CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29215|Reply: 247

"Tak Kisahlah Orang Nak Komen Apa, Dia Memang Lawa" - Kecantikan Marissa Jadi Tumpuan

  [Copy link]
Post time 9-2-2024 11:55 AM | Show all posts |Read mode






"Tak kisahlah orang nak komen apa, dia memang lawa."


Itu antara komen netizen mengenai kecantikan dan penampilan anak kedua kepada pasangan selebriti, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim ketika membuat penampilan sebagai model sebuah jenama fesyen tempatan untuk koleksi Aidilfitri, baru-baru ini.


Malah kemunculan Marissa, 19, pada acara itu menjadi tumpuan tetamu yang hadir hingga menjadi bualan netizen di semua platform media sosial.


Kebanyakan pengikut mengatakan kecantikan semula jadi yang dimiliki pempengaruh itu diwarisi daripada ibunya ketika di awal kemunculan sebagai penyanyi dalam kumpulan Elite.


Bagaimanapun, segelintir netizen menyindir komen yang memuji Marissa seolah-olah merestui perbuatannya yang didakwa menjadi perosak rumah tangga.


"Untung jadi orang cantik. Buat apa pun orang terima je, " tulis seorang netizen.


"Kau cantik, kau lepas. This real Malaysia guys (Inilah realiti orang Malaysia)," kongsi seorang lagi warganet.


Dalam pada itu, selepas tular mengenai berita perkahwinannya bersama Aslam, Marissa mengambil pendekatan menutup ruangan komen di Instagram.


Terdahulu, Harian Metro mendedahkan anak kepada pasangan selebriti itu sudah mendirikan rumah tangga secara senyap dengan suaminya, Aslam di Songkhla, Thailand pada 27 Disember lalu.






Pendedahan yang dibuat turut disahkan Nadiah Mazlan, kakak kepada isteri pertama Aslam iaitu Misya Mazlan, hari ini.


Pada September lalu kecoh dalam media sosial apabila Misya tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan suaminya dengan Marissa.


Misya menerusi satu hantaran di media sosial mendedahkan Marissa didakwa menjadi penyebab utama dirinya diceraikan suaminya.


Namun, Aslam dan Misya mengambil keputusan untuk rujuk semula ketika dalam tempoh edah.




Sumber : Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
X lawa mana pun..takdelah take my breath away....hrpkan putih je dan muda...tgklah 5 thn akan dtg camna ..beauty comes with inner beauty which she is lacking
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg aku dia mmg lawa. Aku follow dia kt ig sbb dia lawa. Tu je
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
baru lepas tgk ig akak ipau aslen
confirm
huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan risau. Badan kurus, muka cantik.. jadi janda pun beratur laki nak. Tengok je la retis2 lain tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:01 PM | Show all posts
lawa ni sekejap je dik
esok tua ditelan usia

toksah nk bangga
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-2-2024 12:07 PM | Show all posts
meols meramalkan markisa ni akan kawin-janda-kawin-janda-kawin-janda sesambil menjual mekap timbang kilo.... takpun tudung...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
untung la jd lawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Meresah bijik ni bukan saja beauty privilege tapi dia juga totop ghambot jadinya akan ada yg ok walau dia menyondol. Meleis kan asal elok sikit pastu putih je on. Asal totop ghambot je cantik, baik, sopan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:16 PM | Show all posts
Sheols memang cantik untuk ppuan seusianya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa biasa2 je. Takde la lawa yg terkesima
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdk2 kt as sofa tu ambik spm tak. Sapa tau tlg jwb.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-2-2024 12:12 PM
Meresah bijik ni bukan saja beauty privilege tapi dia juga totop ghambot jadinya akan ada yg ok wala ...

Setujuk kaka. Org melayu mmg gitew. Asal putih pakai tudung beratur masuk syurga dah walau prangai  hauk
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa tapi penyondol buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:25 PM | Show all posts
wajah melayu yg herlok la
kira anak paling lawa la dalam famili
yebby meby target wedding of the year
jadi ginii sudahnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:26 PM | Show all posts
lawa tapi bodoh, tu bimbo lah banggang! netizen tu punnnnn!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2024 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa tp sygnya jd anak derhaka dan terpaling sundal
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang2 lawa, handsome ade je kat luar sana.
Yg penting perangai, adab dan akhlak.
Luaran ni tak kekal lama.

Dia ni antara anak2 retis yg banyak jd tumpuan.
Thread kat forum pun banyak jugak. Selain dia ni, leona dan ira kaza pun sama. Kecoh psl diorang kalahkan mak bapak masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-2-2024 12:12 PM
Meresah bijik ni bukan saja beauty privilege tapi dia juga totop ghambot jadinya akan ada yg ok wala ...

Birah pun dah tutup rambut jgk tapi sebab tak lawa sampai sekarang masih dikecam, Tirah hafiz roshdi tu pun sama jgk tutup rambut still sampai harini netizen ingat.. Marissa ni kan haritu dah senyap psl check in tu pastu mak dia cari tu baru kecoh balik klau tak orang mmg lupa kisah dia gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 9-2-2024 12:23 PM
Bdk2 kt as sofa tu ambik spm tak. Sapa tau tlg jwb.

Rasa ambik je sbb situ silibus sek biasa je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 03:22 AM GMT+8 , Processed in 0.099669 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list