CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 24-12-2023 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 1Seahorse1 at 24-12-2023 03:35 PM
MarryPottet replied at 24-12-2023 02:07 PM
Paper bag tu tapau food tak habes ke kuin?

Kementot gitu takdenya 157cm


handle stroller paras macam ni Biar betul 6’2”.. I lebih 3” je dari dia handle stroller selalu paras pinggang I je pun.. tak habis2 nak perasan tinggi. Dia memang katık pun…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 24-12-2023 02:47 PM
Katek gila
157 takde berdiri lebih kurang dgn stroller

Menipu nomot syatu kuin kita neh
Kunun phobia to liars walhal diri sendiri pon terpaling liar ganda 44
Puiiiii!
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 24-12-2023 02:48 PM
Omgg sangat midget dah ni from the pic..
Hanis haizi kalau you think you hot and tinggi sangat,per ...

Dewi remaja pon ramai yg katek kan terutamanya anak kesayangan mamatut, yg pon sama tak habes2 menipu ketinggian sebenar
Kuin lagi katek dr lopapropa rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
1Seahorse1 replied at 24-12-2023 03:30 PM
handle stroller paras macam ni Biar betul 6’2”.. I lebih 3” je dari dia handle stroller selalu ...

Paling tak menahan dia perasan diri dia tinggi
Tak hagak2 menipu & membongak
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
funkydiv4 replied at 24-12-2023 01:12 AM
Kalau dok scroll the reviews, up to 9 months ago dah menjual taroball basi. Gila ke apa Wani oi



Teruk betul review2 taiwanis ni. 90% semua teruk2. Pelik jugak knape still listed dalam Grab. Sape yg handle Taiwanis sekarang ni? Patut kena saman ye sebab boleh bawak keracunan makanan
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Terok nye tarobol yg di claim dpt award tu hahaha
Maaf la klo iols nk cube tgok review tros turn off hahahahah

Syg btol
Padahl tgok pelanggan die Chinese Indian malay yg komen tu.klo btol2 jaga kualiti dah maju dah

Baddder2.
Asek merempan bkn2 baik ko jaga business tu elok2.
Pak ko tu bkn nye hidup selamanye
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-12-2023 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 23-12-2023 06:38 PM
kannnnn...
padahal anak entertain diri sendiri..dicampak je dalam kandang koyak lselotep kotak sam ...

Sbb dah bese x di layan haha

Ntah ade ke x org menegur die nie
Delulu je kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 24-12-2023 02:46 PM
Iols beli Gini
Sebab terbayang berapa kepam dan berdakinya bawah tetek tu..
Dan seperti Kita tau y ...

biasanya kalo tetek besar mcm tu sah2 bwh tu berpeluh dan berdaki
sbb tu kepam penah tunjuk dia beli deodoran khas utk sapu bwh tetek kt sephora
so mmg sah la dia ni kuat berpeluh, bwh tetek pun berpeluh dan kita sume tahu hanis ni mmg malas mandi kan
so x mustahil bwh tetek tu dh bertumbuh dgn kulat..sbb tu agaknya dia suka tayang tetek kt public...sbb kuat berpeluh...tp x bleh tayang bwh tetek, kene la tunjuk je bhgn atas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-12-2023 01:42 PM
Hari tu ms kt bali kemain lg baddah duk puji Grab Indon vs Grab Msia
Padahal sah2 grab tahan payme ...

Kan
Ntah2 semua dpt yg basi tu nk refund
Mmg kene hold la

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 24-12-2023 02:23 PM
tunggu korang update kat dungeon bifoti kakpam ni je la


U bole lg tgok kt img sed tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 07:47 AM
Mcm lutut kencing manis.. kalo hitam sbb rajin solat , sujud pun, hitam tu pesen lain

Head to toe branded Tp smua nmpk fufu hahahaha

Beli kt dh Gate ke pam
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik ni ade je tempat nak blame bila weight gain

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 24-12-2023 04:12 PM
Kan
Ntah2 semua dpt yg basi tu nk refund
Mmg kene hold la

Khueen...dah ponder lak 24/7 duk la berangan kan..smpi x tahu tarobol dh basi pun dijual lg kt customer
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 24-12-2023 04:15 PM
Head to toe branded Tp smua nmpk fufu hahahaha

Beli kt dh Gate ke pam


Dh gate tu apa??  wah tak sangka plak fufu ni ada segala range skali shawl & kasut..

Tp kalo kakpam pakai ori pun tetap nampak huduh.. sbb dia gemok pendek and thrashy

Try hard sgt tunjuk brand serata alam siap tag2... murahan OK... takde classy lansgung.. peghak buih sangat cam orang kampung lanchang...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 05:08 PM | Show all posts
baddah claimed entrepreneur ke hulu ke hilir
tapi product kebanggaan taiwanis dapat bad review

meroyan nk kiamat oh my god!! oh my god!!
scary dunia akhir zaman semua
jual barang tak jujur, tak ada kualiti
cara pakai tudung kat bali nampak rambut bagai, dengan baju sarung nangka

life mcm org tak ada hala tuju
sejenis nak acknowledgement from other ppl
sejenis nak nampak 'I am better than u out there'
sejenis suka menunjuk tapi nothing pun tak ditunjuk
terpaksa self proclaimed macam2


keturunan cina afghanistan lah
sampai kan segala mala penyakit pun dia nk claim
asalkan konsep terpaling
bila jatuh or ada tak kena
dia mula cari alasan

sedihnya hidup baddah
kasihnnya hidup baddah



Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam kalo ko baca ni...

Kalo orang lawa, body lawa BMI 19-21... pakai apa pun nampak classy... even sarung uniqlo pun orang kagum2 tengok...

oh lupa uniqlo takde saiz kau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 11:12 PM
Klau xnk sebut weight, better dia x sebut height tu. btw perasan betul height 5 2”.  Definitely a ...

Rasanya dia ni around 4 feet 11inch, mustahil tinggi yg uols mentioned..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 05:09 PM
Kakpam kalo ko baca ni...

Kalo orang lawa, body lawa BMI 19-21... pakai apa pun nampak classy... ev ...

Tapi uniqlo now dah ada saiz besar tp dia ni pandang ke brand uniqlo...?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 24-12-2023 04:10 PM
Sbb dah bese x di layan haha

Ntah ade ke x org menegur die nie

rasa macam delulu je..
dia tak ada tarikan apa pun untuk orang tegur.
Jaga anak pun kasar..mostly Ms Rachel je yang jaga LOL
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

Eww tergamak dia pos pic gundu ngn kaki saiz kayu balak lebam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 04:40 AM GMT+8 , Processed in 3.804764 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list