CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anony-mous

Hanis Haizi Our Mascot V78 & Hepi Anny Budder

     Close [Copy link]
Post time 23-12-2023 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Ada mcm2 kaler baju meleret ni
Yg kat turkey pun sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 10:04 AM | Show all posts
dagusengett replied at 23-12-2023 10:01 AM
Ada mcm2 kaler baju meleret ni
Yg kat turkey pun sama

Ohhh ingatkan budder go the extra mile and bawak from cyberia gitu..
Happy sungguh ya budder kalau ada sesi2 photoshoot camni..
Sebab takda sapa nak amikkan pic dia selama ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 23-12-2023 09:50 AM
Tattoo : Non  berdekah iols baca

N-O-N-E lah kepam bengap!!!

Tu 1 hal. Pastu Weight TANAK LETAK ke??  UKURAN BADAN pun

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

Kepam is hating her own self..sebab dia hate liars. Kesian sungguh manusia yg membenci diri sendiri. Mental ke sis?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2023 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 23-12-2023 04:53 AM
Akhirnya budder tunjuk jugak gambar dia main buai laju2 tu…

Syg betul i x sempat ss gmbar budder naik buai. Sbb masa tu ingat nk borak dkt sini, tup2 dah katup benangnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2023 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
AinHazwan replied at 23-12-2023 09:19 AM
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered ...

Mengata kaklong sekali ke?? Family dah masak kot dgn perangai dia. Tu yg malas tlg
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 23-12-2023 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Yes! Thanks uols tlg ss!! I nk tanya jgk ada sediakan dkt sana ke baju pontianak ni? Xkn la dia bawa dari malaysia kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kasar betul cara kepam ni tarik dak ari untuk ambil video depan cermin..
Kita yang tgok sakit hati .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

5"2 is 157cm..betul ke tu..nampak mcm 4" je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2023 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anony-mous at 23-12-2023 10:34 AM

Kasarnya pompuan gemok ni

Ni depan kamera. Belakang2 xtau la









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

Ada je you... ramai ai tengok pakai baju ni for photog.. sekali pakej lah tu.
Yg buddeh tergantung tu scary sgt nampak mcm mak pontianak sedang melayang hahaha

Cuti2 ni nampak lebih pada kepuasan dia je... aktiviti anak2 tu mcm limited sgt ya.
Btw ai ingat dia nak cuti2 jauh ke europe sana ke tak pun ke Japan bawak anak2 main snow.. kata kayaaaaa anak dato hahahha

Budder dah jual kat org ke business TaiWanis dia tu? Adik beradik ni apa je business yg menjadi?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:33 AM
Kasarnya pompuan gemok ni

Ni depan kamera. Belakang2 xtau la

Kak Kepam memang kasar... dia suka sentap tangan or badan budak tu.
Byk kali dah nampak.
No sense of belonging... selain mak yg pemalas dan ignorance terhadap anak2 yg lagi 3 tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2023 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam mokmok tnjuk she pakai s @ xs tau

Org gemok je gigih tnjuk. Klau bdn PERNAH xs @ s xperlu tnjuk , org lain boleh teka tgk bdn ko size apa. Patut la baju melekap2, ambil 2-3 size down

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:24 AM
Yes! Thanks uols tlg ss!! I nk tanya jgk ada sediakan dkt sana ke baju pontianak ni? Xkn la dia ba ...

Jgn risau.. tak lama lagi mesti budder upload reels dia naik buaian baju pontianak to showcase her kejelitaan..

Baju pontianak sewa je chuols(bak kata other forumner)
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:36 AM
Kakpam mokmok tnjuk she pakai s @ xs tau

Org gemok je gigih tnjuk. Klau bdn PERNAH xs @ s x ...

Eyewwwww kotor nye kt bahagian leher tu..cuci x bersih ke pam? Berkulat dh..punya la lama hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
AinHazwan replied at 23-12-2023 09:19 AM
Fuhh.. walaupun ai lebih kepada silent reader sajo.. tapi bergentayangan jugak la diri ai bila tered ...

Ntah2 family pun tak hingin dengar dari kak kepam... full of burden to them.. anak2 pun dia org kena bantu handle.
This kak kepam ada masalah attitude.

Padan muka now satu apa pun tak menjadi.
Dah jadi burden kat Babu nak kena handle pulak prempuan pemalas ni. Hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2023 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-12-2023 10:23 AM
Mengata kaklong sekali ke?? Family dah masak kot dgn perangai dia. Tu yg malas tlg

Ala kepam ni. Asik pikir fmly tak tlg dia jer
Dia ada tlg fmly tak???
Beban jaga 3 bedul tu dia tak pikir. Sume cmpak kt org.
Asik asik ME ME ME
Kalah BBNU punya prangai minah gemok tua b40 kt el eh ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:37 AM
Wehh ada ke package baju merah camni???
Ke budder dah siap siap bawak dari malaysia untuk her buai ...

I rasa mcm video lama jer sbb makeup plus kening whiney looks very 2010s. Also nmpk kurus sikit tgn sheols. Gittew i menuduh sbb pelik ada video ni jer dia upload, knowing sheols ke hulu ke hilir record tah pape non-stop
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 10:59 AM | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

weight takde ek?

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2023 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 23-12-2023 09:40 AM
Legend laahh idung hexagon Pam!!

Eh kepam's fav food is Malay dishes rupanya

Trademark dia uols pakej dgn muka scammer dia tu

Acah2 lupa la tu, dulu berkali2 up kat igs I DON’T DO ASIAN FOODS
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 04:41 AM GMT+8 , Processed in 3.374883 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list