CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 37743|Reply: 392

[Tempatan] Update:Tok Uban Kesayangan Rakyat Sarawak SUDAH JALAN!

  [Copy link]
Post time 5-2-2024 11:42 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ifanonline at 21-2-2024 10:35 AM

Sudah nak jalan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2024 11:59 AM | Show all posts
tak jalan lg..

sian doctor kena buat repot pulis pulak.. apa motip toh puan buat camtu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols jumpa kat twitter(X?who).
Siap berangkut yach.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:16 PM | Show all posts
Ahriman replied at 5-2-2024 12:12 PM
Iols jumpa kat twitter(X?who).
Siap berangkut yach.

macam tu orang2 besar mainkan harta orang Sarawak, lepas tu blame orang semenanjung, walhal orang2 besar Sarawak sendiri pejadal harta rakyat bumi Sarawak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan taib mahmud di penghujung usianya. Psycopath betullah si Raghad ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ahriman at 5-2-2024 12:28 PM
shamsadis replied at 5-2-2024 12:16 PM
macam tu orang2 besar mainkan harta orang Sarawak, lepas tu blame orang semenanjung, walhal orang2 ...


Setuju sangat.dekat fb meratib ya geng diorng salahkan malaya sedut hasil minyak diorng.padahal ketua negeri kaki songlap.bak kata salah sorng porumer hijab tertutup gittuh.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-2-2024 12:35 PM | Show all posts
tak sempat madam hari ini siasat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2024 12:38 PM | Show all posts
shamsadis replied at 5-2-2024 12:16 PM
macam tu orang2 besar mainkan harta orang Sarawak, lepas tu blame orang semenanjung, walhal orang2 ...

sarawak oh sarawak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2024 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib lah. Sp srh cari penyakit. Nak sgt kan pucuk muda
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:41 PM | Show all posts
shamsadis replied at 5-2-2024 12:16 PM
macam tu orang2 besar mainkan harta orang Sarawak, lepas tu blame orang semenanjung, walhal orang2 ...

kota samarahan kampung my SIL tu pun tak maju walhal tu kawasan taib mahmod zaman berzaman.
time banjir jambatan pun hanyut... tp orang sarawak sayang betul kat taib mahmod ni. dapat beras dan kain pelikat barangkali.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
shamsadis replied at 5-2-2024 04:16 AM
macam tu orang2 besar mainkan harta orang Sarawak, lepas tu blame orang semenanjung, walhal orang2 ...

Sah2 la kena blame kalau tak reti hormat perjanjian uols. Ingat senang2 ka weols fight dapat rights yang sama dinyatakan dalam MA63. Makan masa puluh tahun nak fight.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nazurah replied at 5-2-2024 04:41 AM
kota samarahan kampung my SIL tu pun tak maju walhal tu kawasan taib mahmod zaman berzaman.
time b ...

Pekan, Pahang ngan Alor Setar, Kedah tu pun sama level kemajuan segan2 ja kan walaupun kawasan ex PMs? Gitulah Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahriman replied at 5-2-2024 04:12 AM
Iols jumpa kat twitter(X?who).
Siap berangkut yach.

Takda ka yang boleh tahan dia siasat kotak2 hapa dia nak bawa lari tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:53 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 5-2-2024 12:17 PM
Semoga dipermudahkan taib mahmud di penghujung usianya. Psycopath betullah si Raghad ni

patut semoga dia hidup lebih lama demi keharmonian sarawak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:54 PM | Show all posts
betul punya persediaan bini dia nak lari ye..
sebelum kena macam kroni lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:55 PM | Show all posts
mak aii bayk giler kotak. jenuh tukang packing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2024 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok ni xde anak cucu ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 12:59 PM | Show all posts
lemas agaknya taib mehmud ari2 kena tekup ketets ragad
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 01:00 PM | Show all posts
cmn la dia dgn bini ni bertemu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2024 01:00 PM | Show all posts
bini dia ni kiranya warganegara malaysia kah? dgr cite smp tukar bangsa ya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.142524 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list