CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 24-4-2024 09:10 AM | Show all posts
Jennyrol replied at 24-4-2024 08:23 AM
Blekpar tu xleh ke p beli sndr.. xpon si gemok ni p le beli sndr.. gigih la bawak ank xsihat kelua ...

mmg la elok diam budak tu, kalau x balik nanti siap mak gemok jegil2 mata amukan masa babu x ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 09:13 AM | Show all posts
makton replied at 24-4-2024 08:30 AM
kembang tekak aku wehhhh!
dulu masak ayam tak buang bulu, ni tak buang kuku!!!
sungguh aku tak paham ...

kuku ayam tu pun dh mcm kuku dia yg pjg leh cucuk mata mekna tu

sbb tu dia x kisah kuku ayam x potong pun masuk dlm periuk

nanti boleh la kepam ambik kuku ayam tu buat korek2 gigi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 24-4-2024 08:39 AM
Nampak busuk betul dgn baju tidur. It doesnt look cool. It crying out lazy!

Ok she definitely deserves the title Hanis Haizi Kepam!

Yup tak cool langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:15 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 24-4-2024 08:39 AM
Nampak busuk betul dgn baju tidur. It doesnt look cool. It crying out lazy!

yg penting beg chanel sangkut celah tetek masam

gitu la terpaling el eh terpaling x mandi bangun2 terus berjalan


Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts

Ni post semalam...tu dandruff kat baju merata2.....also dari semalam dia pakai baju tidur?? Ehh...pemalas pengotor betul kepam ni!!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 24-4-2024 09:13 AM
Ok she definitely deserves the title Hanis Haizi Kepam!

Yup tak cool langsung.

Kepam, Kusam and org jawa panggil kemproh...the 3K!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-4-2024 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 24-4-2024 09:15 AM
yg penting beg chanel sangkut celah tetek masam

gitu la terpaling el eh terpaling x mandi bangun2 ...

Kan...chanel tu pon rasa2 dah berbau...macam2 bau melekat...eeeehhhh euuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 10:09 AM | Show all posts
Tak sangka Hanis Haizi makan kaki ayam. Sedap ke? Iols tak pernah makan kaki ayam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 24-4-2024 08:39 AM
Nampak busuk betul dgn baju tidur. It doesnt look cool. It crying out lazy!

Apa perasan dia ni record muka x mandi pakai baju tido kemam2 bibir mcm tu. Dia ingat lawa ke. Dah mcm org homeless tak waras dah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 10:13 AM | Show all posts
hasyahana replied at 24-4-2024 08:38 AM
Pergi beli groceries dgn x mandi berbaju tidur…hodohnya perangai…matahari dah terik…selekehnya..k ...

Tak pernah jumpa orang gi groceries pakai pj gini. Dia ni dah mentel la. Pulak tu gi igs pulak. Orang putih tu pun bukan mandi pagi jugak. Tapi reti tukar baju, rapi rambut. Mungkin hanis haizi mengamalkan gaya hidup puak cameroon
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 24-4-2024 10:09 AM
Tak sangka Hanis Haizi makan kaki ayam. Sedap ke? Iols tak pernah makan kaki ayam

Sedapp natural collagen
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 10:43 AM | Show all posts
Edited by hasyahana at 24-4-2024 10:45 AM
Cleocatra replied at 24-4-2024 10:13 AM
Tak pernah jumpa orang gi groceries pakai pj gini. Dia ni dah mentel la. Pulak tu gi igs pulak. Or ...

Ada jumpa kalau kt sini...pompuan indon muda yg duduk asrama kerja kilang pi pasar malam le jer begini.....dengan student bangsa apa tah bukan malaysian ..mcm myanmar ke vietnam tah duduk apt yg bawah ada pasaraya..turun membeli dgn pyjamas.....tapi dulu pernah serempak wanita muda negro sorang2 masuk Home Pro kat ioi tu pakai pyjamas...ni mmg sebiji cam kepam sekarang.
Selalu nya kalau tidur malam kebiasaan ramai tak pakai bra..maybe jugak ada tak pakai seluar dalam...jadi adakah Kepam berpyjamas keluar dgn tek bisul gegor2 braless?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 11:07 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 24-4-2024 09:36 AM
Ni post semalam...tu dandruff kat baju merata2.....also dari semalam dia pakai baju tidur?? Ehh...p ...

down grade betul si Kuin Kepam ni.

haisyyy... pakej lengkap dah rambot nyer yer.

luruh-membotak kt depan.
beruban
berkelemumur..



Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 11:10 AM | Show all posts


Ms Kuin Kepam Misqueen yg jadi silent reader kt sini.

meh acik F share rupa sup kaki ayam camner.
kuku ayam tu siap dipotong/buang dulu.

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sleepyfish at 24-4-2024 11:21 AM



Sayang betul dia dekat Chris ni.

Sanggup tinggalkan anak.
Sanggup downgrade dari moghul to misqueen
Sanggup dari Rizalman to buying temu & the likes
Sanggup diy lashes
Sanggup takde driving license duk terperuk kat dungeon
Sanggup tahan semua keinginan beli luxury items
Sanggup tak mandi pakai pjs gi grocers
Sanggup overstay takde GC menunggu ntah sampai bila
Sanggup tipu ckp happy bla bla bla
Sanggup downgrade tak gi salon buat scalp treatment sbb misqueen sampai ada dandruff & beruban
Sanggup delusional tahap dewa siap tag courthouse konon dah went through civil marriage sbb geram kat acik F padahal Chris belum legally divorced


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 24-4-2024 08:30 AM
kembang tekak aku wehhhh!
dulu masak ayam tak buang bulu, ni tak buang kuku!!!
sungguh aku tak paham ...

Dia mcm sel otak x function gtu..
Iols pn malas n jarang masak tp dr pemerhatian selama puluh tahun hidup tgk mak masak, maid masak, beli yg lauk yg dh siap kt kedai kita tau klu masakan ni mcm mna buat, potong mcm mna, sayur/ spices nk kena msuk bila, minyak mcm mna etc…dia ni mcm -ve trus bkn zero dh… kita masak ni selain rsa nk sedap, rupa kejadian pn msti nk elok ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 12:11 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 24-4-2024 11:19 AM
Sayang betul dia dekat Chris ni.

Sanggup tinggalkan anak.

Besar betul tengkorak hanis haizi. Dah sama besar dengan badan. Kusssmangatttt...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-4-2024 02:24 AM
Babu plak dlm food industry. Confirm cerewet. Kwn2 i yg duk bahagian kitchen / cullinary, cerewet  ...


betul sgt2 arwah my aunty dulu chef kat kedutaan US (new york) kira mahathir makan suma dia je yg masak..bila dah tua balik mesia for good dapur dia jgn sentuh..dia takkan makan org lain masak sbb tak sama level tekak dia..sgt cerewet!!! yg betul2 cekap je bleh tlg dia masak..mcm iols yg masa tu muda bodo piang hanya mampu tgk dari kejauhan & makan apa yg dia masak
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 12:59 PM | Show all posts
bodoh gila masak 'sup' kaki ayam tak buang kuku ni. memang hobi dia menunjuk kebodohan sendiri ke. takat jari ayam tu pakai gunting pun boleh, sejenis dah tua bodoh pemalas benti je la jadi manusia kepam oiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 01:00 PM | Show all posts
dia dah delete ke vid sup kaki ayam tu? i tgk takde
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:43 AM GMT+8 , Processed in 3.120882 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list