CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
Post time 10-3-2024 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-3-2024 08:33 PM
Sama la... takut plot twist je dengan abang dia... hopefully salah spekuan ni...

Itula suka betul tengok sibling baik cmtu. Mmg harap sgt tkda plot twist
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-3-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 10-3-2024 02:50 PM
seperti uols semua iols pun tak sanggup plot twist kalu abg isoo jahat...tgk dia mmg care dengan i ...

Itulah... biarlah abang Isoo baik sampai ending... sebab dalam family, dia je yang close dengan Isoo...

Haah... orang tu mati depan rumah appa Isoo...
Orang tu bukan ke boss reporter tu... iols tak ingat la muka boss dia tu...
Rasanya kes ni jugak la boleh tau pasal kematian omma Isoo...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 10-3-2024 02:55 PM
episod 11&12 iols punya la suspen bile ganghyun menyamar kat pusat oryun tuu...takut kantoi je...nsb ...

Obvious sangat Isoo macam suka kat Ganghyun... padahal Junyoung bestie jer dengan Ganghyun... orang tu suka Dr Yoon...

Selamat roommate Ganghyun tu... kalau tak dia pun mati jugak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2024 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
honeyvanilla replied at 10-3-2024 03:14 PM
Itula suka betul tengok sibling baik cmtu. Mmg harap sgt tkda plot twist

Jarang jumpa kan... sebab diorang kan beza mak... mestilah ada yang tak suka... tapi abang Isoo ni boleh terima Isoo walaupun awal2 tu dia macam tak suka jugak... tapi dia kesian tengok Isoo...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2024 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayooo jahat ke tak abg isoo ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
.N.A. replied at 16-3-2024 08:43 PM
Ayooo jahat ke tak abg isoo ni

Rasa mcm takkk. Yg jahat mak dia rasanya. Kenapa cerita minggu ni depressing ehhh ???????????? aduhh minggu depan plk last harap2 ok la
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-3-2024 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
honeyvanilla replied at 17-3-2024 12:30 AM
Rasa mcm takkk. Yg jahat mak dia rasanya. Kenapa cerita minggu ni depressing ehhh ???????????? adu ...

Tgh layan ep latest ni lps sahur hehehhehe. Baru smpai abg isoo confront mak dia tny mak dia ke arahkan bunuh pakcik yg mati kt rumah tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Omo…byknya plot twist dlm epi 12…
Pasal abang Isoo, sebab kematian mak Isoo & appa Isoo…pasal abang Isoo tu, all the while mak tiri dia canang yg Isoo illegitimate child, tup2 rupa2nya anak dia lagi illegitimate…langsung takde kaitan dgn appa Isoo…

I bet mesti mak tiri Isoo yg bunuh mak dia…kalau mak Isoo mati bukan disebabkan ubat tidur, apakah laporan perubatan pasal sebab kematian mak Isoo ni dipalsukan? Kalau ye, Isoo takde sebab utk bagi belas kasihan kat mak tiri dia…so let the case unfold sekali dgn recent case pasal skandal mak tiri dia ni…Btw alprazolam ni memang tak boleh overdose ye, doktor bagi prescription boleh ambik sebiji je sehari…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 17-3-2024 09:09 AM
Omo…byknya plot twist dlm epi 12…
Pasal abang Isoo, sebab kematian mak Isoo & appa Isoo…pasal aba ...

Seungju tersepit la sbb mak dia yg buat hal. Tp dia decide utk cover up mak dia tu wrong move.
So mak isoo kena bunuh la tu kot..sapa bunuh? Mcm mak seungju la yg ada motif plg kuat sbb clip next week tu kata apak dah nak ceraikan mak seungju sblm tu.
Tp if betul kenapa kes tutup as suicide?
Apak dia terlibat or cuma mak seungju n han daehan n some corupt polis?
Muka apak isoo mcm terkejut bila isoo tanya. Terkejut sbb dia pun tak tau bukan suicide or terkejut sbb isoo memories dah hampir ingat kejadian sebenae?

