CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9731|Reply: 39

[Tempatan] Ramai Wanita Terjerit-jerit Lepas Tengok Hafiz Mahamad Tayang ‘Body’

  [Copy link]
Post time 23-2-2024 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pempengaruh Hafiz Mahamad dilihat sekali lagi menjadi tumpuan netizen berikutan dengan video promo baru-baru ini. Video yang ditayangkan di TikTok itu tular sehingga ke platform X.





Video tersebut menayangkan satu babak yang menunjukkan Hafiz Mahamad memperlihatkan tubuh badannya yang sasa sebelum menyarungkan singlet.



Saat munculnya Hafiz Mahamad, dilihat penonton yang menyaksikannya menyorak yang difahamkan rata-ratanya dalam kalangan wanita.



Menjegah ke ruangan komen, ia dilihat mendatangkan rasa kurang senang netizen dengan sikap individu yang bersorak ini. Namun begitu, ada juga yang memuji Hafiz mempunyai fizikal tubuh badan seperti pelakon Polis Evo.



Dalam pada itu, ada juga yang bertanya apa yang akan berlaku seandainya kaum lelaki bersorak pada wanita yang berpakaian seksi, pasti akan dilabel sebagai pervert.

Apa pandangan korang?

Sumber : X, TikTok




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2024 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hah sudah lah..  Laki korang duit pon tade, body pon boroi, kepale pon dah membotak.  Pegi je la korang menanges di bucu katey..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini pun nak rembes? Tah hapa2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
..ntah ntah yang ter jerit² tu gayah gayah sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:25 PM | Show all posts
apa ke benda ni hanathhhhhhhhhhhhhhhhhhhh??
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:30 PM | Show all posts
xsedap pun...lgpun body laki org...xminattt
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-2-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Birah yach memasing.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mintak disondol ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2024 01:56 PM | Show all posts
yg jerit tu laki je chuols, mcm jerit tengok khai behar bergelek lagu dandut, tak kuaserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:36 PM | Show all posts
yg jerit tu laki ka pompan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr say samdol tu masa belum kawin heshe tayang body pakai jaket abam bomba. Yang ni dah ada anak bini, tayang body sbb nak test market sape?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-2-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-2-2024 02:37 PM
Dr say samdol tu masa belum kawin heshe tayang body pakai jaket abam bomba. Yang ni dah ada anak bin ...


Usah disebut dr say, kang kaka kaki spam gambar dr say
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dafak who this?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 23-2-2024 05:56 AM
yg jerit tu laki je chuols, mcm jerit tengok khai behar bergelek lagu dandut, tak kuaserrrr

Emh. Patut la birah agresif.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:46 PM | Show all posts
semoga heshe disondol fonens..
...larikkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 02:48 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 23-2-2024 01:19 PM
Hah sudah lah..  Laki korang duit pon tade, body pon boroi, kepale pon dah membotak.  Pegi je la kor ...

chuoolllsss....terasa ioollsss tau...ioollss laki org chuoollsss...


tapi ioollssss tergelak baca....bahahahahaaaa....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2024 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 23-2-2024 02:42 PM
Usah disebut dr say, kang kaka kaki spam gambar dr say

tasty sesangat body beliyau, habis merembes cair akak dibuatnya, merecik hawau, berdenyut-denyut mutiara khorsani bedah, bergetar-getar pearl harbour bedah dibuatnya, habis tegak berdiri bijik Timah




  




Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh sgt compare mamat ni dgn Shaheizy Sam..... Sam lebih ripped...... Mamat ni bulk
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2024 03:25 PM | Show all posts
sam tu sempoi...dari sebayak2 nyer body leh jadi fit camtu...padu PT dia n disiplin dia padu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-2-2024 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmmm.....korang nk laki mcm ni ke atau boroi tp poket tebal.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 07:55 PM GMT+8 , Processed in 0.074951 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list