CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
 Author| Post time 19-2-2024 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 19-2-2024 09:14 AM
konon dia beli cop mohor nak bg appa dia...mmg takde maknanya...dia derma jeeeee....hahahaha....tp a ...

Isoo geram sebab appa dia kan tak layan omma dia dengan baik... tu yang nak gaduh jer... tapi appa Isoo ni nampak care juga la kat dia... kan masa Isoo cedera kena ketuk dengan assistant Noh tu dia suruh secretary ajak Isoo pergi checkup... love hate relationship gitu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2024 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama watak dekat2 dgn nama x gf
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2024 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala baru je nak tau pasal kes kematian omma Isoo tau2 dah abis…betullah appa Ganghyun yg handle kes tu…iols rasa omma Isoo kena bunuh or ada something yg buat dia commit suicide tapi kes tutup…maybe appa Isoo bribe appa Ganghyun suruh tutup kes…and appa Ganghyun tak boleh bgtau apa2 kat boss dia sebab appa Isoo vvip…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2024 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku kematian omma Isoo ni set up macam commit suicide... maybe dia dibunuh... kononnya case closed sebab commit suicide...

Sedih pulak tengok Isoo bila Ganghyun tengok dia lepas baca pasal kes omma dia tu... sebab memory loss dia tak tau apa jadi kat omma dia... ni bila reporter cari info pasal omma dia ni iols rasa terbongkar jugak pasal kes tu... sebab appa Isoo join politik...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Menarik epi 8 ni…boleh pulak bunuh org melalui hypnosis…bahaya betul doktor ni…tapi yg lawaknya Jun Young tiba2 terlebih caring kat Isoo lepas kena hypnosis…siap dukung2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tengok tapi aku tgh boikot disney. Drama J Woo Soong pon aku tak tengok lg.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-2-2024 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 27-1-2024 04:04 PM
byk citer best kat disney skrg ni...
hehe install apps yg tak berapa nak halal tu kat hp...kalau g ...

Aku serik instal B*ave 2 tahun lepas pastu iP aku masalah mcm malware.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2024 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 25-2-2024 11:11 AM
Menarik epi 8 ni…boleh pulak bunuh org melalui hypnosis…bahaya betul doktor ni…tapi yg lawaknya J ...

Iols ingatkan tak berkesan hypnosis tu... sebab awal2 nampak Jun Young macam biasa jer... rupanya jadi jugak... ada ke dia mintak adore Isoo...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-2-2024 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-2-2024 04:32 PM

Tapi citer ni banyak yang kelakar... padahal ada kes bunuh... nak serious sangat pun tak boleh...

Isoo punya pasal la ni... sengal betul... ada je peel dia... tapi yang penting kes settle... cuma masa kes baru ni memang bahaya la dia pergi terjun dari tingkat atas tu... dah kena marah dengan Ganghyun...

Ahjussi secretary tu rajin betul... layan je apa dia nak... maklumlah boss dia... mintak mask pun dia hantar... Tapi walaupun dia layan je permintaan Isoo bila sebut pasal holiday dia reject bila Isoo nak ikut...

Masa interview kat rumah appa Isoo pulak bila Isoo datang tiba2 reporter banyak tanya soalan kat dia... mak tiri Isoo sabo jer tengok dia...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Marilah speculate misteri kematian mak isoo.
1. I specu sama mcm uols..mak isoo kena bunuh tp setup mcm suicide. Saspek bini apak isoo..mak hyung dia tu. Sbb layan isoo buruk dr kecik sampai besar. Most prob mak isoo scandal apak dia la kan.

2. Mak isoo mmg suicide...depression sbb jd mistress je. Apak isoo hantar isoo ke psychiatrist utk hilangkan trauma. So kecik2 isoo di hypnotise dgn doc psychiatrist tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 25-2-2024 04:28 PM
Tapi citer ni banyak yang kelakar... padahal ada kes bunuh... nak serious sangat pun tak boleh... :l ...

Iols suka cerita ni sbb kelakar2 sengal isoo tu haha. Tak boring sbb mcm ada je akal dia.
Hopefully lepas dia tau kematian mak dia nnt dia tak la hilang arah ke apa. Dia kan ckp ke ganghyun now menjak jd polis dia ada tujuan hidup n rasa belong. So harap ganghyun n gang blh buat dia grounded la.
Harap jugak hyung dia n apak dia takde plot twist yg bukan2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-2-2024 09:29 PM
sitisbp replied at 25-2-2024 06:55 PM
Marilah speculate misteri kematian mak isoo.
1. I specu sama mcm uols..mak isoo kena bunuh tp setup  ...


Antara 2 ni jela spekuan kematian omma Isoo... cuma yang tau rahsia ni iols rasa appa Isoo, appa Ganghyun & Dr Seo... lagi sorang Isoo sebab dia ada kat rumah masa tu... cuma dia tak ingat apa yang jadi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 25-2-2024 07:00 PM
Iols suka cerita ni sbb kelakar2 sengal isoo tu haha. Tak boring sbb mcm ada je akal dia.
Hopeful ...

Haah... walaupun Isoo ni sengal tapi plan2 dia ni bijak jugak... kiranya kehadiran dia membantu team Ganghyun settle kan kes2 tu... Isoo ni nampak je sengal tapi ambil law... dia tak minat pulak jadi lawyer...

Hopefully Ganghyun tak hantar report kat Chief pasal Isoo lepas dia dengar Isoo cakap selepas dia jadi polis tu...  

Iols pun sama memang harap takde plot twist pasal hyung & appa dia... especially hyung dia... sedih la kalau hyung dia ada kaitan...

Ni tengok preview next episode, Isoo macam takde mood je lepas tau pasal mak dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat rahsia Wang Jongtae... Isoo dah bakar USB tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:33 AM | Show all posts
sengal sungguh drama nih,gelak guling aku masa diorg tgk video tuh, reaksi geli diorg mmg on point lah terutama tgk wang jongtae jadi drag
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kannn...ingatkan skandel apa la yg beriya nak sorok hahaha..rupanyaaa suka jd ladyboy . Betul reaksi on point..menjadik sgt haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 04:21 PM | Show all posts
iols pun speku mak tiri isoo yg sebabkan mak isoo mati...cuma mcm mana tu je yg tak leh nak agak lagi...tp kesian kan isooo...myb appa dia suh dia lupakan pasal mak dia mati tu utk kebaikan dia,..appa kan sayang isoo..cuma tu laa..asyik la bergaduh...

iols pun harap appa n hyung isoo tu takde nak plot twist...tlg la jgn..sbb isoo sayang hyung diaa..

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 04:22 PM | Show all posts
Rahah replied at 25-2-2024 09:47 PM
Selamat rahsia Wang Jongtae... Isoo dah bakar USB tu...

hahahaha..part wang jongtae tu mmg lawak yee....haahaha...nasib la isoo ni baik...dia bakar je usb tu sblm org lain manipulate data tu...


Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 04:24 PM | Show all posts
wang jongtae ni yg bagi info kat reportter tu ke yg suh kuarkan artikel pasal isoo anak luar nikah appa nya? iols lupa plak jongtae ke org lainn...

kalu dia harap dia ingat la budi si isoo ni...hahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 04:33 PM | Show all posts
aduhai..mmg lawak laaa...dengan mak ganghyun masak semuanya masin...kesian isoo tp dia appreciate makanan tu...

pastu scene detective park kena hipnosis suka ngn isoo tu lawak siap berdukung...kyungjin amik video buat bukti...hahha

iols ship detective park dgn dr yoon...tlg la belayarrr..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.054807 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list