CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
 Author| Post time 19-3-2024 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah confirm s2 ni open ending la tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2024 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 19-3-2024 02:16 PM
Tak nampak suspect lain lagi kan... hehehe... mak tiri Isoo ni jela... jangan plot twist lagi dah  ...

Hahaha tu la.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2024 09:39 AM | Show all posts
xyla73 replied at 18-3-2024 01:04 PM
citer ni dah confirm ada S2...
pada yg mengharapkan romance antara Isoo & Ganghyun, bolehlah tunggu  ...

yg ini kami mahuuuuu, season 2 sbb byk lagi yg belum terungkai, jadi macam drama taxi driver ah ada 2 seasons

harap2 mak tiri dia yg jahat...jgnlah plot twist mr choi punca segalanya, mahu aku menangis dibucu katil sbb plot twist twisted sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2024 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
honey_jelly replied at 20-3-2024 09:39 AM
yg ini kami mahuuuuu, season 2 sbb byk lagi yg belum terungkai, jadi macam drama taxi driver ah  ...

Ye minggu ni last…rasa mcm masih byk lagi belum terungkai…watak Isoo pun belum cukup develop lagi…tapi citer camni memang boleh buat byk2 season sebab lain2 episod cover lain2 kes…sama mcm Taxi Driver, Teacher Kim semua tu…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 23-3-2024 09:23 AM

Hmm... Seungju... wae???
Dari episod 1 lagi cuba bersangka baik dengan dia...tapi disebabkan omma...

Kesian tengok diorang ni... sebab parents hidup tak happy...

Appa Isoo memang nak divorce dengan omma Seungju... sebab dia tau Seungju bukan anak dia... dia nak get back dengan omma Isoo tapi omma Isoo dah mati dulu...

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2024 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 23-3-2024 09:06 AM
Hmm... Seungju... wae???
Dari episod 1 lagi cuba bersangka baik dengan dia...tapi disebabkan omma... ...

Iols pulak memang tak boleh husnuzon kat Seung Ju ni…sebab Kwak Si Yang yg bawak watak ni…grey character camni memang makanan dia…iols duk pikir kenapalah scene Seung Ju ni tak byk masa awal2 episod padahal muka dia ada dlm poster…mesti ada something ni…rupa2nya writernim memang simpan watak dia utk bagi kita surprise kat hujung2…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-3-2024 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
So apa akan jadi kat Hansu group? kalau ada bukti Seung Ju yg bunuh chairman Jin, Seung Ju akan kena tangkap…means Isoo will take over? Tapi kalau dia take over Hansu grp, camna dia nak jadi polis next season?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2024 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 23-3-2024 10:02 AM
Iols pulak memang tak boleh husnuzon kat Seung Ju ni…sebab Kwak Si Yang yg bawak watak ni…grey c ...

Tapi iols tak terkejut sangat plot twist Seungju ni sebab awal2 memang suspicious dengan dia... cuma iols kecewa sebab dia agak close dengan Isoo... tu yang iols cuba husnuzon... saja jer writernim simpan dulu...

Pendek kata jangan tertipu kalau Kwak Si Yang berlakon jadi baik...
Dia ni kalau berlakon annoying pun best jugak...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-3-2024 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 23-3-2024 10:05 AM
So apa akan jadi kat Hansu group? kalau ada bukti Seung Ju yg bunuh chairman Jin, Seung Ju akan kena ...

Curious jugak pasal ni... Kalau ikutkan memang Isoo yang layak ganti Chairman Jin... tapi rasanya kena ada persetujuan BOD...

