CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5560|Reply: 17

Penyanyi Dangdut, Ayu Ting Ting Nikah Dengan Kolonel Tentera

[Copy link]
Post time 14-2-2024 10:56 AM | Show all posts |Read mode






PENYANYI dangdut Ayu Ting Ting yang selamat bergelar tunang kepada lelaki berpangkat kolonel tentera, Muhammad Fardana mengakui pertemuan pertama mereka diatur keluarga.


Ibu tunggal anak satu yang memilih untuk merahsiakan tarikh pernikahan itu mengakui menerima cadangan berkenalan dengan lelaki itu pada awal tahun ini.


Akuinya, dalam tempoh singkat mereka dapat berasakan keserasian sehingga sepakat mengikat pertunangan dalam tempoh sebulan selepas pertemuan itu.


  



Identiti bakal suaminya juga tidak didedahkan, namun daripada carian Muhammad Fardana masih bujang dan pernah belajar di sebuah universiti ketenteraan di Jepun.


Semasa lamaran, Fardana membawa bersama 14 kotak hadiah pada majlis tersebut.


Sumber : Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2024 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata samsul debat, org skrg majlis tunang dh mcm majlis kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun haremmm aku tak kenal, Ayu TingTing ke, Ayu TingTong ke, mak tetap nak ucapkan taniaa, sbb dua2 muka helok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 12:07 PM | Show all posts
bagus la da kawen kalau tak memang x habis2 indon ngefan ayu n andi arsil tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 12:55 PM | Show all posts
lagu ayu ni yg aku penah dgr lgu yg pelat tu je la..

dia ni buat muka jugak ke..mcm laen je gmbo dulu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2024 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat indon skrg ni diorg suka kawen style malaysia kan. Tgk ayu ting ting ni pon pakai songket baju kurung, yg lelaki ala2 baju melayu bersampin. Slalu kalau kat sana kawen, mmg sarat laa … SG pernah baca kat insta skrg ni kat sana diorg suka style kawen malaysia. Simple je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2024 12:55 PM | Show all posts
Tunang & nikoh beza lah. Tp baru sebulan kenal ek, cepatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2024 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 pun herlok. Nampak sesuai sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2024 09:53 AM | Show all posts
SalenaGomez replied at 14-2-2024 06:10 PM
Kat indon skrg ni diorg suka kawen style malaysia kan. Tgk ayu ting ting ni pon pakai songket baju k ...

dorang terlebih ngata kita dulu2...sekarang BBNU & org muda2 dia da byk explore budaya luar & now dia plak tiru kita..suka lagu kita....maling makan tuan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 10:50 AM | Show all posts
cantik plak ayu ni kt gmba tu. aku x kenal dia ni pun, tp ada baca kt bod gossip la dia ni yg digossip dgn andi kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2024 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
knp muka dah mcm si menantu abby aslam tu je aku tgk

tahniah tahniah wpun tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2024 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez: Kat indon skrg ni diorg suka k ...


baru nk ckp nape mcm org msia je ni
xde penuh bunga kat rmbt plak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 18-2-2024 01:23 AM
baru nk ckp nape mcm org msia je ni
xde penuh bunga kat rmbt plak

Kan…indon kalau kawen normally mmg nampak sarat. Dari lelaki sampai pengantin perempuan. SG ada tgk youtuber indon attend kenduri melayu malaysia. Dia terkejut beza sgt dgn indon. Nampak simple,  meriah dan nampak intimate kenduri utk family pengantin, saudara mara dan kawan2 ..
Kalau kat indon, tetamu tempah baju utk kenduri. Kalau kat malaysia pakai baju kurung raya dan yg lelaki kemeja dan seluar biasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 02:11 PM | Show all posts
sama herloks...sama padan...bagai pinang dibelah 2...gittew
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
A-Are replied at 16-2-2024 09:53 AM
dorang terlebih ngata kita dulu2...sekarang BBNU & org muda2 dia da byk explore budaya luar & now d ...

Betul2, diharap dgn internet ni diorg lebih berfikiran terbuka dan kurang meng claim
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
A-Are replied at 16-2-2024 09:53 AM
dorang terlebih ngata kita dulu2...sekarang BBNU & org muda2 dia da byk explore budaya luar & now d ...

kalau chuols perasaan juga..segala perkataan n ayat dr bahasa malaysia guwe tengok dalam konten youtuber sesetengah pun dah mcm style malaysia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2024 08:02 AM | Show all posts
SalenaGomez replied at 20-2-2024 02:12 PM
Betul2, diharap dgn internet ni diorg lebih berfikiran terbuka dan kurang meng claim

yer...kalau dulu teruk netizen indo mengata kita maling...dorang ni bab budaya boleh hilang waras selalunya...sakit hati kalo baca commnt dekat youtube dulu2...penat nk educate bangsa gini, explain pon xkan nk dgr kata...last2 bia la dia sedar sndri
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2024 08:03 AM | Show all posts
Farnor replied at 20-2-2024 08:27 PM
kalau chuols perasaan juga..segala perkataan n ayat dr bahasa malaysia guwe tengok dala ...

tu slh satu sebab nya dorang mcm sengaja nk dpt views dr kita...atau mungkin sbb terlebih tengok upin ipin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 03:10 PM GMT+8 , Processed in 0.657737 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list