CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
Post time 3-3-2024 10:37 PM | Show all posts
Rahah replied at 3-3-2024 10:05 PM
Citer tu iols tak tengok sebab tak minat FL...

Tapi ikut mood jugak... kalau takde citer la ...

of course talented..ai tak layan kayu kayan..good looking dan hesmes itu bonus..boleh cuci mata hahhahhaha

ai pun ikut mood..tak kisah ML atau FL tak cantik/hensem asalkan pandai berlakon..kalau pelakon tuh mmg ai minat dpt double point
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 4-3-2024 12:45 AM
honey_jelly replied at 3-3-2024 09:53 PM
drama ahn bo hyun yg aku tau sblm ni military prosecutor doberman, tuh pun dok layan2 lagi, duk be ...


Tgklah Yumi’s Cells…iols fall in love giler kat dia dlm citer tu…tapi dia ML utk season 1 je…season 2 iols dah malas nak tgk sbb dia bukan ML…

So iols tak faham kenapa ada yg cakap dia tak hensem especially kipas susah mati ex-gf dia tu…
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 09:33 AM | Show all posts
xyla73 replied at 4-3-2024 12:43 AM
Tgklah Yumi’s Cells…iols fall in love giler kat dia dlm citer tu…tapi dia ML utk season 1 je…s ...

kannn...abh ni ensemmm...dh la tinggi...badan pun sedap2...berlakon pun bestt..mmg pakai baju apa pun kena je kat dia...dalam drmaa ni dia byk gak pakai baju bercorak2 kan...tapi helokk je di mata kuuu...hahaha...
tgk dia dalam busan boys yg pegi sydney pun mmg cuci mata tgk dia..dh la rajin..hahaha


bile dia kena kecam ngn fan ex gf tu mmg kesian kat dia...tu la..susah couple ngn idol kan...dpt fan yg fanatikk

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama mcm uols i pun lega konflik isoo letak tepi dulu. Terus keje n flexing selesaikan kes bunuh artis tu.
Akan ada love line ke isoo dgn ganghyun?
So far ok je kan takde love line.
Kes2 derang menarik je utk kita follow.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 05:38 PM | Show all posts
tgk komen2 dlm fb ramai tak suka Park Ji Hyun dlm citer ni...iols faham kenapa...dia dlm Reborn Rich bagus sampai overshadow heroin tapi dlm citer ni aura dia mcm kureng sikit...
ke dia memang lagi menyerlah utk watak2 antagonis? dlm Yumi's Cells pun watak dia antagonis sampai menyampah tgk dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2024 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-3-2024 12:43 AM
Tgklah Yumi’s Cells…iols fall in love giler kat dia dlm citer tu…tapi dia ML utk season 1 je…s ...

Alaaaa x suka rambut dia dlm Yumi’s Cell tu hehehehhe
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-3-2024 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 3-3-2024 09:28 PM
Setahu iols omma Isoo ni subordinate ahjussi Choi... sebelum ahjussi jadi secretary Isoo dia urusk ...

Aku risau je abang Isoo tu jadi jahat. Aku nak dia sayang isoo sampai ke sudah. Biarla org lain saja yang jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
.N.A. replied at 5-3-2024 12:46 PM
Alaaaa x suka rambut dia dlm Yumi’s Cell tu hehehehhe

Tapi ABH ni sesuai apa apa rambut sebab muka dia muka model. Badan model. Aku suka watak dia dalam Yumi Cell. Nangis aku bila Yumi give up on him.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-3-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 6-3-2024 05:47 PM
Aku risau je abang Isoo tu jadi jahat. Aku nak dia sayang isoo sampai ke sudah. Biarla org lain sa ...

Sama la... takut plot twist je dengan abang dia... hopefully salah spekuan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2024 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Epi 11 pasal ajaran sesat…inilah kes yg sebabkan appa Ganghyun kena berenti…apa kaitan Oryun Community dgn ketua tempat Ganghyun kerja tu?