Iols speku Isoo tak nak pegang jawatan ni sebab dia lebih minat jadi polis...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2024 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Huwaaa.. seungju bunuh chairman jin n most probably mak isoo jgk. Now mcm mana nak buktikan seungju yg buat. Dia dah confess kat mak dia but org lain tak tau. Bukti bukti. Malam ni finale utk tgk kejatuhan seungju. Sedih sikit la..i mean i dont mind haeja yg jd pembunuh which is cliche tp better dr seungju. Sbb nak ada drama yg adikbadik tiri baik towards each other ni jarang berlaku. Things going strong sampai epi 14. Now isoo have to face ultimate betrayal. Sian dia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2024 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 23-3-2024 06:32 PM
sitisbp replied at 23-3-2024 06:19 PM
Huwaaa.. seungju bunuh chairman jin n most probably mak isoo jgk. Now mcm mana nak buktikan seungju  ...


Iols pun sedih... macam tak boleh terima Seungju yang bunuh... reason sebab nak protect mak dia jer... padahal dia boleh jadi hyung yang baik dengan Isoo... pasal company pun iols rasa Isoo boleh terima kalau Seungju jadi Chairman Hansu Group walaupun diorang adik beradik tiri...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 23-3-2024 06:29 PM
Iols pun sedih... macam tak boleh terima Seungju yang bunuh... reason sebab nak protect mak dia je ...

Uhuuu isoooo ditikam dari belakang
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2024 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan Iso nak jadi dua2 Chairman dgn polis.  Rupanya.   
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2024 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah abis S1…it’s a fun ride…see you Gangha Team 1 next season…

Cuma ralat sikit kenapalah Seungju buat camtu…rasanya kalau tak sebab dia bunuh omma & appa Isoo, Isoo pun tak kisah kalau dia yg run the company sebab Isoo memang tak minat jadi chairman…menitik gak airmata masa omma Ganghyun bagi Isoo makan…

Actually nak abiskan citer ni kat sini pun takpe tapi since feedback bagus, dptlah kita tgk diorg lagi dlm S2…

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2024 09:13 AM | Show all posts
uwaaa..ottoke seungju, kenapa ko buat camtu? kecik2 dah pandai membunuh..tp kesian juga dia, dah mmg mak dia besarkan jadi camtu, so sedikit sbyk boleh jadi psiko. kesian isoo, the ultimate betrayal

isoo pilih jadi polis dia mmg tak sesuai jadi chairman
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-3-2024 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
.N.A. replied at 23-3-2024 07:20 PM
Uhuuu isoooo ditikam dari belakang

Wae hyung???
Kesian Isoo... Seungju tipu dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-3-2024 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
At least keluar jugak peel sengal Isoo masa finale...

Citer ni hujung2 agak serious & sedih... plus kecewa dengan Seungju... so bila nampak Isoo sengal semula hilang terus sedih tu... boleh la Isoo flex lagi sebab Mr Choi yang ganti dia jadi Chairman Hansu Group...


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2024 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-3-2024 09:34 AM
At least keluar jugak peel sengal Isoo masa finale...

Citer ni hujung2 agak serious & sedih.. ...

Nasib baik dia keluarkan kesengalan tu last2 minit. Tu kira trademark/ concept drama ni yg enjoyable sbb character isoo berjaya pulled it off kan. X sabar nak tgk s2. I suka part serious ni last 2 episod je. So tak la rasa dragging kan. Sesuai la pace nya n ending tu ada closure. Season baru kes baru haa tak la seksa kita nunggu derang nak release sbb s1 tergantung.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-3-2024 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 24-3-2024 12:17 PM
Nasib baik dia keluarkan kesengalan tu last2 minit. Tu kira trademark/ concept drama ni yg enjoyab ...

Agree!
I ingatkan writernim tak nak tunjuk trademark Isoo tu masa finale sebab tak sesuai ke... rupanya ada... so overall iols memang puas hati ending untuk season 1...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2024 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-3-2024 09:11 AM
Dah abis S1…it’s a fun ride…see you Gangha Team 1 next season…

Cuma ralat sikit kenapalah Seung ...

Ahhahah tertunggu jugak kot isoo nangis masa makan mee ke apa tu sebab masin tp rupanya sedih hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:07 AM GMT+8 , Processed in 0.389807 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list