CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[Disney+ 2024] The Impossible Heir - Lee Jae Wook, Lee Jun Young, Hong Suzu (Mulai 28 Feb 2024)

[Copy link]
Post time 27-2-2024 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 27-2-2024 10:46 PM
Ntah knp I rasa dating news Jae Wook and Karina ni mcm publicity stunt. Mgkn sbb derang baru sebul ...

hehe meols tak kisah pon dorang nak date, both visually pleasing gittew

cuma kesian la dekat cast drama ni sebab kalau pergi buat promo mesti orang akan tanya pasal kisah dating heols, konfem dah wartawan tak kisah pasal dramanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2024 10:26 AM | Show all posts
D-Day..

Harapnya berita jae wook berdating ni x effect la drama ni...hehehe..harapnya berkekalan laa...kalu couple ngn idol ni kan mcm susah sikit..hhehheeh...teringat ahn bo hyun n jisoo sekejapan jee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2024 11:19 AM | Show all posts
starting this week, iols punya schedule tgk kdrama penuh balik...
Isnin/Selasa - Wedding Impossible
Rabu - The Impossible Heir
Jumaat/Sabtu - Flex x Cop & Wonderful World
Sabtu/Ahad - Dr. Slump

then minggu depan tambah Queen of Tears pulak...

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tengok epi 1 n 2. Serious je ek citer ni. I cuma sedikit disturb dgn mulut hweyon hehe. And cryptic sgt dialog dia n teoh. Terus terasa takleh brain/ process what will happen.
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 09:40 AM | Show all posts
xyla73 replied at 28-2-2024 11:19 AM
starting this week, iols punya schedule tgk kdrama penuh balik...
Isnin/Selasa - Wedding Impossible
...

kan..jadual penuh...iols layan jgak queen of divorce...so hari rabu n khamis padat..kena pilih nk tgk mana dulu...hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 09:43 AM | Show all posts
punya la iols semangat nak tgk mlm td...tp utk episod 1 iols ada mcm rosak/pixel...the whole episod mcm tu...x sure salah kat mana.apps ke or internet...tp episod 2 ok plak...arini la br nk tgk kalu dh ok...or kena tgk kat l*kl*k la nmpknya
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 29-2-2024 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 29-2-2024 09:43 AM
punya la iols semangat nak tgk mlm td...tp utk episod 1 iols ada mcm rosak/pixel...the whole episod  ...

Uols tgk kat mana yg rosak pixel tu? Iols tgk kat tv guna disney+ apps memang lagging & ada rosak pixel sikit…lepas tu tgk guna device lain baru ok…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-2-2024 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru tgk epi 1…tgk sinopsis pun tau citer ni serius…tapi since iols tgk byk drama mcm ada cross over pulak antara drama2 ni…watak Kang In Ha being the illegitimate heir sama mcm Dohan & Jihan dlm Wedding Impossible…then watak Han Tae Oh top 0.1 % student sama dgn Jeong Woo & Ha Neul dlm Dr. Slump…

Epi 1 citer pasal camna friendship antara Tae Oh & In Ha bermula…In Ha since dia anak chaebol kurang serius & byk main2 compared to Tae Oh…Tae Oh has more difficult life, asal dari abusive family…I don’t know what to say abt Hyewon sbb blm tau byk lagi pasal dia…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 04:29 PM | Show all posts
xyla73 replied at 29-2-2024 10:41 AM
Uols tgk kat mana yg rosak pixel tu? Iols tgk kat tv guna disney+ apps memang lagging & ada rosak  ...

tula...iols bkak guna hp pun sama jgak jd mcm tu...last2 td lunch time tgk epi 1 kat Lklk jgak...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 02:49 PM | Show all posts
Edited by lynn_dmm at 1-3-2024 02:52 PM

iols baru la tengok epi 1...tp kenapa iols rasa watak hyewon ni mcm sibuk je...hahahaha...mcm come between this 2 friends and buat plak diorg syak wasangka each other...hahhaha...leh wat gaduh nii...tp bkn la nk suh diorg ke arah gayah plak kann...mksdnya friendship diorg dh cantik dahh...masing2 ada matlamat...hahahah

tp tula...awal sangat nak berspeku kan...tp awal jgak la iols menuduh hyewon ni...hahahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-3-2024 03:41 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 1-3-2024 02:49 PM
iols baru la tengok epi 1...tp kenapa iols rasa watak hyewon ni mcm sibuk je...hahahaha...mcm come b ...

kan...iols pun rasa dia menyibuk je...
masuk epi 2 dah ada love triangle lah pulak...
iols prefer fokus kat Tae Oh - In Ha punya friendship & diorg punya goal...
geram pulak tgk ada love triangle ni...kalau romcom tu lainlah citer...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:13 PM | Show all posts
xyla73 replied at 1-3-2024 03:41 PM
kan...iols pun rasa dia menyibuk je...
masuk epi 2 dah ada love triangle lah pulak...
iols prefer  ...

ok..iols ingat iols sorang je..upenya uols samaa...hahaha

tulaaa..iols nk tgk mcm mana diorg nak dpt kan throne kat kango group...ehh...awal sangat nak tnjuk pasal love triangle ni kan..x tau la pasni hyewon ni pun sama join group ni nak angkat inha jadi pewaris..


