CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14566|Reply: 19

Marissa 'Unfollow' Akaun Media Sosial Norman Hakim Dan Abby Abadi

  [Copy link]
Post time 9-2-2024 11:51 AM | Show all posts |Read mode




Tidak hanya bernikah senyap-senyap di Songkhla Thailand, dalam diam anak kepada pasangan selebriti, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim sudah tidak mengikuti akaun media sosial ibu bapanya itu.


Ia sekali gus mengundang spekulasi netizen mengenai hubungan keruh anak-beranak itu.

Dakwaan itu dikuatkan dengan ketiadaan Marissa pada hantaran terbaru Norman kira-kira seminggu lalu iaitu ketika sambutan ulang tahun ke-11 adiknya, Muhammad Darwisz Hakim.






Rata-rata netizen turut bertanyakan ketiadaan Marissa ketika itu.


"Marissa saja yang tiada," luah seorang pengikut.


Semalam, Harian Metro mendedahkan anak kepada pasangan selebriti itu sudah mendirikan rumah tangga secara senyap dengan suaminya, Aslam di Songkhla, Thailand pada 27 Disember lalu.


Pendedahan yang dibuat turut disahkan Nadiah Mazlan, kakak kepada isteri pertama Aslam iaitu Misya Mazlan hari ini.


Pada September lalu kecoh dalam media sosial apabila Misya tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan suaminya dengan Marissa.


Misya menerusi satu hantaran di media sosial mendedahkan Marissa didakwa menjadi penyebab utama dirinya diceraikan suaminya.


Namun, Aslam dan Misya mengambil keputusan untuk rujuk semula ketika dalam tempoh edah.


Sumber : Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 01:29 PM | Show all posts
tengah kena marah ler tu dgn yebby
yebby suruh balik or ajak jmpa
dia tamau

pakat2 tengah emosi belaka
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang emak buang saudara
Kerana kasih hamba turutkan

Gitewlah pepatah melayu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 09:12 PM | Show all posts
gekkou replied at 9-2-2024 01:29 PM
tengah kena marah ler tu dgn yebby
yebby suruh balik or ajak jmpa
dia tamau

Awl2 je cmtu, nnti dh sejuk, smua skli back to normal & klau ikut gaya Abby ni, nnti msti holiday sma2 ala2 Boria
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Marah la tu makpak suruh serai serta merta bubarkan perkahwinan. Tp as wali pak dia ada hak. Pandai2 ko la markisah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Benak, ubi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2024 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat penat je la mak hang upload "lawan dengan doa, love mama". Bukannya hang baca pon.
Aslam punya penangan. Buang parents, buang family. Mesti dlm hati markisa ni terdetik rasa "at least aku nikah" compared to incident pak hang dok mengusung tilam masuk office & "at least aslam ada job bawak grab" compared to laki muda farhan mak hang yg ntah keje pape tapi verangan nak jadi pelakon.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok2 dah beranak Yebbi dukung cucu ckp cucunya lawo hensem....kluar segala hadis kena memaafkan lh apa lahh..ujung2 netizen jugak yg jahat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
berani nya budak ppuan zaman skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Psycho kot mariss ni..jaga2 aslam,ko nk balik rumah bini dan anak2, kang dia tikam ko tgh tido...eh cth filem..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 10-2-2024 08:45 AM
Psycho kot mariss ni..jaga2 aslam,ko nk balik rumah bini dan anak2, kang dia tikam ko tgh tido...eh  ...

Ya la.. mcm psycho.. kawen dgn bujang bole la laki tu melekat dgn dia 24 jam. Ni laki tu blk rumah bini no 1, mau bdk ni tikam dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:25 AM | Show all posts
telracs replied at 9-2-2024 01:34 PM
Buang emak buang saudara
Kerana kasih hamba turutkan

salah

Buang emak buang saudara
Kerana k***k hamba turutkan

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 01:15 PM | Show all posts
budak tu mentah lagi... biasalah fasa rebel...
yg mak apaknye dolu dah tua bangka buat perangai lagi la...
apapon at the end nanti aman2 juaaa khen siap comolot lagi sesama madu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya sbb dia tgk mak pak dia elok & harmoni je even bcerai lps pak disondol memey. Sbb tu tgamak ajak org tu kawin. Bodo la bbdk gini. Xpk pnjg
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bnyk nya benang pasal kamu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 10-2-2024 08:45 AM
Psycho kot mariss ni..jaga2 aslam,ko nk balik rumah bini dan anak2, kang dia tikam ko tgh tido...eh  ...

Kalo dia bg balik …. Jangan2 dia kurung si selam tu dlm umah biar dia je yg kuar kerja, mcm binik muda amang seka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2024 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 10-2-2024 09:25 AM
salah

Buang emak buang saudara

Turutkan ke urutkan

Kahkahkah..

Ada orang kata ikut jejak mak LA dulu zaman muda skola2 pun geletis dok depan rumah lelaki dia minat
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 10-2-2024 01:25 AM
salah

Buang emak buang saudara

Konek gives kasih chuolsz.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
memang takkan bahagia kalau kawen tanpa restu gini. Lambat lain cerai jua deknon

meols citer sebab pernah nampak depan mata sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
DBP menganjin Markisah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 09:05 PM GMT+8 , Processed in 0.446868 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list