CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22167|Reply: 187

"Mereka Berkahwin Ketika Misya Pergi Menunaikan Umrah" - Anak Norman Dan Abby Didakwa Sudah Bernikah Di Songkhla?

  [Copy link]
Post time 7-2-2024 07:12 PM | Show all posts |Read mode






Tak ada angin tak ada ribut, tiba-tiba sahaja anak kepada pasangan pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim didakwa telah mendirikan rumah tangga bersama seorang lelaki yang dikenali sebagai Aslam.


Memetik laporan Harian Metro, pasangan tersebut didakwa telah berkahwin di Songkhla, Thailand pada Disember lalu.


Menurut sumber, Marissa dan lelaki tersebut mendirikan rumah tangga tanpa pengetahuan keluarga gadis itu dan juga isteri pertama Aslam.








"Mereka berkahwin ketika Misya pergi menunaikan umrah. Kiranya Misya sudah dimadukan tanpa pengetahuan".


Dalam pada itu, sumber juga mendakwa bahawa ikatan mereka kembali terjalin selepas Aslam dan Misya rujuk semula dan kontroversi hubungan mereka reda.


Terdahulu, Marissa menerima kecaman hebat sekitar setahun yang lalu apabila timbulnya dakwaan yang mengatakan dia merupakan orang ketiga dan penyebab kehancuran rumah tangga seorang wanita yang dikenali sebagai Misya.


Sementara itu, usaha OhBulan! untuk mendapatkan Norman dan Abby tidak berjaya.


Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk jantan tu baju hijau..idakla hensem...mcm.lembekkk je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Menurun perangai anak mama anak papa.


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi pepek dekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
berkehendak betul marissa kt laki tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww. Mcm kisah mak pak dia dulu gak la
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-2-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia melihat contoh Terbaik, ibu tirinya. Orang kecam sekejap je, pastu orang diam2 je lah. Sedangkan ayahnya selebriti, inikan pulak mereka yang ntah sapa2, who are yus kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Telinga capang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kemana tumpahnya kuah bukan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini namanya menconteng arang ke muka ibu bapa. Tapi ibu bapa pun pernah menconteng arang ke muka sendiri, so not surprising at all.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
muda jetik lakibini dan pencaras...korang ni taknak enjoy the life dulu ke??
herlowwww kat luar sana ramai lagi lelaki ensem+anak org kaya yg bakalan kaya (masih study).tunggu la 3/4 thn lagi pasti jumpa, chuols pun muka kan main meletop.

ni lagi 3/4 thn mau bakalan bercerai berai...hidup tak seindah yg diimpikan.pastu tgk rerakan travel sana sini branded head to toe lagi la stress
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 7-2-2024 07:33 PM
Tgk jantan tu baju hijau..idakla hensem...mcm.lembekkk je

Kpoperss

Taste bbnu cuols
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe kita tunghu sepatah 2 kata dari setajah yebby
Yemmey buat live musti ada nerakazen dok tanya nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yih x berbaloi langsung jadi bini bernombor rider grab. Kalau jadi bini bernombo datuk tan sri xpe la jugak. Sah² berduit. Dah cerai boleh tuntut macam².
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi dekkk, muka lawo2 kawen laki orang. Muda sangat lagi. Belajar pun x habis lagi. Adoiii la. Rugi.. rugiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
padan lah kan, dulu mak pak pun dok canang2 anak dara tu mcm terpaling solehah,jelita,beradab..lengkap pakej..hamik ko
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling kesian si Misya. Tapi ko gak yang salah. Dah elok2 cerai ko pergi rujuk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:39 PM | Show all posts
bottombikini replied at 7-2-2024 07:50 PM
kemana tumpahnya kuah bukan...

kemana tumpahnya kuah bukan...nasik kandaq kuah banjirrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 7-2-2024 07:50 PM
muda jetik lakibini dan pencaras...korang ni taknak enjoy the life dulu ke??
herlowwww kat luar sana ...

Ye betul. Budak early 20 or baru habis sekolah ingatkan depa dah dewasa. Ni kahwin, lagi beberapa tahun mesti cerai. Marissa cantik boleh tangkap lelaki kaya lagi 8 tahun lagi ke kahwin terus.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2024 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapislazuli2912 replied at 7-2-2024 08:12 PM
Rugi dekkk, muka lawo2 kawen laki orang. Muda sangat lagi. Belajar pun x habis lagi. Adoiii la. Rugi ...

Memang rugi! Ini kalau dah kahwin dgn ada cerita mcm ini,kalau cerai nnt ingat lelaki orka nak ke haha. Marissa ini boleh dapat orka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 10:41 PM GMT+8 , Processed in 0.085306 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list