CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 26684|Reply: 46

[Disney+ 2024] The Impossible Heir - Lee Jae Wook, Lee Jun Young, Hong Suzu (Mulai 28 Feb 2024)

[Copy link]
Post time 18-2-2024 10:59 PM | Show all posts |Read mode


Profile
Drama: The Impossible Heir
Country: South Korea
Episodes: 12
Airs: Feb 28, 2024 - May 15, 2024
Airs On: Wednesday
Original Network: Disney+
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older

Native Title: 로얄로더
Also Known As: Royal Loader , Royal Roader , Royallodeo
Screenwriter: Choi Won
Director: Min Yeon Hong
Genres: Thriller, Business, Drama, Political


Synopsis
When the illegitimate son of a Korean conglomerate owner partners with his ambitious childhood friend, the duo will stop at nothing to seize their place at the top of the societal food chain.

Born into an impoverished single-parent household with nothing but his good looks and charm, Kang In Ha (Lee Jun Young) is ravenous for success. Determined to make something of himself, no matter the cost, In Ha, discovers that his father is the chairman of the hugely successful Kang Oh Group and leaves his life of poverty behind.

Shunned by the rest of his new family, In Ha partners with his intellectually gifted friend Han Tae Oh (Lee Jae Wook), hatching a plan from a young age to take over the company and seize their spots at the top of society. Realizing success early on, the pair steadily begin their ascent until an equally ambitious woman with a similarly troubled past threatens to derail their plans forever.


Cast
Main
Lee Jae-wook as Han Tae-oh: son of a murderer father. He has a cold-blooded personality.
Lee Jun-young as Kang In-ha: an illegitimate son of Kangoh Group.
Hong Su-zu as Na Hye-won: daughter of a debt collector.

Supporting
Han Sang-jin as Kang In-joo: first son of Kangoh Group and chairman of Kangoh Resort.
Choi Jin-ho as Kang Jung-mo: In-joo's father who is chairman of Kangoh Group.
Kim Ho-jung as Jang Geum-seok: In-joo's stepmother and Jung-mo's wife.
Lee Ji-hoon as Kang Seong-ju: second son of Kangoh Group.
Kim Young-joo as Yoon Hyang-mi: Hye-won's mother.
Ko Chang-seok as Chae Dong-wook: Tae-oh's teacher when he was a university professor and becomes the director of the Win-Win Cooperation Center.


source : mydramalist,wikipedia

Trailer

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2024 09:24 AM | Show all posts
masuk listtt...

nak kena clearkan drama2 yg tertangguh sblm start mgu dpn...byk drama nak masuk ni...hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 02:57 PM | Show all posts
wah, baca sinopsis mcm menarik plot drama ni. masuk list tgk. ntah bila la nk tgk nya sbb byk lg drama lom clear dlm list yg semakin pjg ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero2 ok kenal..heroinenya ni ok dop?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 19-2-2024 04:57 PM
Hero2 ok kenal..heroinenya ni ok dop?

Iols tak kenal heroin…baru first time nampak…tgk jelah nanti ok ke idok…
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk watchlist sebab interesting...
Selain Lee Jae Wook nak tengok acting Lee Jun Young... tengok trailer movie dia dengan Shin Hye Sun tu nampak acting dia ni macam not bad jugak...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-2-2024 08:37 PM | Show all posts
Edited by heythere123 at 26-2-2024 08:39 PM

walaupun bersusun drama baru yang meols nantikan tapi nak try jugak tengok yang ni sebab lineup nampak elegant. Iols akui macam tak letak expectation tinggi dekat Hong Suzu tapi Lee Jinyoung setakat ni tak pernah mengecewakan
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 08:38 PM | Show all posts
Rahah replied at 19-2-2024 09:31 PM
Masuk watchlist sebab interesting...
Selain Lee Jae Wook nak tengok acting Lee Jun Young... tengok  ...

selaku penonton drama heols sejak dulu kala, Lee Junyoung jarang la tak serve

heols antara idol actors yang iols respek sebab memang dia start dari karakter kecik pastu slow2 amnik main role bila dah polish bakat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 08:40 PM | Show all posts
xyla73 replied at 19-2-2024 05:11 PM
Iols tak kenal heroin…baru first time nampak…tgk jelah nanti ok ke idok…

haah, memang considered pelakon baru pon kaka. Cuma sheols femes dekat Korea sebab rupa helok.

