CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
Post time 24-3-2024 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat X tu ramai yg kata role Jin Isoo memang sesuai utk Ahn Bo Hyun sorang…takde org lain yg boleh bawak watak ni selain drpd dia…

Siapa yg blm kenal lagi Ahn Bo Hyun especially fans ex-gf dia yg merendah2kan dia dulu, silalah tgk citer ni…ish, iols memang tak puas hati betul dgn org2 yg kutuk2 dia dulu…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-3-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-3-2024 05:02 PM
Kat X tu ramai yg kata role Jin Isoo memang sesuai utk Ahn Bo Hyun sorang…takde org lain yg boleh b ...

Citer ni mula2 tak hype sangat kan... iols tengok komen pun tak banyak... ada yang kritik lagi... padahal best jer start dari 1st episode...

TBH rasa macam lega bila diorang breakup tu... mula2 iols xkisah... tapi tengok Ahn Bo Hyun kena kutuk teruk jadi geram pulak... tau la ex-gf tu level lain...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2024 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-3-2024 05:02 PM
Kat X tu ramai yg kata role Jin Isoo memang sesuai utk Ahn Bo Hyun sorang…takde org lain yg boleh b ...

Seram knetz ni kan.  Sampai artis pon boleh jadi stress smpai bunuh diri. Si Han So Hee pon segala benda dah dikorekkan. Padahal bcinta dgn x bf org.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2024 09:20 AM | Show all posts
xyla73 replied at 24-3-2024 05:02 PM
Kat X tu ramai yg kata role Jin Isoo memang sesuai utk Ahn Bo Hyun sorang…takde org lain yg boleh b ...

kenapa fan BP tak suka ABY nih..nampak macam budak baik je, rajin, rupa paras pun herlok je, bekas peninju dan model lagi..pelik2 je fans susah nak mati blekping ni..kenapa pulak bizi body hal peribadi

takpelah ahn bo hyun..ko carilah org lain..kalau taste noona ambik ai dakpe kahkahkahkah

btw setuju yg role jin i soo mmg sesuai betul dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2024 09:23 AM | Show all posts
dah abis kan drama ni? aku mmg plan nk tgk tp adeh projek2 aku ni deadline dekat ada 5. camana laaa. tp kot mai 'gila' sat, mgkn aku bantai gak tgk nnt
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2024 09:26 AM | Show all posts
honey_jelly replied at 25-3-2024 09:20 AM
kenapa fan BP tak suka ABY nih..nampak macam budak baik je, rajin, rupa paras pun herlok je, bekas ...

ha ah, tang ni pun aku x phm. aku suka tgk ABH ni berlakon wlupun rupa dia bkn taste aku, tp nmpk budaknya baik sbb aku tgk episode dia dlm i live alone pastu variety show dia yg Paik Jong Won tu, apa nama, alamak, lupa la. yg depa p masak2 utk tentera la, yg kt laut la. dr situ nmpk dia ni rajin keje, boleh diharap, disiplin, pandai berjimat dan bertukang, etc. byk yg positif la aku tgk. rugi arr Jisoo
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-3-2024 11:59 AM | Show all posts
Yoonggi replied at 25-3-2024 09:26 AM
ha ah, tang ni pun aku x phm. aku suka tgk ABH ni berlakon wlupun rupa dia bkn taste aku,  tp nm ...

lagi satu dalam busan boys pun dia ni bagus...rajin jgak...buat keje tak banyak bunyi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2024 12:04 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 25-3-2024 11:59 AM
lagi satu dalam busan boys pun dia ni bagus...rajin jgak...buat keje tak banyak bunyi...

busan boys sapa je jd cast selain dia? ada ternmpk hr tu kt tvn ka mana tp x terfikir plak nk tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2024 12:17 PM | Show all posts
walaupun dah confirm ada S2...tapi ending tak tergantung ni iols suka...takde la kita ni tertanya2 kan...closure utk s1 mmg selayaknya...seungju dapat la akibatnya..sikap tamak yang makan diri and buat diri jadi tak betul..padahal dia abg yg baik je...tp ada udang sebalik batu...

cuma iols ralat la pengakhiran ayah isoo tu...dia n isoo masih tak baik...kata2 akhir isoo tu yg buat dia sedih..masa ni iols dh meleleh2 tgk..sedihkan...

mcm taxi driver...iols harap s2 flex x cop makin menyengat...and isoo makin flex la..ahjushi choi dpt jd pengerusi lg senang dia mengorder...heheheh...

congrats to writernim pd nim all casts n crews ...yeayy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-3-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-3-2024 02:22 PM
Yoonggi replied at 25-3-2024 09:23 AM
dah abis kan drama ni? aku mmg plan nk tgk tp adeh projek2 aku ni deadline dekat ada 5. camana laaa. ...


Haah... Dah habis citer ni... bila free nanti boleh la marathon...
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2024 09:03 PM | Show all posts
  


Misteri utk season 2 uols.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2024 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 25-3-2024 09:03 PM
Misteri utk season 2 uols.

Tapi paku Kyungjin macam lain dengan Jun Young...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.067374 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list