CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 23-12-2023 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
razzledazzle replied at 23-12-2023 10:31 AM
5"2 is 157cm..betul ke tu..nampak mcm 4" je

Haritu ada ternampak 1 couple ni bawa stroller doona yg mcm si kepam ni pnya yg lama tu..mmg rendah je stroller tu bayangkn msa dia gigih tolak stroller tu dlu tetek dia kt paras mna…
I check spec stroller tu mmg height 99cm je…so conclusion pmpuan ni mmg rendah ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 04:20 PM | Show all posts
talia replied at 23-12-2023 11:24 AM
Kakpam dinner kat luar mlm ni

Nape muka sheol mcm tengah tahan napas
Ketat ke dress tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by razfira0707 at 23-12-2023 04:33 PM

-double post-

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Thank you sis bukak benang baru. Penat merayau-rayau mengacau rumah lain hahahah. Si budder ni macam biasa, makanan or beverage orang lain jual semua x kena tekak dia, dia punya je sedap. Tapi tengok banyak gak dia telan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2023 02:29 PM
alah acik kesian betul tengok gukguk kesedihan berebut tv dengan mak. jujur betul muka dia. macam ay ...

I tengok ni pun sedih. Sabarlah nak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 23-12-2023 02:05 PM
Baca review kat grab, ramai complain mcm2… 18hrs ago ada 2 org dpt spoilt tarobol. ada customer k ...

Hahah
Mmg pn
Tp ckp xnk kalah hahaha
Membazir je beli awards aritu wani oi
Baik buat pi holidays lol
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-12-2023 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopmanish replied at 23-12-2023 04:20 PM
Nape muka sheol mcm tengah tahan napas
Ketat ke dress tu

Hahaha
Kan
Tahan napas xnk bg nmpk buncit kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
serawadurian replied at 23-12-2023 11:04 AM
itu lah tu, hidup dia asek tanya what other people bring to the table.
yang dia tu, what does she  ...

Kan kepam Acah2 family x bantu ape die
Dah tu ko tgl 3 ketul tu kt msia ko igt family ko xde tlg ke

Klo btol x nk sgt family
Amek 3 ketul tu bawak pg el eh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 23-12-2023 04:50 PM
Kan kepam Acah2 family x bantu ape die
Dah tu ko tgl 3 ketul tu kt msia ko igt family ko xde tlg k ...

Dia ni memang cakap x guna otak kan, dah lupa ke anak 3 ketul tu? Sapa yang tolong? Family jugak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
razfira0707 replied at 23-12-2023 04:54 PM
Dia ni memang cakap x guna otak kan, dah lupa ke anak 3 ketul tu? Sapa yang tolong? Family jugak k ...

Igt die ade ank sorang je kot

Dah ko tgl ank2 kt sana sah2 klo ade ape hal yg ayah die x dpt attend mesti soh family jgk attend.
X kesah la family belah mane
Ko tu jauh kt el eh. Duit pn ntah xde bg

Lg mau bising
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Wani happy sangat ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2023 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
razfira0707 replied at 23-12-2023 04:24 PM
Thank you sis bukak benang baru. Penat merayau-rayau mengacau rumah lain hahahah. Si budder ni macam ...

Huduhnya side profile budder. Bibir juih, hidung xberbatang. Kena plak perangai mcm mem besar dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 05:21 PM | Show all posts
aunty sebelah meja kepam bertanya buat macam mana yang aryanna boleh entertain herself. simple je makcik. "child NEGLECT".
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:04 PM | Show all posts
eh kenapa beso sgt size ksut kepam sampai size 10. iols sama tinggi dia size 4,5 ikut kasut. mengandung berat naik 20kg pun up size ke size 6 je
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

langsuir plus size! kesian swing tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KakYien replied at 23-12-2023 06:04 PM
eh kenapa beso sgt size ksut kepam sampai size 10. iols sama tinggi dia size 4,5 ikut kasut. mengand ...

sama la chuols..iols memang ketinggian tinggi sikit je dgn kepam ni..tapi kasut maintain 4 / 5 tgk brand..masa mengandung pakai 5 skarang dah berat naik mendadak dek ubat alergik naik pun berkilo2 dari 50kg still pakai size 5 size 4.5..takde kaki mcm size burung unta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 06:25 PM | Show all posts
serawadurian replied at 23-12-2023 05:21 PM
aunty sebelah meja kepam bertanya buat macam mana yang aryanna boleh entertain herself. simple je ma ...

dia bangga gukguk pandai layan diri sendiri. yelah sebab dari kecik main sorang2 je.. tido pon dodoi diri sendiri dgn isap jari
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:32 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 23-12-2023 06:10 PM
sama la chuols..iols memang ketinggian tinggi sikit je dgn kepam ni..tapi kasut maintain 4 / 5 tgk ...

kan aneh betulla kepam ni. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2023 06:25 PM
dia bangga gukguk pandai layan diri sendiri. yelah sebab dari kecik main sorang2 je.. tido pon dod ...

kannnnn...
padahal anak entertain diri sendiri..dicampak je dalam kandang koyak lselotep kotak sambil kepam scroll tiktok cari bahan nak repost ke IG

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2023 06:25 PM
dia bangga gukguk pandai layan diri sendiri. yelah sebab dari kecik main sorang2 je.. tido pon dod ...

yg dia boleh meratib kat org..yenna gukguk tu kluar dari fuki dia..kalau anak2 boleh memilih parent..memang kepam takkan layak takkan terpilih!! jd adoption parent hewan belaan pun x layak!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 08:02 PM GMT+8 , Processed in 3.625491 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list