CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
 Author| Post time 26-2-2024 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 26-2-2024 09:57 AM
Kannn...ingatkan skandel apa la yg beriya nak sorok hahaha..rupanyaaa suka jd ladyboy . Betul reaksi ...

Ehhh... rahsia uols... kalau knetz tau habislah kena bawang Wang Jongtae ni... mestilah diorang tak vote dia... biarlah Isoo & the gang jer tau including Dr Seo & 2 orang lagi tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-2-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 26-2-2024 09:40 PM
lynn_dmm replied at 26-2-2024 04:22 PM
hahahaha..part wang jongtae tu mmg lawak yee....haahaha...nasib la isoo ni baik...dia bakar je usb ...


Memang lawak... hahaha...

Betul... mujur dia bakar usb tu... sebab dah 2 orang mintak info... dahla dalam usb tu video2 chaebol, politicians, higher ups yang jumpa Dr Seo ada dalam tu... habis bocor rahsia diorang nanti... kalau dapat kat reporter memang viral la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 26-2-2024 04:24 PM
wang jongtae ni yg bagi info kat reportter tu ke yg suh kuarkan artikel pasal isoo anak luar nikah a ...

Yup... wang jongtae la upah reporter tu... kan dia mayor candidate jugak... tapi Isoo tak kisah sangat isu anak luar nikah tu...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 26-2-2024 04:33 PM
aduhai..mmg lawak laaa...dengan mak ganghyun masak semuanya masin...kesian isoo tp dia appreciate ma ...

Tak kena darah tinggi ke makan masin jer... kalau sup tu boleh tambah air... tapi Ganghyun & appa dia dah tau la nak adjust makanan diorang...

Dr Yoon memang suka kat Det. Park kan...

Isoo & Ganghyun ni agak2 berlayar tak... omma Ganghyun tu dah berangan nak dapat menantu chaebol...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
.N.A. replied at 24-2-2024 01:15 AM
Nama watak dekat2 dgn nama x gf

Hahaha. Jisoo ke? Yg perempuan “mangsa” episode 1 pon stail mcm jisooo
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 1-3-2024 08:40 AM
Hahaha. Jisoo ke? Yg perempuan “mangsa” episode 1 pon stail mcm jisooo

Haah jisoo hihi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-3-2024 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha ingatkan tersalah tgk drama lagi…tgh2 episod 9 tiba2 genre bertukar jadi horror…mula2 ingatkan iklan Gyeongseong Creature tapi citer tu kat Netflix bingung kejap apasal tukar ke era lain pulak…rupa2nya scene movie…anyway citer ni memang full of surprises…tak pernah rasa boring pun tgk…

Epi 9 pasal misteri kematian pelakon Han Yura…so ada 3 suspek skrg ni…Kim Younghwan (kawan Isoo), Ha Namsu (ex-bf Yura) & Baek Sanghee (the rival actress)…yg ada motif paling kuat, Baek Sanghee…ada kemungkinan berkaitan dgn hypnosis jugak since Kim Younghwan tu mcm tak sedar apa2…iols rasa org lain yg bunuh tapi dibuat mcm seolah2 dia yg bunuh…

Btw Choi Tae Joon ni sejak kahwin asyik ambik watak cameo je…jadi first love Na Heedo dlm 2521, pastu jadi abang Cha Eun Woo dlm Island…

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 2-3-2024 11:04 AM
Haha ingatkan tersalah tgk drama lagi…tgh2 episod 9 tiba2 genre bertukar jadi horror…mula2 ingatka ...

hahaha...sama ngan iols...iols ingat salah cerita ke diorg buat...rupanya set filem..

tula...choi tae joon asik cameo je..gilir2 ngan bini kot jaga anak...hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2024 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kali ni isoo flex company dia yee...hahaha..sapa bukak mulut dia bagi ganjaran n pampasan...ganghyun senyum je la dengar...nsb la bapak tu tak tarik previlege dia lepas bergaduh pasal mak dia tu..

isoo mcm cooldown sikit bila ajushi choi tu cerita...rupanya ajushi mmg pak sedara dia..eh atuk sedra ke..lupa plak masa tulis ni...cepat jgak la dia masuk keje balik...tp yela kes ni melibatkan kawan dia...sure dia kena tolong kan...iols pun rasa kawan dia tu kena hipnosis ke ..or mmg dia tgh high dengan dadah ke..sampai kena frame tu..

