CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8580|Reply: 31

[Tempatan] TERKINI! Gambar tular keadaan terkini kesihatan Tun M palsu

  [Copy link]
Post time 19-2-2024 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Astro AWANI pada 13 Februari lepas melaporkan bekas Ahli Parlimen Langkawi itu kini sedang menerima rawatan akibat jangkitan di IJN. - Foto media sosial

KUALA LUMPUR: Gambar yang sedang tular di pelbagai platform media sosial, berkaitan kesihatan terkini bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad adalah palsu.

Orang ramai dinasihatkan untuk berhati-hati dalam berkongsi maklumat di media sosial terutamanya membabitkan berita palsu sedemikian.

Astro AWANI pada 13 Februari lepas melaporkan bekas Ahli Parlimen Langkawi itu kini sedang menerima rawatan akibat jangkitan di Iinstitut Jantung Negara (IJN).

Dr Mahathir, 98. juga akan berehat untuk satu tempoh bagi proses pemulihan.
Beliau dimasukkan ke IJN pada 26 Januari lalu.
Sementara itu, pihak IJN akan mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung tahap kesihatan Dr Mahathir dalam masa terdekat.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2024 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas betul sekarang ini, boleh strok haba, tetapi akak lagi suka stroke the penis
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin teruk ke kesihatan tun skrg?
Moga kembali sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh 98 thn kot..klaau btol pon x pelik
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 10:29 PM | Show all posts
Selalu yang diorang claim palsu tu lah yg btl heheh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2024 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
The last time Tun masuk IJN lepas keluar dia ada cakap dia ingat dah sampai masa dah dia pergi. Dia pun dah 98 kan?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-2-2024 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 19-2-2024 10:12 PM
Dh 98 thn kot..klaau btol pon x pelik

Tu lah kan..98 tu dah puas sgt hidup. Tapi kalau dpat lepas 100 apa salahnya kan. Lg pon kaya x susahkan sesapa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa betul, cuma diorang indenial bila tengok dewa diorang dah terbaring.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku akan buat makan besar setiap kali Weton kematian Mahathir dan Najib Razak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
B40tastePosh replied at 20-2-2024 12:39 AM
Aku rasa betul, cuma diorang indenial bila tengok dewa diorang dah terbaring.

Selalunya kat malaysia ni, yang dok nafi2 tu yang betulnya. Tengok je la sejarah2 lepas. Antaranya tarikh  raya posa tahun bila ntah. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:37 AM | Show all posts
team protokol, istiadat mesti dh get ready klu jadi apa2 kan
termasuk la media





btw teringat cerita ugly betty klu tak silap dlm 1 episod tu psl kematian 1 of famous guy
setiap celebrity tu dh ready dh obituary nya
once dh confirm terus cetak on paper the next day nya

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:46 AM | Show all posts
semoga Tun cepat sembuh....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2024 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 20-2-2024 10:46 AM
semoga Tun cepat sembuh....

Amin....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 10:57 AM | Show all posts
makita replied at 19-2-2024 10:44 PM
Tu lah kan..98 tu dah puas sgt hidup. Tapi kalau dpat lepas 100 apa salahnya kan. Lg pon kaya x su ...

errrm

98  sinonim dgn Tun , komenwel 98, krisis 98 , reformasi 1998...


mgkn nombor  suwey dia kot...

bbrapa tahun lepas wa pernah ckp cam tu, ntah2 tun m pn mati umo 98

ada sorang makcik cakap tak baik cakap suwey camtu, syirik kecil...


Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 19-2-2024 10:44 PM
Tu lah kan..98 tu dah puas sgt hidup. Tapi kalau dpat lepas 100 apa salahnya kan. Lg pon kaya x su ...

Mn ada org puas dgn kehidupan. Even bg umo 1000 tahun mesti manusia tu ckp x kan puas punya. sbb tu ada words life is short.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 12:23 PM | Show all posts
patut la lama x nampak update kat IG... tun tak sihat rupanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2024 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 20-2-2024 10:57 AM
errrm

98  sinonim dgn Tun , komenwel 98, krisis 98 , reformasi 1998...

Komenwel 98 kira gagal dan suwey ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 01:22 PM | Show all posts
B40tastePosh replied at 20-2-2024 12:25 PM
Komenwel 98 kira gagal dan suwey ke?

tak gagal, cuma suwey sebab tahun reformasi , tahun penentangan oleh DSAI
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi tertengok gambar Tun M sedang menulis,katanya gambar Tun terkini di officenya...entah betul entah tidak.

Tak sihat rupanya, patut lah lama tak dengar kritikan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2024 01:42 PM | Show all posts
takpe cuba bertahan.. lagi 2 tawun je hit 100
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:15 PM GMT+8 , Processed in 0.091349 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list