CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 24-12-2023 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
nakkepochi replied at 23-12-2023 10:11 AM
Tu 1 hal. Pastu Weight TANAK LETAK ke??  UKURAN BADAN pun

Lah! Acah2 nak ikut trend tp tak letak weight n body measurement???? Maybe sebab sheols semua same digits tiga2 tu, 45-45-45 for hanis haizi haha!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 24-12-2023 10:17 AM
Since mak hanis haizi tu suka komen kuali org hitam tak disental, why not netizen komen lutut anak ...

Nak komen cmn? Kt post acik tu komen pastu ckp sama mcm lutut anak acik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:33 AM
Kasarnya pompuan gemok ni

Ni depan kamera. Belakang2 xtau la

Jahanam betul.. emak apa gitu hanattt
Anak sedara umur 18 pon aku takkan rentap begini

Xdenya dia nak amek pon brg yg anak dia pegang yg tercampak tuh.
????????????

Mcm mana dia layan anak2 lelaki dia agaknya selama hari ni kan? Tskk tskk
Pakej lengkap kasar xlawa body out kepam malas mandi kerak ckp pon hauk..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 11:05 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 24-12-2023 01:32 AM
kakpam marah i said she is fatter in 2023… terus blocked i dasar tak s ...

Aduhhhh habis la sumber hiburan you camni!
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 23-12-2023 05:38 AM
Twinning tak menjadi...

Anak tak Sampai 2 tahun dah nak dekat pinggang kepam
Hahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2023 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 24-12-2023 10:17 AM
Since mak hanis haizi tu suka komen kuali org hitam tak disental, why not netizen komen lutut anak ...

Hah baru i ingat another issue kat hujung benang lepas. Patut lah rasa mcm ttggal something

Puas betul baca reply last pd datin tu. komen yg tag budder. Hencapan direct pd mak kepam
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 24-12-2023 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 24-12-2023 10:51 AM
Jahanam betul.. emak apa gitu hanattt
Anak sedara umur 18 pon aku takkan rentap begini


Rentap mmg perkataan plg sesuai. Mmg dia rentap gitu je tgn ank. Kesian tgk brg jatuh xtlg ambil. Pastu tgn mekna rentap dari tgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 24-12-2023 08:56 AM
ini tinggi 157cm? dasar bodo tak bertepi penipuan kepam ni..
ouh lamb dendeng? nampak macam taik ker ...

Shopping dress baru lagi ke tu
Aduhhh
I skrg dok syok dgr dave ramsey reels
Depa mmg pantang belanja guna cc and tak manage debt and tak usaha kerja haishhh
Kepam jgn masuk tahun baru nak kena pakai food stamp pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-12-2023 10:37 PM
Tgk handle stroller tu pun dh smpi tetek lembu dia..sah la mmg katek si hanis gemok ni

Pic 1st tu dah MCM tek.sissy sembah dah
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 24-12-2023 11:36 AM
Pic 1st tu dah MCM tek.sissy sembah dah
Hahahahaha

Sama kan tetek mencapah dgn longkang berdaki tu tak kene scrub...duk dlm umah reti lak tutup dada
Bila keluar je, bogel terus
Sah la hanis lembu ni nl cari jantan lain
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 24-12-2023 08:56 AM
ini tinggi 157cm? dasar bodo tak bertepi penipuan kepam ni..
ouh lamb dendeng? nampak macam taik ker ...

Chanel, Zara terang2 sapot israel.
Tp duk la repost psl genocide palestine
Mmg munafik sungguh la dia ni....mmg sekor syaitan iblis bertopengkan hanis haizi
Semoga kau dilempar ke dlm neraka tanpa dihisab sbb munafik
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgn hanis lembu ni takyah nasihat2 dia
Doa je dia dilempar ke dlm neraka jahannam.
Sbb munafik sgt..sengaja nk provoke psl org yg simpati pd palestin

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 24-12-2023 01:52 AM
Takkan berderet deret bad review shazzy badak oi. Ko ni nak meniaga ke sekadar nak cuci2 tangan cu ...

Hari tu ms kt bali kemain lg baddah duk puji Grab Indon vs Grab Msia
Padahal sah2 grab tahan payment ko sbb banyak sgt bad reviews
So kalo ko dah x buat taiwanis ni, ko nk jual food indon lak ke? Antara nama baru brand yg sesuai utk bisnes ko Shazzy Indon, Wani Indon, Indon Shazzy, Indon Wani, sbb no more taiwan
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 24-12-2023 01:11 AM
Iyee..couple yg i jmpa haritu pn standard lh ketingggiannya, lg tggi dr iols yg 152cm ni..smpai io ...

Hanis kan delusional...padahal sume org tahu dia  katek gemok busuk kan...x abih2 menipu
Pakai dress zara, trench coat pun smpi sapu lantai
Tp sbb hanis ni bodoh psl fesyen, dia rs its ok utk sapu lantai
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 24-12-2023 08:56 AM
ini tinggi 157cm? dasar bodo tak bertepi penipuan kepam ni..
ouh lamb dendeng? nampak macam taik ker ...

Paper bag tu tapau food tak habes ke kuin?

Kementot gitu takdenya 157cm
tengok gambo bawah ni terbukti tinggi kuin tak sampai 5"
Serupa 7 y.o enden pakai wig & fake lashes tolak stroller

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 24-12-2023 11:05 AM
Aduhhhh habis la sumber hiburan you camni!

tunggu korang update kat dungeon bifoti kakpam ni je la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-12-2023 01:36 PM
Sama kan tetek mencapah dgn longkang berdaki tu tak kene scrub...duk dlm umah reti lak tutup dada
...

Iols beli Gini
Sebab terbayang berapa kepam dan berdakinya bawah tetek tu..
Dan seperti Kita tau yangkepam Ni pemalas tahap ya rabbi...
Jadi maybe daki dia tak sental
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 24-12-2023 02:07 PM
Paper bag tu tapau food tak habes ke kuin?

Kementot gitu takdenya 157cm

Katek gila
157 takde berdiri lebih kurang dgn stroller
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 02:48 PM | Show all posts
MarryPottet replied at 24-12-2023 02:07 PM
Paper bag tu tapau food tak habes ke kuin?

Kementot gitu takdenya 157cm

Omgg sangat midget dah ni from the pic..
Hanis haizi kalau you think you hot and tinggi sangat,pergi la join
Dewi Remaja tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 07:47 AM
Mcm lutut kencing manis.. kalo hitam sbb rajin solat , sujud pun, hitam tu pesen lain

Ya ampunnnn lain gila muka sebenar dengan muka heavily filtered. Muka dahlah tahap muka awam je…ok ni x kisahlah kan…tapi cuba lah dia ni kena kidnap ke kena bunuh ke..susah ooo nak buat pengecaman.

Done cemar duli benang kepam gundu. Makin tinggi flat haniz haisi kepam ni, dah nak sama tinggi dengan menara babel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 08:04 PM GMT+8 , Processed in 3.470593 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list