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Selesai dah kes Han Yura ni…iols taknak spoil byk2 sebab tak bestlah utk yg blm tgk tapi pervert betul manager dia tu…kesian Yura ni, dah mati pun kena kecam…teruk betul knetz yg takde adab ni kan…bila gossip pasal Yura dgn Namsu tu kuar, fans Namsu berjemaah kutuk2 Yura padahal Namsu yg kejar Yura…nyampah betul tgk fans yg lebih2 ni…

Akhirnya Isoo buat benda yg betul utk kawan dia tu…instead of lepaskan gitu je, charge dia under penyalahgunaan dadah pulak…iols risau je kalau sampai ke sudah dia tutup sebelah mata je pasal kawan dia ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 2-3-2024 11:04 AM
Haha ingatkan tersalah tgk drama lagi…tgh2 episod 9 tiba2 genre bertukar jadi horror…mula2 ingatka ...

Movie ni Gyeongseong Exorcist pulak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 2-3-2024 05:50 PM
kali ni isoo flex company dia yee...hahaha..sapa bukak mulut dia bagi ganjaran n pampasan...ganghyun ...

Setahu iols omma Isoo ni subordinate ahjussi Choi... sebelum ahjussi jadi secretary Isoo dia uruskan Hansu Pharmaceutical... dia jadi boss kat company tu... Company ni under Hansu Group jugak... agaknya appa Isoo kenal omma Isoo sebab dia keje situ la...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 09:39 PM | Show all posts
nasib baik sekejap je isoo bad mood, back to his true self, bagus juga dia pegang dan ingat nasihat ibu dia.

aku ingatkan tgk citer lain..rupa2nya shooting filem. sengal sungguh isoo, kabo lah awal2 yg dia pun boss, senang sungguh pujuk staff yg terlibat dgn shooting, siap nak bagi benefit tambahan lagi kalau bagi info tambahan senang kerja sungguh

next episod macam berkaitan dgn kes appa ganghyun, mungkin ini sbb kenapa appa dia kena singkir dari polis

drama ni makin hari makin best layan, boleh tahan hesmes ahn bo hyun nih, sbb aku dok berapa kenal dia sblm nih. tak pernah layan drama2 dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cehhh... iols tertipu dengan Isoo... ingatkan ada CEO lain... rupanya dia CEO production company tu... flex lagi...

Baguslah Isoo serahkan kawan dia tu kat narcotic dept... kalau setakat nasihat memang dia tak peduli... kiranya Isoo ni care jugak kat kawan dia tu walaupun bukan bff...

Nasib baik Isoo tak bad mood lama... Ganghyun siap message dia bagitau ada kes baru... ahjussi Choi pun pujuk dia...

Kesian kat Yura... dapat manager gila macam tu... tapi memang bijak la Isoo plan dengan shaman... tup tup dapat tau siapa killer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 3-3-2024 09:39 PM
nasib baik sekejap je isoo bad mood, back to his true self, bagus juga dia pegang dan ingat nasihat  ...

Drama dia See You In My 19th Life pun best... jadi chaebol jugak... tapi dia tak sengal macam Isoo...

Drama lain yang iols tengok Adamas... Kairos... dia ada berlakon jugak dalam citer tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 09:53 PM | Show all posts
Rahah replied at 3-3-2024 09:48 PM
Drama dia See You In My 19th Life pun best... jadi chaebol jugak... tapi dia tak sengal macam Isoo ...

drama ahn bo hyun yg aku tau sblm ni military prosecutor doberman, tuh pun dok layan2 lagi, duk berabuk dlm my list netflix tuh hahhahaha
dia ni sesuai berlakon jadi chaebol, ada aura, dia dahlah tinggi..model kan


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-3-2024 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila Isoo bad mood tu memang terasa la macam sunyi jer... biasanya kalau dia ada memang kecoh... ada je idea dia bila ada kes baru... teringat pulak masa nak masuk rumah manager Yura tu, Ganghyun awal2 dah bagi warning kat Isoo... tapi kelakar betul idea Isoo konon2 nak beli officetel tu kalau puas hati dengan room 301...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 3-3-2024 09:53 PM
drama ahn bo hyun yg aku tau sblm ni military prosecutor doberman, tuh pun dok layan2 lagi, duk be ...


Citer tu iols tak tengok sebab tak minat FL...

Tapi ikut mood jugak... kalau takde citer lain iols layan...

Haah... dia model turn actor... sebelum tu atlet... dia pakai baju apa pun memang nampak classy kan... especially kalau watak chaebol ni... tapi paling penting dia talented... baru la best tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 3-3-2024 10:05 PM
Citer tu iols tak tengok sebab tak minat FL...

Tapi ikut mood jugak... kalau takde citer la ...

Dia pakai uniform.askar pun auto segak...hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2024 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 3-3-2024 10:17 PM
Dia pakai uniform.askar pun auto segak...hehe

Smart eh... tambah pulak tinggi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.074225 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list