn taroball terkambus

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:26 PM | Show all posts
gekkou replied at 23-12-2023 02:20 PM
bukan kah baddah acah2 nk letak taroball dia dekat petrol station?
kemain up picture tengah business ...

balik bercuti baru canang nak revamp (konon) bisnes tarobol. revamp konon. elok kambus je terus
mana nak cari oii, orang xde keje takde pendapatan tapi boleh bercuti hujung tahun ngabiskan duit macam shazzy badak. untungla xde duit leh mintak kat ATM MID
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:29 PM | Show all posts
alah acik kesian betul tengok gukguk kesedihan berebut tv dengan mak. jujur betul muka dia. macam ayam berak kapur mak dah konker tv. seolah nak cakap, apa nak buat ni, misrecel dah takde. tido jelah nyonyot jari pastu tido sendiri. sian betul ko nak
mak dia pon, ajak anak tengok movie saing dengan dia apa bingai ko ni. budak besar tu bukannya ko ajak dia tengok movie dengan ko pam. patutnya ko tu stop tgk tv, main dengan dia. bagi la dia toys ke apa bagi dia ada aktiviti. bodo tak penah aku jumpa mak tak cerdik macam ni.





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hungryhenry at 23-12-2023 02:46 PM
raihaneem replied at 23-12-2023 12:15 PM
kotoqnya cermin...tinggi paras ari..
Ari celet apa ..ka mulut penuh mknn dok jilat dok sembam muka ...





Kotor betul mmg confirm la si garyenna dok jilat.
Lepas tu i boleh imagined rumah kepam ni kecik gila. Master bedroom kecik, tambah kandang garyenna tengah rumah yg dah sedia kecik.

Jom bayangkan—->
Anda bayangkan masuk umah kepam, dari pintu mula2 akan nampak sofa yg kepam slalu mengeram bontot sambil scroll tiktok, lepas tu terus nampak dapur counter top.

Kat area sekengkang kera tu juga, ada tv yg kuat dipasang Ms Rachel. Dan dihadapan TV bertentangan sofa kelabu, ada terbentang kandang tapi tidak diketahui isi kandang yg bersepah2. Setelah dilihat, rupanya ada sorang budak rambut mengerbang kering tak terjaga, tgh main sendiri. Kehidupan celik mata- letak kandang- mungkin tak mandi seharian sbb mak pemalas. Dibagi makan pun disuap luar kandang dari maknya yg malas. Lps tu dibiarkan mending her own business sbb mak nak scroll tiktok.

Lepas tu sebelah dapur ada ruang sikit dan ada 2 pintu bilik, belah kanan “master bedroom”, mirror2 on the wall
Belah kiri toilet and washing machine and dryer dan bilik stor.

Mcm ni ke rumah ceo cum chef cum pelakon tersohor penerbit tv?

Tak sangka hanis haizi downgrade life sebegini sekali

Dahla dpt laki tak hensem, anak rupa below par imadecutebabies sampai kena filter.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 08:01 PM GMT+8 , Processed in 3.703147 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list