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 09:40 AM | Show all posts
teruk jgak su zu ni kena kecam ekk...rata2  ramai ckp mmg watak dia ni patut takde pun takpe...plus lakonan dia yg nmpk kaku..rmaai jgak yg kata nak drop sbb hyewon ni...cuma kita tak tau apa lagi sbnarnya apa watak hyewon ni bole wujud..kot la bakal jadi impact utk diorg dptkan kango group....

ujung2 episod 2 iols lega bile tgk inha n tae oh keje kat kango group...and paper work tae oh tu digunakan abg inha kang seong ju...mengikut apa yg diorg plan...pasal ni je la wat iols tak drop drama ni lagi...harap ku bersabar dgn hyewon ni jelaa..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 4-3-2024 09:40 AM
teruk jgak su zu ni kena kecam ekk...rata2  ramai ckp mmg watak dia ni patut takde pun takpe...plus  ...

Tak dinafikan tak best watak hyewon sbb setakat ni inha n taeoh dah cukup rasa..so love triangle jd tak best. Since taeoh resisting hyewon...tak nampak mcm dia nak pursue i sabar jap la.
Tp mmg ramai kecam kekayuan hyewon. I cuma cannot la tgk mulut dia..bibir atas tu bila ckp pelik. Mcm muka ahjuma sorang ni yg salu berlakon.. na young hee.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2024 04:43 PM | Show all posts
sitisbp replied at 4-3-2024 03:30 PM
Tak dinafikan tak best watak hyewon sbb setakat ni inha n taeoh dah cukup rasa..so love triangle j ...

iols plak terbayang dia mcm kim hye yoon suara nyaring tuu...sbb iols ngn kim hye yoon ni mmg kureng sikit..hahahaha

hyewon ni dia nk buat mcm dia tu konon jenis kuat, selamba muka nak serius gitu..tapi kita yg tgk ni rasa annoying...hahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-3-2024 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa iols rasa boring citer ni…iols sorang je ke rasa camtu? Rasa nak drop dah ni…

Lagi satu Tae Oh has better chemistry dgn Huiju compared to  Hye Won yg keras kejung tu…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2024 09:32 AM | Show all posts
xyla73 replied at 7-3-2024 08:22 AM
Kenapa iols rasa boring citer ni…iols sorang je ke rasa camtu? Rasa nak drop dah ni…

Lagi satu Ta ...

sabar uols...iols pun tengah bersabar jgak ni...hahahaha...risau terdrop jgak...mlm td tgk epi3...eh ada si hyewon ni menyelit kat situ...iols ingat dah lari dah...hahhaha...masa first dia keluar kat epi 3 berckp kat phone tu...iols x masuk kepala apa dia ckp...sabo je laaa....tp bila tgk taeoh ni jadi secretary kang ni mcm menariks la nak tau apa diorg akan buat..taeoh main guna hackers tu nk dpt info...hahahah
betul huiju lagi ok dr hyewon...lakonan dia pun ok..

*uols tgk pyramid game tak? best drama ni




Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 02:57 PM | Show all posts
masuk episod 4 best dah...akhirnya inha diiktiraf oleh ayah dia...

fuhh...tengok drama ni...bapak pun xpercaya ngn anak2..dia pun tau anak pun nk berebut hartanya...bini lagi laaa...bersepai bini tengok laki sihat walafiat...kiranya mak seongju ni bini no 2 la kot kan...mak pada kang inju bini 1...mak kang inha myb skandal appanya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 8-3-2024 01:00 PM

Iols baru tengok 2 episod jer... bosan betul tengok FL... berlakon macam robot... takde feel langsung...

Iols tengok FL lain yang biasa2 tu pun lagi okay berlakon daripada dia ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2024 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok berjaya jugak abiskan sampai episod 4 walaupun agak struggle kat epi 3 tu…satu je nak cakap…iols lagi suka Huiju drpd Hyewon…at least dia better drpd abg2 dia yg 2 org tu (tak termasuk In Ha)…Hyewon ni malas lah nak layan dia…mcm takde fungsi je…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.412087 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list