CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
Post time 14-2-2024 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 14-2-2024 08:19 PM
Adoi ai... hahaha...
Iols pun xtau... tengok kat forum ni & ig baru tau cancel...
Citer ni cancel  ...

Hehe...iols dah syok dah berlari2..jap naik heli...naik bot ngk ke hero ni...ooo..they all celebrate new year same with chinese eh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-2-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 14-2-2024 08:47 PM
Hehe...iols dah syok dah berlari2..jap naik heli...naik bot ngk ke hero ni...ooo..they all celebra ...

Tak sabo nak tengok dia flex apa pulak lepasni... hahaha... tapi memang unexpected betul naik heli tu... lupa pulak dia chaebol... iols nak tau kes painter tu...

Tak semua celebrate... buddhist jer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 11:12 AM | Show all posts
Rahah replied at 5-2-2024 10:09 PM
Jomla join moyan... kat sini meriah bila tengok ongoing... sambil2 tunggu tu uols layan drama lain ...

hehehe, kite tak kuad laaaa wak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2024 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahn Bo Hyun & Park Ji Hyun jadi guest RM...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-2-2024 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah settle kes painter Noh... rupanya wife dia yang bunuh... bukannya assistant dia... tapi kesian jugak kat assistant tu... macam kena buli jer dengan laki bini tu sebab macam2 dia kena buat...

Isoo ni sengal betul la... tapi dia memang betul2 buat keje... yang kelakar masa tanya jiran2 ahjussi tu...
Gangster2 tu bukan tanam daun ketum ke...
Kes baru ni masing2 tak percaya cakap Isoo ahjussi tu kena bunuh... padahal dia serius... tapi Ganghyun takdela ignore terus... dia tanya lagi kat Dr. Jiwon tu pasal autopsy result... rupanya ada 2 lagi kes sama... tapi memang pro 2 orang culprit tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-2-2024 07:51 PM
Dah settle kes painter Noh... rupanya wife dia yang bunuh... bukannya assistant dia... tapi kesian j ...

Settle dah kes bunuh tu. Apak ganghyun jd pelakon extra hehe.tp ujung2 penat tak larat haha.
I skrg saspen je apa akan jd dgn isoo n apak dia. Mcm ada benda tak settle je. Takut la kot apak dia ada kena mengena dgn kematian mak isoo.
So far 2 epi solved kan kes2 yg derang handle. Takde tunjuk ada bigger plot twist yg long run.
Simple tp drama ni tak boring kita tgk sbb every epi tu entertaining la.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-2-2024 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Jin isoo je boleh pakai kaler pelik2 ..gaya gitu...haha...sib la..2billion W tu...
Kita dah tau serba skit tetang family ganghyuen...especially bapaknya...pasal mak isoo still in the shadow lg...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepat je settle kes scammer cum serial murder yg bunuh org2 tua tu…mula2 ingatkan salah tgk drama sebab ada muka team leader yg kena turun pangkat dlm Marry My Husband tu

Iols pulak takut kalau apa yg berlaku kat apak Gang Hyun, apak Isoo & omma Isoo in the past ada kaitan…apa yg kita tau so far apak Gang Hyun berenti jadi polis sbb disyaki terima rasuah…tapi kita tak tau lagi apa citer sbnrnya… format citer gini selalunya memang solve kes kecik2 dulu tapi nak menuju ke klimaks tu mesti ada benda besar nanti yg melibatkan main characters…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2024 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 18-2-2024 11:48 AM
Cepat je settle kes scammer cum serial murder yg bunuh org2 tua tu…mula2 ingatkan salah tgk drama s ...

I saspek lepas shooting marry my husband dia berkejar shooting flex cop ni..sempat tukor baju jah. Sbb mekap rambut muka sama sgt..takde tukar kecuali pakai topi baju lain n kdg pakai mask haha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2024 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 18-2-2024 10:09 AM
Settle dah kes bunuh tu. Apak ganghyun jd pelakon extra hehe.tp ujung2 penat tak larat haha.
I skr ...

Iols pulak yang rasa scary masa tengok appa Ganghyun jadi pelakon extra tu... tambah pulak culprit tu letak pisau kat leher... tapi dia kan ex police memang berani sebab dah biasa hadap situasi macam tu...

