CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 24-12-2023 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 24-12-2023 01:12 AM
Kalau dok scroll the reviews, up to 9 months ago dah menjual taroball basi. Gila ke apa Wani oi



Nnt dia bg alasan dh hand over suh org lain jga kan… trus acah2 gaduh n buang kawan lh kot dgn org tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 23-12-2023 11:48 PM
Dia tulis non tu ala2 French gal gitew. Fav drink Cappuccino bagai. Padahal Frappucino dia selalu mi ...


kakpam marah i said she is fatter in 2023… terus blocked i dasar tak sedar diri. mmg gemok gedempol!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 24-12-2023 01:10 AM
Sorry korang dont mean to spam but seriously, jarang nampak this many bad reviews kat Grab, and satu ...

Bila baca review mcm ni, gaya budder mcm sebenarnya nk habiskan stok2 yg ada.. pastu close kedai dia.. jual selagi ada stok even semua dah mcm expired.. duit masuk, stok clear.. no wonder grab pernah hold payment diorg.. surely customers dia byk mintak refund.. hahaha.. jdi grab tolak la payment siap2 smpai null..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 24-12-2023 01:08 AM
Wani budder terpaling OCD jual expired food? Kaya sangat tunggu nak kena saman ke apa minah ni omg

...

teruknya review! mmg kena katup je taro gentel ni. takde QC. tak rasa guilty ke jual benda basi dgn harga cekik darah? tu pun sibuk nak tiru & jual menu indon pulak. semua la dia copy idea orang. terpaling entrepreneur kononnya!
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok la melingkop bisnes taimasam si buddah tu. Lantak la dengan perangai hangat2 taik lembu dia tu tapi i xleh terima part jual makanan yang dah x elok. Budaah bodoh x tahu ke spoilt food boleh bawak maut? Sebab tu la food safety sangat penting dalam f&b bisness. Ko gebang beli taro kat "luxury" mart pon x guna kalau sampai kat tangan customer dah basi. Eh gerammmmmm betol la.
I syak dia buat statement pasal orang lain manage bisnes sebab nak disassociate diri dari review yg kelaut dalam. So boleh la dia buat bisnes baru inspired by bali pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
I saved the best for last korang. Adakah ini kakak kepam kesayangan acik f hahaha



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-12-2023 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

perasan nya dia ni 5kaki lebih..tengok pun tau dia tak cecah 5kaki/ 160cm
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 24-12-2023 01:12 AM
Kalau dok scroll the reviews, up to 9 months ago dah menjual taroball basi. Gila ke apa Wani oi



Takkan berderet deret bad review shazzy badak oi. Ko ni nak meniaga ke sekadar nak cuci2 tangan cuci kaki? Cara dia bekerja dan cara dia meniaga sebijik kakpam.. sebok nak buat bisnes yang kena deal dengan customers tapi both jenis yang bossy dan tak de PR bila bekerja. buat taik lepas tu bila orang marah tak puas hati, dia buat tak tau je. Langsung takde penambah baikan pada mutu jualan dan mutu produk. Sia2 je kot ngabis duit beli award tu kalau macam ni cara ko cari makan..

Honestly kalau i tengok review teruk mcm ni, mmg i takkan beli. Dahla harga taro dia harga firaun. Bekas je besar isi sikit, itu pun berangan nak hapgred taro dia mcm es teler ke apa yang shazzy badak order bergelas gelas waktu di bali tu semata nak tiru produk orang

Pastu berlagak usahawan terunggul, busy busy, panic attack anxiety vertigo bagai. Semua penyakit la ko sebut.

Hoi shazzy badak, orang kalau jenis berlagak mcm ko dgn kakpam ni mmg tak boleh berniaga tau. Orang tak suka. Sombong mcm ni patut jadi bos keje bangunan tinggi2 dalam ekon je yang penting makan gaji. Klu ko dgn kakpam ko ni jadi bosla kan, mesti acik2 cleaner tu ko jeling je kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 24-12-2023 01:32 AM
kakpam marah i said she is fatter in 2023… terus blocked i dasar tak s ...

Oh man. I missed your comment haha! Memang dasar tak sedar diri kuin kepam kita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
razfira0707 replied at 23-12-2023 04:24 PM
Thank you sis bukak benang baru. Penat merayau-rayau mengacau rumah lain hahahah. Si budder ni macam ...

Patut lah gemok gedempol...

Org lain food hunting proper meal etc ... badah hunting desserts...


Deme beradik ni mcm dah kena kencing manis je... asik penat
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 24-12-2023 01:12 AM
Kalau dok scroll the reviews, up to 9 months ago dah menjual taroball basi. Gila ke apa Wani oi



Kaki lalat eeww grossss
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm lutut kencing manis.. kalo hitam sbb rajin solat , sujud pun, hitam tu pesen lain

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 23-12-2023 11:48 PM
Dia tulis non tu ala2 French gal gitew. Fav drink Cappuccino bagai. Padahal Frappucino dia selalu mi ...

Lega gak dengar amik pil perancang
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ini tinggi 157cm? dasar bodo tak bertepi penipuan kepam ni..
ouh lamb dendeng? nampak macam taik kerbau bercampur rumput. Kepam ni tak pernah senonoh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 07:47 AM
Mcm lutut kencing manis.. kalo hitam sbb rajin solat , sujud pun, hitam tu pesen lain

lutut dia hitam sebab banyak kena tunggang kot..
dia kan lembu.
ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 09:02 AM | Show all posts
uolz, iols ni kan dah lama x jenguk thread queen ni sampaikan lupa nape kte2 penah benci dia eh sampai btiang2 thread kerak kepam body builder ni? cer cter, meols hampir hilang ingatan about her.

kalau psl arwah ss dan mak juna tu masih ingat sebab musababnya. yg HH ni btl meols xde dlm ingatan sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah dah ada rumah baru. Patutla meols duk refresh page lama takde hencapan baru. Tak heloknya kejadian ‘lamb dendeng’ kepam. Apa jer yg kepam buat semua huduh
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita tunggu sambutan Krismas kak kepam.. Together sharing hadiah dgn family or kawan2 Babu ke tak?
Ehhhh ke Babu ada sambutan perayaan lain bkn penganut Kristian ke apa ke ntah... Al Maklumlah ai tak tahu bangsa or agama apa Cameroon dia tu.

Gitewww.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 24-12-2023 09:24 AM
Lah dah ada rumah baru. Patutla meols duk refresh page lama takde hencapan baru. Tak heloknya kejadi ...

Lebih rupa masak kicap je hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 07:47 AM
Mcm lutut kencing manis.. kalo hitam sbb rajin solat , sujud pun, hitam tu pesen lain

Since mak hanis haizi tu suka komen kuali org hitam tak disental, why not netizen komen lutut anak sheols yg tak sedar diri ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 08:03 PM GMT+8 , Processed in 3.950640 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list