CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
 Author| Post time 24-4-2024 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 23-4-2024 08:30 PM
Queen latifah pun sama..dia buat pembedahan kecikkan sikit breast dia

ScarJo yg hot stuff tu pon buat breast reduction
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-4-2024 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
acikku replied at 23-4-2024 01:06 PM
hidup stress pun menyumbang uban kan?tengok drastik sangat pertambahan uban dia tu, stress sangat ga ...

I speku mcm tu jgk. Stress mmg antara faktor menyumbang uban sbb dia dgn tiba2 sejak duduk sana jd byk uban
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian kepam da jatuh misqueen betoi nampaknya...asek justify compare sephora ngan costco laa..compare target punya price murah laa...org kalau kaya raya ceo, xde masa dia nk.compare2 price..duit berkepuk beli je la da berkenan...ni siap nk kena catu makan pun ..padanla muka kau selayaknya kena
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:21 AM | Show all posts
Bodonya Kak Pam ni...dah kenapa masak kaki ayam tak buang kukunya
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ennadey replied at 24-4-2024 07:21 AM
Bodonya Kak Pam ni...dah kenapa masak kaki ayam tak buang kukunya

Memang bodo laaa dia ni. Gamak ke nk bagi anak makan kaki ayam yg masih berkuku tu. Sungguh fail la dia ni jadi mak. Lepastu ditayang pulak kebodohan dia di ig
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ennadey replied at 24-4-2024 07:21 AM
Bodonya Kak Pam ni...dah kenapa masak kaki ayam tak buang kukunya

Teruknya.. geli la x buang kuku.. tu ntah basuh bersih ke x tu.. sup pon nmpk xmenyelerakan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-4-2024 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 23-4-2024 11:53 PM
Teruknya.. geli la x buang kuku.. tu ntah basuh bersih ke x tu.. sup pon nmpk xmenyelerakan

Sup kaki ayam ni kalau xcermat bersihkan rasa xselera sangat. Apela yg difikirkan tak buang kuku tu. Maybe dalam resepi tak cakap kene buang kuku
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
suzilah replied at 24-4-2024 06:39 AM
Sian kepam da jatuh misqueen betoi nampaknya...asek justify compare sephora ngan costco laa..compare ...

Betul orang kaya takkan tgk price tag! Even beli groceries pun main ambil jer… tkdenya nk compare sana sini. Hencapan ni untuk kepam jer sbb gaya belagak nk mampus mcm orang kaya 7 keturunan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Coffee pun dah ubah selera beli murah2.
Dah miskin padan muka hasil sombong sgt.

Sekarang hidup dia dah sebiji mcm hidup org yg dia suka hina dulu2. Tahniah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak tak sihat mcm tu pun gigih bawak keluar... sekadar nak shopping groceries brg biasa.

Haukkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 24-4-2024 08:17 AM
Anak tak sihat mcm tu pun gigih bawak keluar... sekadar nak shopping groceries brg biasa.

Haukkkk. ...

Blekpar tu xleh ke p beli sndr.. xpon si gemok ni p le beli sndr.. gigih la bawak ank xsihat keluar.. tp anak die x sihat elok je diam ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:30 AM | Show all posts
kembang tekak aku wehhhh!
dulu masak ayam tak buang bulu, ni tak buang kuku!!!
sungguh aku tak paham level bodoh hanis haizi ni level berapa?


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:38 AM | Show all posts
Pergi beli groceries dgn x mandi berbaju tidur…hodohnya perangai…matahari dah terik…selekehnya..kita walau tak mandi kadang nak pi brekpes pepagi tetaplah tukar tshirt n jeans, takdenya nsk pakai pyjamas / kaftan pi beratur or makan nasi lemak kt warung…tetap jaga penampilan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts

Nampak busuk betul dgn baju tidur. It doesnt look cool. It crying out lazy!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:44 AM | Show all posts
anony-mous replied at 24-4-2024 02:27 AM
I speku mcm tu jgk. Stress mmg antara faktor menyumbang uban sbb dia dgn tiba2 sejak duduk sana jd ...

makna katanyer.
si kuin kepam sejak dok kt El Eh.

rambot makin gugur
rambot makin beruban
bodi makin memboyak
taraf hidup makin semekin @ down grade


Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 24-4-2024 08:50 AM
jihyomelly replied at 23-4-2024 05:51 PM
kepam mengidolakan si rockchillequeen tu kot..even dia berkutex berkuku panjang (masak pakai glove ...


Yg tu dah lifestyle pun mcm tu dr asal..
Kuku panjang pun punyalah cekap, rajin nak mampus menghias, memasak, buat kerja2 as mum and wife. Akak tu goyang kaki buat kerja2 rumah dan bersosial dgn kawan2 je.
Baru stay US tapi full of activities.. Kawan2 pun ramai.

Itu baru betul hubby sepenuhnya bring foods to the table hahahhaa.

Kak kepam??? Acah2 lady of leisure tapiii... Huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 24-4-2024 08:30 AM
kembang tekak aku wehhhh!
dulu masak ayam tak buang bulu, ni tak buang kuku!!!
sungguh aku tak paham ...


Eeeeiiiii tak buang kuku kaki ayam.
Dia tak tahu kot... Tak pernah alert....
Tapi mostly sbb pemalas lah tu.
Hahahha hauk
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:52 AM | Show all posts
anony-mous replied at 23-4-2024 11:59 AM
Rindu life lama la tu  siap throwback dgn syazaki . Mesti boring hidup xde kwn. Nk ngumpat laki  ...

rindu la tu dulu bebas byk duit crett merata

skrg miskin hadap brg free, hadap duk rumah sempit

hadap laki tua tk berduit..dgn ank hitam yg dia rasa x cute tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ennadey replied at 24-4-2024 07:21 AM
Bodonya Kak Pam ni...dah kenapa masak kaki ayam tak buang kukunya

Mungkin kuin mengamalkan zero waste concept
Lepas makan dia boleh guna kuku2 ayam tersebut buat cungkil sisa2 makanan yg lekat kat celah2 gigi dia yg berterabur tu
Jimat duit kuin yg dah semakin menyusut

Btw acik2 porem sekalian, ingat tak wedding anniversary pasangan scammer ni on 9th march aritu mereka celebrate & bercuti ke mana ye?
Lupa dah kiter ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:09 AM | Show all posts
anony-mous replied at 24-4-2024 02:25 AM
ScarJo yg hot stuff tu pon buat breast reduction

kepam larat lagi bawa tetek besar tu kemana2, bangga pulak menayang tek bisul
geli betul tgk keluar pakai baju tidur hitam busuk tu berjalan tetek gegar2

ntah2 air liur pun melekat kat baju tu, dgn muka x mandi wpun bibir berlipstik




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 09:20 PM GMT+8 , Processed in 4.132456 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list