CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2024] FLEX x COP - Ahn Bo Hyun, Park Ji Hyun

  [Copy link]
Post time 3-2-2024 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru sempat catch up citer ni…ABH must be having fun shooting this drama…dramatic betul Jin Isoo ni…

Gang Hyun tu bagi tugasan suruh cari ahjussi yg hilang tu supaya Isoo give up sebab mcm boring je kan…apa hal cari org hilang je…rupa2nya dia cari dgn penuh dramatic…

Iols tak tau korea pun ada amalkan poligami jugak…ayah kpd adik-beradik Choi yg terlibat dgn kes Jung Ina tu pun ada 2 bini…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-2-2024 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-2-2024 08:22 PM
Baru sempat catch up citer ni…ABH must be having fun shooting this drama…dramatic betul Jin Isoo n ...

Iols rasa kat Korea family chaebol jer yang poligami ni... sebab banyak harta...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2024 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 4-2-2024 01:52 PM

Awal2 ni nampak macam baik je abang Isoo... dari teenager baik... tak tau la lepasni... sebab kisah Isoo pun masih misteri lagi...

Kalini Isoo flex CooCoo pulak nak kejar wife Chairman Cheon & secretary kat airport...

Geram betul tengok Chairman Cheon... tengah sakit tu boleh pulak dia tak mengaku ada daughter... bertambah geram bila dia salahkan Ganghyun sebab kes family dia... padahal terang2 orang tua tu yang gatal ada affair dengan mak Jung Ina... kesian Jung Ina kena bunuh... Mujurlah Isoo yang uruskan funeral dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2024 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar tengok Kyungjin makan popcorn tengok drama family chaebol kat depan mata...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2024 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi ai Isoo berjiran dengan Ganghyun pulak...
Rupanya rumah tu rumah mak dia... tapi iols curious pasal kematian mak dia... iols speku mak dia meninggal bukan sebab accident... sebab dia ada memory loss...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2024 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke minggu depan takde…next episode tayang lagi 2 minggu…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-2-2024 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Isoo ni besar gedabak tapi dgn tikus pun takut…lawak pulak ada parody Revenant masa Ganghyun masuk rumah Isoo tu…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2024 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-2-2024 11:42 AM
Betul ke minggu depan takde…next episode tayang lagi 2 minggu…

Tak perasan pasal ni... tapi sekarang ada AFC 2023... Korea masuk semi final... Final AFC hari sabtu... memang cancel la citer ni...

Nampaknya lambat lagi nak tau pasal kes painter tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-2-2024 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-2-2024 11:44 AM
Isoo ni besar gedabak tapi dgn tikus pun takut…lawak pulak ada parody Revenant masa Ganghyun masuk  ...


Mujur Ganghyun sebelah rumah... call je mintak tolong... nak panggil ahjussi, dia takde...

Iols tak perasan parody Revenant tu... kena repeat semula...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 10:27 AM | Show all posts
Rahah replied at 3-2-2024 10:20 PM
Awal2 ni nampak macam baik je abang Isoo... dari teenager baik... tak tau la lepasni... sebab kisah  ...

masa Isoo flex coo coo dia tu..iols cakap...wah..kemainnn...ahahaha..berani plak tu duk langgar kereta...
and pasal kes painter tu pun...dia terus beli lukisan tu...pasal tu bole kantoi jgak assistant painter tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 10:28 AM | Show all posts
Isoo ni bukan dia x pandai ke apa...nampak mcm main2 kan...tapi dia sbnanrya pandai..mmg belajar law and semua2...just sbb org kaya...mmg dia xyah buat apa2 la sume dah ada...tgk bile dia fokus dgn kes2 tu...mmg bole wat keje...
nanti ganghyun dah open dgn dia mesti kuch kuch tuu...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 10:36 AM | Show all posts
xyla73 replied at 4-2-2024 11:42 AM
Betul ke minggu depan takde…next episode tayang lagi 2 minggu…

ala..yeke? tp i perasan ada dh notice keluar kat astro ada show yg takde tayangan jgak...lmbt la nk tgu kes painter tu...iols ingat bole abis kes tu...upenya panjang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 11:30 AM | Show all posts
seronok plak baca komen chuols kt sini recap drama ni. tp aku ni x kuat la nk tgk live sbb nnt terseksa nk tunggu episod seterusnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2024 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 5-2-2024 09:59 PM
lynn_dmm replied at 5-2-2024 10:27 AM
masa Isoo flex coo coo dia tu..iols cakap...wah..kemainnn...ahahaha..berani plak tu duk langgar ke ...


Tu la pasal... berani betul Isoo ni...
Tapi tak sia2 jugak dia ambil lesen pilot tu... boleh flex coo coo... sambil kejar suspect... walaupun masa tu tak tau lagi real murderer...
Macam2 lesen dia ambil... pilot, lawyer... lepasni lesen apa pulak...

Haah... yang kes painter tu dia dapat tau pasal plagiarized...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2024 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 5-2-2024 10:28 AM
Isoo ni bukan dia x pandai ke apa...nampak mcm main2 kan...tapi dia sbnanrya pandai..mmg belajar law ...

Dia ni childish sikit & sengal...
Tak sama macam abang dia tu kan mature jer...

Iols rasa dia minat siasat kes2 ni... kan awal2 dia main survival game kat mall... mission selamatkan yang kena kidnap tu...

Tapi bagus Isoo ni... datang keje lambat pun still report kat Ganghyun... eventhough Ganghyun menyampah kat dia sebab chaebol... tapi dah lama2 nanti suka la tu... plus berjiran pulak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2024 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yoonggi replied at 5-2-2024 11:30 AM
seronok plak baca komen chuols kt sini recap drama ni. tp aku ni x kuat la nk tgk live sbb nnt terse ...

Jomla join moyan... kat sini meriah bila tengok ongoing... sambil2 tunggu tu uols layan drama lain... takdelah rasa tertunggu2 next episod...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-2-2024 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku backstory Isoo ni ada kaitan lemas la... sebab mimpi Isoo... ada nampak painting lemas jugak... tengok toilet kat rumah tu macam remind something... masa panic attack nampak kat bathtub...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2024 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul la Painter Noh plagiarized student dia tu memang jahat la... sampai student tu mati...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2024 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 4-2-2024 01:55 PM
Tak perasan pasal ni... tapi sekarang ada AFC 2023... Korea masuk semi final... Final AFC hari sab ...

Owhh..ptt le epi 5 rak muncul2...aku igt dah kena blok...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2024 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 14-2-2024 08:23 PM
honeybee1802 replied at 11-2-2024 09:21 PM
Owhh..ptt le epi 5 rak muncul2...aku igt dah kena blok...


Adoi ai... hahaha...
Iols pun xtau... tengok kat forum ni & ig baru tau cancel...
Citer ni cancel sebab New Year...
Sambung this week...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:09 AM GMT+8 , Processed in 0.066024 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list