CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10057|Reply: 18

‘Saya Nak Minta Maaf, Waktu Itu Saya Agak Sensitif’ - Zarina Zainuddin Akui Khilaf Selar Netizen B*d*h

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 11:36 AM | Show all posts |Read mode






Pelakon, Zarina Zainuddin mengakui kekhilafan dirinya yang menyelar segelintir netizen dengan perkataan ‘bodoh’ melalui hantaran dimuat naiknya di Instagram (IG) beberapa minggu lalu.


Menerusi temu bual bersama Melodi TV3, Zarina atau nama sebenarnya Nur Zarina Mohd Zainuddin tampil membuat permohonan maaf kepada beberapa individu tersebut.





Menurut Zarina, dia berada dalam keadaan yang sangat marah apabila terbaca komen yang mendakwa dirinya cuba meraih perhatian serta simpati orang ramai.


"Saya nak minta maaf dan tak sepatutnya saya mengeluarkan perkataan itu".


"Waktu itu saya betul-betul marah dan terlalu beremosi sebab kita masih bersedih tiba-tiba ada pula yang kata kita ini nak raih perhatian.


"Buat apa saya nak raih perhatian orang ramai?"


Tambah Zarina, tujuan dirinya memuat naik video tersebut hanyalah untuk memberikan iktibar buat orang ramai.


"Video itu hanyalah untuk orang di luar sana jadikan sebagai pedoman dan iktibar untuk kita sesama manusia".


"Mereka ada bapa, saya pun ada bapa. Mereka ada ibu, saya juga ada ibu. Kita semua hidup ada keluarga.


"Jadi, apa sahaja kesalahan yang saya buat ini anda di luar sana jangan ikut buat".


Di akhir temu bual tersebut, pelakon yang popular dengan drama ‘Budak Tebing 2’ itu menitipkan pesanan kepada orang di luar sana untuk sentiasa menghargai insan bergelar bapa selagi mereka masih ada.


  



Terdahulu, Zarina dilihat menyelar beberapa netizen yang menulis komen berbaur kecaman kepadanya sewaktu berkongsi kesedihannya selepas kehilangan bapa tercinta.


Sekadar info, bapa Zarina iaitu Zainuddin Ibrahim meninggal dunia pada 22 Januari lalu akibat kanser prostat tahap empat.


Sumber: Melodi TV3, Instagram Zarina Zainuddin/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ramai pun nitizen yg x cerdik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Picit picit hidung baru senget nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:35 PM | Show all posts
relevan ker makcik nih??
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan gelarkan netizen bodoh, nanti netizen upkan balik gambar hutan belantara campuran amazon & hutan simpan bauksit bersama hidung jambu uols tu.. silap2 lepas ni bila anak smackdown kau, netizen pun dah takde rasa simpati
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 01:21 PM | Show all posts
tu la macik pun takkan semua benda nk share kat soc med. ngadu je lah kat tok laki ke kam twins je adoyaiii ngadu kat nets apa dapat?

tp takat bodo apa la sgt. pasal maick ni mulut bole tahan puaka niang rapik kuat mencarut jua
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Wadduyu ekspekk..
Yg btggu tgga kt medsos retis siang mlm mmg spesis budu budu aje macikkk...
Org cerdik xkoserr nk bkezahhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 01:49 PM | Show all posts
myampah la aku dgn org duk rakam muka sndiri smbil nangis2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 02:18 PM | Show all posts
rajinnya nangis depan skrin
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 02:26 PM | Show all posts
tu la smua benda nk tayang...tgh nangis pun nk up wat live bagai...nitizen skrg smua bdk2 x ckup akai...xde empati...main redah je komen..nasib ko le
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 03:27 PM | Show all posts
nasib baik zaman hutan amazon makcik dulu belum ada netizen.... itupun makck berani keluar lagi ye..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham org yg boleh nangis sambil rekod siro sendiri ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Yolar tu. Kalau benda tu tak betul, kenapa sentap sangat. Betul la tu lapar batak perhatian. Tengah menangis rakam, tengah drive rakam, anak tengah mengamuk rakam, bersiap sebelum berjimak pun rakam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 03:52 PM | Show all posts
Gigih ya rekod sambil nangis2 depan henpon.. apooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri menangis sendiri rakam sendiri share. Ikot suka ko la weeiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan sampai netizen viralkan balik gambar bogel kau… aku memang tak boleh delete dah dari otak aku bulu2 pubis kau tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut pulut rendang kena boikot ke tu. Stop la record bende2 mcm ni. Gigih record nangis
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:27 AM | Show all posts
orang pun tak aware kau cakap netizen bodoh kak sendunya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 04:36 AM | Show all posts
Oh cannot brain duduk kat meja makan ngadap hp sambil bercucuran air mata brcakap sorang2...kalaulah intelligence tu boleh diharvest, iols nak jual sekilo seringgit...supaya lebih ramai manusia cerdik menghuni alam semesta ini

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.153992 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list