CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 24-12-2023 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 24-12-2023 06:27 PM
melatibiru replied at 24-12-2023 05:59 PM
Tapi uniqlo now dah ada saiz besar tp dia ni pandang ke brand uniqlo...?


Mcm besar je kakpam tu.. entah2 dada dia 50 inches..

Tak pandang uniqlo? Bukan ke level2 zara je ke uniqlo tu?
Babu kan waiter?  OMG malang nya babu berbinikan pompuan high maintenance but still look cheapo neh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 24-12-2023 06:37 PM
missyL replied at 24-12-2023 04:15 PM
Head to toe branded Tp smua nmpk fufu hahahaha

Beli kt dh Gate ke pam


Sebab tu masa dia kelek chanel kaler coklat yg kononnya besday presen laki kiriman tuhan bg last year, dia sekadar bergambo kat luar butik chanel jah
Takdenya dia berani masuk sebab bag tu fufu, kang malu je kena tahan sebab pakai bag fufu masuk butik chanel

Edit: bawah ni gambonya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 24-12-2023 03:40 PM
Menipu nomot syatu kuin kita neh
Kunun phobia to liars walhal diri sendiri pon terpaling liar gand ...

Geli kan
.katek tapi tipu tinggi
Ingat orang Bodo MCM dia..hahaha
Padahal katek gundu Udah MCM Rosita plak dalam cite sing
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-12-2023 04:12 PM
biasanya kalo tetek besar mcm tu sah2 bwh tu berpeluh dan berdaki
sbb tu kepam penah tunjuk dia be ...

Euw..tak dapat bayang bau kepam bila.balik dari.jalan2...
Mesti MCM bau kaki cagu...uiii..
Lagi plak.malas.mamdi..

Elok.mati jelah kalau mandi.pung malas
,
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 24-12-2023 08:56 AM
ini tinggi 157cm? dasar bodo tak bertepi penipuan kepam ni..
ouh lamb dendeng? nampak macam taik ker ...


Puan hati baca cercaan u utk kakpam. Terkejut tau tgk apehal kakpam boleh rest her arm on the dining table, celah mana nya 5’2”
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-12-2023 01:42 PM
Hari tu ms kt bali kemain lg baddah duk puji Grab Indon vs Grab Msia
Padahal sah2 grab tahan payme ...

Pastu nnt boleh guna gmbr masa puotoshoot yg mata terbuntang tu buat label brand mknan dia, then claim ada darah indonesia pulak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-12-2023 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 24-12-2023 06:32 PM
Sebab tu masa dia kelek chanel kaler coklat yg kononnya besday presen laki kiriman tuhan bg last y ...


Hahahahahah lmbt lg blekpar tu nk beli cenel bg kepam
Klo cenel fufu tu x th laa
Tp  fufu pn ratus2 dollar
Nk ke beli si kedekut tu hahah
Die pn dok ulang topi n baju yg pam bg je hahahahaha

Lawak la delulu kepam nie
Lama2 gile ko pam sbb byk sgt tipu lol
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 24-12-2023 06:11 PM
rasa macam delulu je..
dia tak ada tarikan apa pun untuk orang tegur.
Jaga anak pun kasar..mostly ...

Kan
Maaf i jujur klo ank org comey2 cute je I akan tego hahahahahaha
Klo ank pam any one dr 4 org tu
X tego kot

Org pn sibok nk dine in
Xde mase nk tgok family ko
Family pn dr jauh nmpk b40 el eh hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 05:06 PM
Dh gate tu apa??  wah tak sangka plak fufu ni ada segala range skali shawl & kasut..

Tp kalo kak ...

Dh Gate tu tmpt org usa beli brg fufu hahaha
I pn tertgok kt tiktok.
U try la search

Ade smua u.
Dr head to toe pn ade fufu hahah

Klo pam ni pakai ori pn nmpk fake
Klo fake lg lah terserlah hahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-12-2023 04:58 PM
Khueen...dah ponder lak 24/7 duk la berangan kan..smpi x tahu tarobol dh basi pun dijual lg kt cus ...

I syak die jual yg lama2. Ntah2 dah lbih 3 bln pn ade

Die bkn nye charitable.
Klo x bole la donate yg xlaku tu sblom basi

Selagi bole jual. Badder akn jual
Geli plk pk dpt susu masam
Torobol lama frozen
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 24-12-2023 07:36 PM
Pastu nnt boleh guna gmbr masa puotoshoot yg mata terbuntang tu buat label brand mknan dia, then c ...

Mungkin mmg ada darsh indon kot
Nama mak dia mcm belah² sana jer? Gitu iols speku
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Seyes la iols tgk review kedai budder teruk ye.. iols tgk yg latest² la..dia ganti atau refund balik ke tidak duit org yg dpt mknn xok tu? Naya org betulla jenis meniaga xjujur ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 10:17 PM | Show all posts
akhirnya ada dh benang nak hencap pam & the sibs. anyway , pam dinner tu celebrate apa ? Xmas ? buruk betul semua benda dkt pam nie. tak dek ke orh yuuesss nak ajak pam dinner xmas sekali ? masak2 ayam bakar , dia masak lontong keeee . tak dek eh ?kot kawan kawan penut tak pun jiran tetangga jemput takkan takdek ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 24-12-2023 07:32 PM
Puan hati baca cercaan u utk kakpam. Terkejut tau tgk apehal kakpam boleh rest  ...

dah macam dwarf pun ada..
Tapi dia sejenis katik yang bentuk badan pelik. Bontot labuh ke lutut..
siku dan lutut menggerutu...serba tak kena lah kepamok ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 24-12-2023 07:42 PM
Kan
Maaf i jujur klo ank org comey2 cute je I akan tego hahahahahaha
Klo ank pam any one dr 4 org  ...

sama lah i tak minat budak tak cute LOL..
nampak jahat kan memilih rupa..ayat cliche menghina ciptaan Allah..
tapi sebab mekna keluar dari puk* busuk sebesar terowong karak kepamok, i jadi tak suka jugak. biarlah budak tu tak salah pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2023 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

mmg ada..boleh rent.tp kalau aku,mmg idok laaa..aku geli membayangkan dgn berpeluh2 nya,lps tu pakat pakai gilir2.bila tah dibasuhnya????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2023 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-12-2023 06:26 PM
Mcm besar je kakpam tu.. entah2 dada dia 50 inches..

Tak pandang uniqlo? Bukan ke level2 zara je ...

Ayoo iols lupa ukur lilit dada sheols haha, tp baju yg sheols pakai pun menyeramkan, melimpah ruah boobs..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Hahaha tepat sangkaan ku. This is so her!
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 24-12-2023 07:46 PM
I syak die jual yg lama2. Ntah2 dah lbih 3 bln pn ade

Die bkn nye charitable.

Ha ah..nak abihkan stok lama dlm freezer la tu....nmpk sgt rolling stock sgt la low...walau katanya the best tarobol in msia award ke amende ntah nama award tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2023 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 24-12-2023 07:36 PM
Pastu nnt boleh guna gmbr masa puotoshoot yg mata terbuntang tu buat label brand mknan dia, then c ...

nanti dia ckp la, lps br blk dr indon tu dia realise dia ada mixxxx blood sama indon
So dgn tanpa berlengah lg, shazzy nk jual bakso, bebek, alpukat demi nk raikan darah keturunan indon yg dia baru discover lps blk dr bali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 04:41 AM GMT+8 , Processed in 3.864782 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list