Kalau kaka jenguk ig sheols, bersusun sheols buat sponsored post for Dior
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 08:41 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 19-2-2024 04:57 PM
Hero2 ok kenal..heroinenya ni ok dop?

meols pon tak tengok lagi her previous project tapi dalam MV Lee Hi, not bad lakonan sheols. Tapi sayang takde dialog waktu berlakon MV tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-2-2024 08:38 PM
selaku penonton drama heols sejak dulu kala, Lee Junyoung jarang la tak serve

heols antara ido ...

Okay... maksudnya bagus la acting dia... Oh iols baru tau rupanya heols dah lama berlakon... rasanya iols macam tak pernah tengok drama dia...

Iols ni kalau tak pernah tengok actor/actress tu iols akan tanya dulu acting diorang sebab nak consider dulu masuk watchlist @ tak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 26-2-2024 09:12 PM
Okay... maksudnya bagus la acting dia... Oh iols baru tau rupanya heols dah lama berlakon... rasan ...

Haah Lee Jun Young ni not bad gak…watak2 yg dia bawak pun bukan watak biasa2…iols pernah tgk dia dlm movie Netflix dgn Seohyun tu tapi iols tak ingat tajuk dia…quirky sikit movie tu tapi dia sanggup naikkan berat badan utk bawak watak tu…kira agak committed jugaklah dia…kalau drama iols pernah tgk dia dlm avengers club ke apa ntah tajuk dia…
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2024 09:42 PM
Haah Lee Jun Young ni not bad gak…watak2 yg dia bawak pun bukan watak biasa2…iols pernah tgk dia ...

yang heols jadi ala2 masochist tu kan. Meols tak tengok lagi sebab tak berkenan Seohyun as pelakon walaupun iols minat sangat SNSD as idols
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 26-2-2024 09:12 PM
Okay... maksudnya bagus la acting dia... Oh iols baru tau rupanya heols dah lama berlakon... rasan ...

bagus kaka, untuk somebody yang masuk industri as idols, heols ada bakat jugak as pelakon.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-2-2024 09:43 PM
yang heols jadi ala2 masochist tu kan. Meols tak tengok lagi sebab tak berkenan Seohyun as pelakon ...

Haah yg tulah…kaka tertgk citer tu sebab takde benda lain nak tgk masa tu…sebab my level of curiosity is high sampai abis jugaklah tgk citer tu…
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2024 09:42 PM
Haah Lee Jun Young ni not bad gak…watak2 yg dia bawak pun bukan watak biasa2…iols pernah tgk dia ...

Ok memang confirm dia not bad...
Iols pulak kebetulan tertengok trailer movie dia dengan Shin Hye Sun... terus tertarik tengok acting dia... bila ternampak nama dia dalam citer ni berlakon dengan Lee Jae Wook bertambah rasa excited nak tengok...

TBH FL ni iols tak expect apa2 sebab tak kenal langsung... tapi iols ada high expectations dengan Lee Jae Wook & Lee Jun Young ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-2-2024 09:44 PM
bagus kaka, untuk somebody yang masuk industri as idols, heols ada bakat jugak as pelakon.

Betul... tak semua idols talented berlakon... tu yang iols agak selective sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2024 09:47 PM
Haah yg tulah…kaka tertgk citer tu sebab takde benda lain nak tgk masa tu…sebab my level of curi ...

so berbaloi la ek? berapa kaka boleh kasi rating? pastu lakonan Seohyun okay ke?

sori kaka banyak tanya sebab meols curious
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 26-2-2024 09:56 PM
Betul... tak semua idols talented berlakon... tu yang iols agak selective sikit...

tapi heols takde la level DO, but he’s definitely better la dari male idol lain yang selalu di overhyped tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 10:46 PM | Show all posts
heythere123 replied at 27-2-2024 12:02 AM
tapi heols takde la level DO, but he’s definitely better la dari male idol lain yang selalu di ov ...

Ntah knp I rasa dating news Jae Wook and Karina ni mcm publicity stunt. Mgkn sbb derang baru sebulan dating kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 01:28 AM GMT+8 , Processed in 0.066173 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list