Iols speku memang bakalan ada plot twist ni... sebab appa Isoo suruh pindah rumah lain... dia tak nak Isoo ingat apa yang jadi... kan psychiatrist cakap kat appa Isoo kalau dia stay situ dia akan ingat memori2 kat rumah tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2024 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa Isoo kecik iols rasa appa Ganghyun yang siasat kes kematian omma Isoo... sebab masa tu dia kat rumah Isoo... ada kaitan ke kes kematian tu dengan appa Ganghyun kena frame pasal bribe... iols speku appa Ganghyun tau something...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-2-2024 10:57 AM
Jin isoo je boleh pakai kaler pelik2 ..gaya gitu...haha...sib la..2billion W tu...
Kita dah tau serb ...

Agaknya sebab tu la Ahn Bo Hyun ni jadi model dulu... pakai color apa pun nampak stylish...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2024 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 18-2-2024 11:48 AM
Cepat je settle kes scammer cum serial murder yg bunuh org2 tua tu…mula2 ingatkan salah tgk drama s ...

Lagi sorang Jun Young tu bukan ke bff Park Min Hwan dalam Marry My Husband... sebab iols rasa macam familiar muka dia ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 18-2-2024 08:42 PM

Adoi... kelakar betul la Jin Isoo ni... nak stake out pun siap call catering service hantar rumah dia...

Kes kalini Isoo flex duit 1 billion won... pehhh... ni memang betul2 chaebol... tapi seronok pulak iols tengok dia gunakan connection & duit dia untuk siasat kes2 ni...

Jumpa celeb pun macam dah tak minat... lagi fun pergi team dinner...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah... rasa macam suspicious lagi dengan abang Isoo, Seungju... biasanya yang nampak baik ni la nanti ada plot twist...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-2-2024 08:29 PM
Agaknya sebab tu la Ahn Bo Hyun ni jadi model dulu... pakai color apa pun nampak stylish...

Haah sbb dia body model...cuba org lain pakai style2 dia...mcm pakaian boria jdnya...
Sib baik takde pistol utk dia...so dia boleh smash je org jahat tu...kalo bg pistol risau jgk...ke lain plak ditembak kang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-2-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 18-2-2024 09:40 PM
Haah sbb dia body model...cuba org lain pakai style2 dia...mcm pakaian boria jdnya...
Sib baik tak ...

Hahaha... ye...
Tapi itulah jadi detective baju dia semua stylish...

Dia dah tunggu jer turn nak ambil pistol... hehehe... tapi tak boleh sebab takde licence... ada pistol pun polis tak boleh tembak sesuka hati... tambah pulak kalau Isoo yang pegang pistol...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 09:06 AM | Show all posts
Rahah replied at 18-2-2024 08:39 PM
Adoi... kelakar betul la Jin Isoo ni... nak stake out pun siap call catering service hantar rumah di ...

masa dia flex duit 1mil won tu iols terfikir...wahhh duit ko unlimited ek jin isoo...order je apa nak...dia pegi buat pameran lukisan tu laa...pastu bg vip room kat asst noh tu...eh...belanja omma ganghyun gi holiday...hahahaha..upenya mmg dia nk perabis kan duit kononnya pampasan dia kat appa diaa...

misteri lagi kes appa omma isoo nii..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 09:14 AM | Show all posts
konon dia beli cop mohor nak bg appa dia...mmg takde maknanya...dia derma jeeeee....hahahaha....tp appa mcm bangga je kan...cuma tu la jumpa je nak gaduh dua beranak ni...apa isu lum tauu...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2024 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 19-2-2024 09:06 AM
masa dia flex duit 1mil won tu iols terfikir...wahhh duit ko unlimited ek jin isoo...order je apa  ...

Chabeol uols... tengok jela dia flex heli & boat dia... kete bersusun... so boleh imagine appa dia ni memang kaya giler la... tu yang tak kisah duit habis beli cop mohor tu...

Tapi memang best giler tengok Isoo ni haaa... walaupun habiskan duit konon pampasan... hahaha...
Iols risau jugak sebab skang Isoo tengah happy... takut nanti bila dia tau the truth pasal omma tu sedih pulak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.075138 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list