Ramai yg commit suicide lepas join Oryun Community ni…actually dari dulu lagi iols terpikir pasal kecenderungan org Korea to commit suicide ada kena-mengena dgn kepercayaan diorg pasal reincarnation…maybe dlm pikiran deols mati pun takpelah nanti boleh reset balik their life bila dilahirkan semula…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 9-3-2024 06:56 PM
Epi 11 pasal ajaran sesat…inilah kes yg sebabkan appa Ganghyun kena berenti…apa kaitan Oryun Commu ...

Iols speku Chief tu take bribe la dengan leader Oryun Community tu... that's why dia tak bagi siasat pasal Oryun Community ni... asyik suruh conclude commit suicide jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2024 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 9-3-2024 09:41 PM

Rupanya di sebalik Oryun Community ni ada kaitan dengan loan sharks... iols curious kenapa diorang commit suicide selain daripada reincarnation tu... sebab setau iols mesti ada valid reason... rupanya diorang berhutang...

Scary betul Ganghyun menyamar jadi members tu... dia sorang2 pulak tu... kalau apa2 jadi takde siapa tau... mujur Isoo pun pergi jugak tempat yang sama...  jahat giler chief tu bagi info pasal Ganghyun... kantoi la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kali ni Isoo flex luxurious villa kat beach...

Dia offer kat Ganghyun sebab tengok dia macam stress jer... untunglah Ganghyun jadi kawan Isoo dapat offer tu... tapi dia tolak sebab kes Oryun Community...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Lega tengok kes apak ganghyun settle.
Lega jgk tgk apak isoo seems genuinely care kat isoo.
Ingat dah happy tiba2 next week punya isoo plak mcm kena tuduh bunuh or abg dia maybe terlibat.. n candidate oppose apak isoo tu mcm jahat sgt. Rugi plak video dia drag tu dah buang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2024 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingatkan power sangat la Bori Oryun Community ni... ingatkan chaebol ke... sebab Chief tu cover sampaikan appa Ganghyun kena tuduh accept bribe... hujung2 scammer jer...

Padan muka Chief tu kena tangkap... ingat selamanya dia kat atas... sepandai2 tupai melompat akhirnya ke tanah juga... tapi bagus jugaklah ada evidence dia accept bribe... kalau tak, dia selamat lagi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2024 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 10-3-2024 09:51 AM
Lega tengok kes apak ganghyun settle.
Lega jgk tgk apak isoo seems genuinely care kat isoo.
Ingat da ...

Nanti kes ni la buktikan abang Isoo baik @ jahat... bila kes ni muncul ada yang create rumours supaya appa Isoo ni kalah vote...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-3-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai... macam tak ready citer ni dah nak habis... tinggal 4 episod je lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 10-3-2024 11:39 AM
Nanti kes ni la buktikan abang Isoo baik @ jahat... bila kes ni muncul ada yang create rumours sup ...

seperti uols semua iols pun tak sanggup plot twist kalu abg isoo jahat...tgk dia mmg care dengan isoo...cuma dia mmg dgn appa dia tu berhati2 je ckp....harapnya tak laa...tp preview tu mmg org tu mati kat rumah appa isoo kan...so ni kemuncak kes la ni...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
episod 11&12 iols punya la suspen bile ganghyun menyamar kat pusat oryun tuu...takut kantoi je...nsb baik la reporter menyamar tu pun ada...and dorg sume selamat..teruk betul si scammer tuu...jahat ek org mcm ni pun ada...buat org bunuh diri and amik harta...eeee...geram tgk..nsb la settle and settle sekali kes appa ganghyun...padan muka chief tu...sendiri amik bribe...tak malu betul...

comel je isoo mcm jeles ngn junyoung sbb ingat jungyoung suka ganghyun...nmpk muka tu lega...hahahah...tapi frust sikit ganghyun lum jumpa lagi isoo..takat senyum2 je...hahaha..yelaaa..settle part appa dia dulu la kan...kot lepas ni nmpk la isoo jual minyak nnt...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 10-3-2024 09:51 AM
Lega tengok kes apak ganghyun settle.
Lega jgk tgk apak isoo seems genuinely care kat isoo.
Ingat da ...

Harap2 dia ada simpan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:06 AM GMT+8 , Processed in 0.151201 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list