CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: xyla73

[Disney+ 2024] The Impossible Heir - Lee Jae Wook, Lee Jun Young, Hong Suzu (Mulai 28 Feb 2024)

[Copy link]
 Author| Post time 8-3-2024 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 7-3-2024 02:57 PM
masuk episod 4 best dah...akhirnya inha diiktiraf oleh ayah dia...

fuhh...tengok drama ni...bapak p ...

Chaebol zaman skrg ni situasinya sama mcm king zaman joseon dulu…kalau ada byk bini, anak2 drpd lain2 bini tu berebut harta, kalau dulunya berebut takhta…tu tak termasuk kalau ada mistress lagi…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2024 03:06 PM | Show all posts
xyla73 replied at 7-3-2024 08:22 AM
Kenapa iols rasa boring citer ni…iols sorang je ke rasa camtu? Rasa nak drop dah ni…

Lagi satu Ta ...

Ya I baru tgk 2 episod mmg bosan. Tak tau episode 3 and 4 mcm mana.

B4 this I droppred cite Knight Flower sbb bosan tetapi cite tu naik plak rating nya.

Nk kene tgk balik agaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2024 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 9-3-2024 03:06 PM
Ya I baru tgk 2 episod mmg bosan. Tak tau episode 3 and 4 mcm mana.

B4 this I droppred cite Knigh ...

Iols nak tgk dulu beberapa episod sbb pada iols antara byk2 drama yg iols tgk skrg citer ni paling boring…

Takpe uols…kalau rasa tak mampu nak teruskan jgn paksa…rating tinggi pun tak semestinya kena dgn selera kita pasal lain org lain penerimaannya…kat sana kalau citer historical memang jarang rating rendah…

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2024 07:39 PM | Show all posts
xyla73 replied at 9-3-2024 06:45 PM
Iols nak tgk dulu beberapa episod sbb pada iols antara byk2 drama yg iols tgk skrg citer ni paling ...

Lagi satu My Dearest. Mak oiii. I takleh tgk Nam Goong Min tu. Sbb bercakap mulut tak bukak
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2024 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde yg tgk ke ?
I pun cuma 1 n 2 je.
Clip2 yg bergentangan tak cukup wow factor la walo ljw look amazing tp bila ada FL dlm frame turn off betul.
Tunggu habis tayang la kot.
Layan drama lain yg ongoing.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2024 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 15-3-2024 08:56 AM
Takde yg tgk ke ?
I pun cuma 1 n 2 je.
Clip2 yg bergentangan tak cukup wow factor la walo ljw look  ...

I dah give up dgn citer ni…lagi2 dgn review yg tak memberangsangkan…ramai tak puas hati dgn citer ni…citer2 lain yg tgh ongoing skrg jauh lagi best…

Sorry, LJW…i have to drop your drama this time…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-3-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 15-3-2024 10:24 AM
I dah give up dgn citer ni…lagi2 dgn review yg tak memberangsangkan…ramai tak puas hati dgn cite ...

Ye la. Almost zero positive comment kat mana2 yg sharing clip2 citer ni. Semua hentam FL n the unnecessary love triangle.
Must be really bad agaknya kan.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 09:40 AM GMT+8 , Processed in 0.054622 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list