CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7897|Reply: 76

Siapa "N" Di Hati Johan As'ari - "Saya Akan Beritahu Bila Tarikhnya Sudah Tiba"

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 04:28 PM | Show all posts |Read mode






Pelakon, Johan As'ari, 38, masih 'merahsiakan' mengenai kekasihnya yang dikenali sebagai N dan menggunakan elemen kejutan.


Johan ketika ditemui di majlis tayangan episod 12 drama bersiri Menanti Senja yang berlangsung semalam berkata, dia akan mendedahkan identiti wanita itu apabila tiba masanya.


"Saya nak ucapkan terima kasih kerana mengambil berat. Tapi, saya nak simpan sebagai kejutan.


"Saya akan beritahu bila tarikhnya sudah tiba. Biar kejutan barulah seronok," katanya kepada Harian Metro.


Menurut Johan, dalam era media sosial seperti sekarang, dia harus berhati-hati bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini.


"Dalam zaman media sosial seperti sekarang, bagus kalau kita sentiasa berhati-hati. Tapi, bukanlah sebab penyakit Ain atau apa," katanya.


Kembali mencipta nama di kaca TV menerusi drama bersiri slot Samarinda itu, Johan turut berkongsi bahawa N sememangnya faham akan kariernya sebagai pelakon dan perhatian yang diterima daripada peminat.


"Dia okay dan faham karier saya sebagai pelakon. Dia memang 'sporting'," katanya.


Selain Johan, drama itu turut dibintangi barisan pelakon antaranya Faizal Hussein dan Trisha Ooi.


Agak-agak siapa N tu ya?


Sumber :Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak keluar bideo cikcap kau johan? Sebab kurex nak buat penelitian dengan lebih mendalam. Kurex dah bosan dengan kau ni, balik2 cerita bakal isteri yg ntah wujud ke tak. Dulu cerita kau masuk tabligh kepam pun agak bosan jugak sebab retis2 semua nak bertabligh time tuhhhh. Biarlah ada bideo cikcap kau agar segar mata kurex ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:10 PM | Show all posts
N? nonok pulak ke? setelah gebang ngan macam2 pompuan sambil baca quran... ahahahahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat acik Jerry
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DottieDot at 7-2-2024 05:23 PM

Waktu yang gosip dia dengan Fasha tu, aku percaya je yang Fasha saja nak buatkan Jejai jealous dan Johan ni pulak memang terlayan perasaan pun waktu tu.. Tapi sebab Jejai terpancing dengan taktik Fasha tu yang menggelabah telur, terus gigih jadi jantan gila talak gitu..
Aku cakap cmni sebab taktik yang sama Fasha guna dengan laki dia yang sekarang ni waktu dah cerai dengan Jejai.. Bezanya kali ni Jejai buat dek je, itu yang Fasha terpaksa jadi je dengan laki muda yang muda laa 2,3 tahun dari dia tu..
If la kan Jejai buat donno gak masa Fasha & Johan, sure kawin dah dorang ni.. Kesian lak Johan masa tu dijadikan bahan ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
betu2 ke atau pelesu sajer
sama2 kita nantikan kezutan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh dah tak isim lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
I kurang percaya dia ni. Wait and see je lah ada ke tidak nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Xila xmzah pun dah kawen kali kedua dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Naya Darina ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nina juren? Nora danish?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni ex jering jgk kan..kemain bertukar2 gf nye..Fasha pun pernah ter angau jgk kn dgn die cinta lokasi dulu..

Die ni berlakon drama mlm2 dgn faizal hussein dekat tv3 tu mmg sejenis muka control macho mengeras mcm tu ke? Cara ckp plak sebijik sebijik dgn mimik muka duk menahan berak..Watak sedih dgn khatijah tan tu tapi bila tgk muka die jadi x sampai sedih tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Naruto?
Nobita?
Nemo?
Nala? (Lion King)
Niama??? Ehh? Maghohh KakaFaz

Sudahlah engko Johan. Gebang tak pernah jatuh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni, dengan nabila huda pun penah, dengan lana nodin pun penah! Taste dia stok2 yang wild gitu!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
DottieDot replied at 7-2-2024 05:21 PM
Waktu yang gosip dia dengan Fasha tu, aku percaya je yang Fasha saja nak buatkan Jejai jealous dan J ...

Citer dgn QA ko x ingat siap telan ubat tido konon stress dgn perangai jejai yg x abeh kontrol idup dia n x bleh accept dia dgn QA
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
N?

Nurul shuhada mat shukri?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 7-2-2024 09:56 PM
Die ni ex jering jgk kan..kemain bertukar2 gf nye..Fasha pun pernah ter angau jgk kn dgn die cinta l ...

Menyampah tengok dia ni.. over acting. Drama dah best, bila part dia.. aduhhh terus x layan drama ni.

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh blah teringat dia dlm cerita mat kilau... suh british pegi berambus sampai menyembur2 air liur
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Another wayang ke ni. So far Kamal Adli je yg dah buktikan beliau benar-benar....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 10:36 AM | Show all posts
ada lagi mamat delulu ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 01:47 AM GMT+8 , Processed in 0.098143 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list