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 11:18 AM | Show all posts
adeh, dekat2 nak habis byk pulak plot twist, jadi dok senang duduk pulak nak tunggu last 2 remaining episodes,

cara seungju cover skandal mak dia mmg tak patutlah, padan muka makcik tuh, bukan main pandang rendah pada jin i soo tup tup anak sendiri pun hasil skandal, lagilah takde kena mengena dgn ayah i soo

tp kena pakcik tu bunuh diri ek. sbb depress dgn penarikan diri jadi mayor ke? kes mak isoo pun dah confirm bukan bunuh diri...ishh byk pulak benda nak terungkai next episod

mmg takde kot hawa2 romance drama nih..hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 17-3-2024 11:18 AM
adeh, dekat2 nak habis byk pulak plot twist, jadi dok senang duduk pulak nak tunggu last 2 remaining ...

Apak isoo pon tah2 ubat tido dr mana ntah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2024 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak sangka plot twist betul latest episod ni... walaupun dah tau memang akan ada plot twist tapi memang tak expect macam ni jadinya... paling terkejut pasal real appa Seungju... Hujung2 Isoo & Seungju takde kena mengena langsung... diorang bukan sibling...

Pasal omma Isoo tu memang dah boleh agak kena bunuh... appa Isoo tu pun iols rasa kena bunuh... tak logik langsung la dia commit suicide...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2024 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah hujung2 ni memang serious jela tengok citer ni... takde nak gelak2 tengok peel sengal Isoo lagi... cuma sekali masa Isoo naik kete Ganghyun dia tengok seatbelt tu... tergelak jap...

Tapi iols sedih la tengok Isoo & Seungju sebab parents diorang... kaya pun tak happy... kalau Chairman Jin tak join election memang tak tau la rahsia pasal appa Seungju... kematian omma Isoo...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2024 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
honeyvanilla replied at 17-3-2024 12:30 AM
Rasa mcm takkk. Yg jahat mak dia rasanya. Kenapa cerita minggu ni depressing ehhh ???????????? adu ...

Iols pun rasa macam tak jahat abang Isoo ni... yang dia jumpa si jahat tu pun semata2 sebab mak dia... aduhhh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2024 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 17-3-2024 11:18 AM
adeh, dekat2 nak habis byk pulak plot twist, jadi dok senang duduk pulak nak tunggu last 2 remaining ...

Iols speku appa Isoo pun kena bunuh... tak mungkin dia bunuh diri...

Romance masa Isoo selamatkan Ganghyun jer... cukuplah tu...
lepastu citer ni terus jadi serious... sebab kes omma Isoo tu pun belum terjawab lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2024 11:01 PM | Show all posts
sedih plak tgk episod  13 & 14..

isoo mesti x sangka abg dia terbabit..and tambah sedih sbb plot twist dia bkn sbb abg dia jahat...tapi sbb abg dia bkn abg kandung...huhuuh...mak tiri isoo mmg jahat laa...sian kat appa isoo...nape la buat appa nya mati...nanti sapa yg nak ambil alih hansu group...? sian la isoo nanti dah takde sapa2 dah

adakah isoo yg akan ambil or abg dia yg akan jadi pengerusi nanti?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2024 01:04 PM | Show all posts
citer ni dah confirm ada S2...
pada yg mengharapkan romance antara Isoo & Ganghyun, bolehlah tunggu S2...
S1 dah tak sempat, ada 2 episod je lagi...
iols tak kisah ada romance ke tak sebab so far takde romance pun ok je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2024 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 17-3-2024 11:01 PM
sedih plak tgk episod  13 & 14..

isoo mesti x sangka abg dia terbabit..and tambah sedih sbb plot tw ...

Adakah mak tiri isoo yg racun appa isoo? Biar anak dia cepat2 jd chairman, sblom org tau kisah abang isoo tu bkn benih appa isoo?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2024 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 19-3-2024 02:14 PM
xyla73 replied at 18-3-2024 01:04 PM
citer ni dah confirm ada S2...
pada yg mengharapkan romance antara Isoo & Ganghyun, bolehlah tunggu  ...


Yeah... boleh tengok Isoo flex lagi...
Iols okay je kalau romance tunjuk sikit2... sebab nak fokus kat kes2 yang diorang investigate...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2024 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
.N.A. replied at 19-3-2024 12:19 PM
Adakah mak tiri isoo yg racun appa isoo? Biar anak dia cepat2 jd chairman, sblom org tau kisah aba ...

Tak nampak suspect lain lagi kan... hehehe... mak tiri Isoo ni jela... jangan plot twist lagi dah la... tiba2 Mr Choi ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 09:14 AM GMT+8 , Processed in 0.063138 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list