CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Shakilla Khoriri Bakal Nikah Hari Ini Dengan Duda Anak Satu?

  [Copy link]
Post time 29-2-2024 05:10 PM | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 29-2-2024 05:10 PM
Dekat NST rasanya tadi i baca

i see.. thank youuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_ingeniare replied at 29-2-2024 05:10 PM
i see.. thank youuu


Here's the news i screenshot.
Tlg la bukak benang..i tak penah bukak ahahaha bab tu noob lagi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:38 AM | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 29-2-2024 05:11 PM
Here's the news i screenshot.
Tlg la bukak benang..i tak penah bukak ahahaha bab tu noob lagi

lamanya kes berjalan.

Mesti rasa dikhianati sangat bila suami yang pernah hidup bersama-sama berpuluh tahun sanggup buat tuduhan nusyuz yang x betul. Dah lah dicurangi, dimadukan dan tak dihormati dia sebagai ibu kepada anak2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jebatmaspunyer replied at 1-3-2024 10:38 AM
lamanya kes berjalan.

Mesti rasa dikhianati sangat bila suami yang pernah hidup bersama-sama ber ...

Tulah..semoga yang baik² utk kak dib dan anak²

Pak lan tua dgn ML blh pergi main jauh²..jgn dilupakan mil pak lan jgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Fara shuk tu merempan kat igs
Duk kata jauhilah penagih
Masalahnya shuk tu penagih ke??

Kifarah ko menyondol la kot..masa dgn ex takde lak cite shuk pukul ke pendadih ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:09 PM | Show all posts
jebatmaspunyer replied at 1-3-2024 02:38 AM
lamanya kes berjalan.

Mesti rasa dikhianati sangat bila suami yang pernah hidup bersama-sama ber ...

Sape sangka kan lelaki yg cinta kita buat kita macam tu, betul lah hati tu senang berbolak-balik.. Sekejap disayang, tiber esok kena buang macam sampah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 04:10 PM | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 1-3-2024 05:38 AM
Fara shuk tu merempan kat igs
Duk kata jauhilah penagih
Masalahnya shuk tu penagih ke??

Bukan sheols ke yg penagih? Shuk tu penagih apa gemok macam tu, penagih cinta dia ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 04:11 PM | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 29-2-2024 09:04 AM
Takde ke lagi benang kak dib lepas dari tuduhan nusyuz? Tadi baca dekat news terus masuk porum tapi  ...

Ada dah chuols benang nya, jom masuk sana.. Saje nak bagi up benang ni, biar orang tak lupa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 04:44 PM | Show all posts
ku berdoa pasangan penyondol ni, selama mana mereka hidup, sentiasa hidup dalam mode insecure-ness. haa gitew.
sentiasa hidup dalam ketakutan dan kebimbangan, risaukan pasangan nak mencurang dan disondol. sepertimana yang mereka lakukan kepada pasangan masing2 sebelumnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:15 PM | Show all posts
Gold999 replied at 26-2-2024 02:44 PM
Toksah bg peluang langsung utk muncul dlm industry...biar melingkup mcm jering...xde langsung sumb ...

Jering pun dh redha yang die dh takde tmpt dh dlm industri hiburan tempatan.

Ada tololwer komen rindu tgk jering berlakon. Jering replied "bagi laluan kt org muda. Depa pun berlakon best".


Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 1-3-2024 05:15 PM
Jering pun dh redha yang die dh takde tmpt dh dlm industri hiburan tempatan.

Ada tololwer komen  ...

Apa kata uols screenshot, baru best nak membawang
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 1-3-2024 04:10 PM
Bukan sheols ke yg penagih? Shuk tu penagih apa gemok macam tu, penagih cinta dia ke

Itu la fasal,tapi memang banyak kali dah sheols up jgn terjebak dgn penagih..
Quote fasal suami narsistik,suami panas baran
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 1-3-2024 01:38 PM
Fara shuk tu merempan kat igs
Duk kata jauhilah penagih
Masalahnya shuk tu penagih ke??

tetiba dia hilang ingatan...shuk prnh tggl anak bini untuk berjimba dgn dia...

post sebut penagih tu pasal kena tolak dr tingkat 23...pdhal dia sndri ada kes nk terjun bunuh diri gara2 shuk balik dkt bini masa tu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 1-3-2024 05:20 PM
Itu la fasal,tapi memang banyak kali dah sheols up jgn terjebak dgn penagih..
Quote fasal suami na ...

dia dh nikah ke dgn shuk?rugi jd penyondol...xdpt expose laki sndri
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 1-3-2024 01:38 PM
Fara shuk tu merempan kat igs
Duk kata jauhilah penagih
Masalahnya shuk tu penagih ke??

Bukan ke dia sendiri yg supply "benda" tu kt shuk

Tp yelah..shuk mmg takde rupa penagih..gemok..dia tu ada gaya sbb kuwus keding

Btw padan muka x dihalalkan pon smpai skrg..ada org yg kesian kat dia..tp sori naik lori la haku nk kesiankan si psycho ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 1-3-2024 06:46 PM
tetiba dia hilang ingatan...shuk prnh tggl anak bini untuk berjimba dgn dia...

post sebut penagih ...

Dia dh nikah ke ngan shuk?

Penyondol ni mmg perangai selalu ada memory loss kan? Sejenis tak malu pun ye..ko buat kt org takpe..skrg bila jantan tu buat benda yg sama..tau pulak ko merempan..sialan betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-2-2024 06:56 PM
yg lelaki ramai gak hentam pumakkilah ni. Diaorg side piji2hinggit

Lelaki mmg la opkos sokong lelaki khen

Acik2 netijen perempuan yg jenis malas beklog mmg sokong kila..dah AJ pun senyap je mcm k adeeb tu.. k adeeb untung sbb ada bff yg tlg rempankan utk dia & spill the tea gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-3-2024 07:10 PM
Bukan ke dia sendiri yg supply "benda" tu kt shuk

Tp yelah..shuk mmg takde rupa penagih..gemok..d ...

Bukan ada porumer kata dah kawin senyap dua org ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 1-3-2024 06:48 PM
dia dh nikah ke dgn shuk?rugi jd penyondol...xdpt expose laki sndri

Ada yg kata nikah senyap2
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 1-3-2024 06:46 PM
tetiba dia hilang ingatan...shuk prnh tggl anak bini untuk berjimba dgn dia...

post sebut penagih ...

Tak..sebelum2 ni pon banyak dah rempanan igs fara ni pasal penagih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:10 PM GMT+8 , Processed in 0.377895 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list