CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 23-12-2023 06:57 PM | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:36 AM
Kakpam mokmok tnjuk she pakai s @ xs tau

Org gemok je gigih tnjuk. Klau bdn PERNAH xs @ s x ...

ini mcam kain buruk alas kaki
kepam!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

Dah mcm biodata nk berkenalan. Kenapa weight tak dinyatakan sekali.. Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols check in ke villa setinggan kejiranan inglewood
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

Height tu sah2 menipu kan hanis haizi
Ada acik porem jmpe dia kt airport dulu...meja kaunter bag tu pun dia x lepas...sbb katek sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 23-12-2023 06:38 PM
kannnnn...
padahal anak entertain diri sendiri..dicampak je dalam kandang koyak lselotep kotak sam ...

Dah korang xlayan die.. mmg bdk tu buat hal die sndr la.. sian mekna mak bapak xlayan
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 23-12-2023 10:40 AM
Ntah2 family pun tak hingin dengar dari kak kepam... full of burden to them.. anak2 pun dia org ke ...

Orang tua jaga anak 3 ketul tu tak cukup lagi ke utk hanis haizi ni??? Tak bersyukur langsung! So entitled. Dia macam ni tau, strangers tolong sebab deyols tak tahu perangai hanis tu acaner. Sia sia ditolong spisis hanis haizi ni. Padan muka berjodoh dengan waiter rentung lewat usia cameroon mari.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-12-2023 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Lanchang next top PLUS SIZE model
Mesti ms naik buai ni wani fefeling dia terpaling pwincess dedis girl bagai
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 23-12-2023 06:38 PM
kannnnn...
padahal anak entertain diri sendiri..dicampak je dalam kandang koyak lselotep kotak sam ...

Aiyoooo
Rambut dah terkebelakang mcm ni nak kena buat camna
Implan ke extension ke wig ke
Tak sejuk ke kepala tu huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 23-12-2023 03:18 PM
Haritu ada ternampak 1 couple ni bawa stroller doona yg mcm si kepam ni pnya yg lama tu..mmg renda ...

Tgk handle stroller tu pun dh smpi tetek lembu dia..sah la mmg katek si hanis gemok ni

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
razfira0707 replied at 23-12-2023 05:04 PM
Wani happy sangat ni

Gitu le wani gemok ni nak justify psl dia gemokk
Bahagia katanyaaa
Padahal manjang panic attack la, anxiety la,sawan babi la apa lancau sume tu
Kalo bahagia, takdenya memekak psl panic panic panic bagai ni
Kalo dh gemok tu, admit je laaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2023 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 23-12-2023 06:59 PM
Dah mcm biodata nk berkenalan. Kenapa weight tak dinyatakan sekali.. Kahkah

Klau xnk sebut weight, better dia x sebut height tu. btw perasan betul height 5 2”.  Definitely around 150-153cm je
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam kuat filter, meh aku bgtau.
Strangers help because u tell them lies.
Family won't help much cause they already know the truth.
Stop being petty. As if mak ko x nyesal beranak kan ko. Dh tua menyusahkan, mengungkit, menyundal. Haih
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Mmg ada sewa dress ikat ni kat sini.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Amboi sepenuh screen badan budder
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tulis non tu ala2 French gal gitew. Fav drink Cappuccino bagai. Padahal Frappucino dia selalu minum. Siap whip cream bagai hence badan pun naik menggila. Tp dia blame pill perancang. Dasar penipu.

I tunjuk gambar 2019 and 2023 kepam to my laki and i cakap “see the difference without and with filter.” Laki i cakap “she’s still fat.” Hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 11:12 PM
Klau xnk sebut weight, better dia x sebut height tu. btw perasan betul height 5 2”.  Definitely a ...

Weight dia i’m sure about 90kg which is 200lbs. And that is me being generous. Memang obese dah sebab she is katek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Wani budder terpaling OCD jual expired food? Kaya sangat tunggu nak kena saman ke apa minah ni omg







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry korang dont mean to spam but seriously, jarang nampak this many bad reviews kat Grab, and satu pun owner tak reply.. Wow.








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-12-2023 10:37 PM
Tgk handle stroller tu pun dh smpi tetek lembu dia..sah la mmg katek si hanis gemok ni

Iyee..couple yg i jmpa haritu pn standard lh ketingggiannya, lg tggi dr iols yg 152cm ni..smpai iols sengaja lalu tepi pmpuan yg tgh tolak stroller tu nk compare kn gap breast dgn handle tu okeh… mmg patutnya ada gap antara breast dgn handle nk push tu.. handle tu paras2 pinggang or atas sikit jelah.
Dahh aku imagine cmna tek dia labuh nk smpi handle tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dok scroll the reviews, up to 9 months ago dah menjual taroball basi. Gila ke apa Wani oi








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 08:02 PM GMT+8 , Processed in 3.971197 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list