CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Sajat Masuk Pertandingan Mak Nyah Australia, Peraga Busana ‘ Langkasuka Kedah’

  [Copy link]
Post time 26-2-2024 08:59 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-2-2024 04:49 PM
Bangga kepada negara tu tatau lah.

Tapi baguslah she is living her life and usaha dia membuahkan  ...

Golongan cmni mmg sllu rsa "free" lps coming out from the closet, bgi dorg dh stress & depression free sbb skrg kononnya dh bbas & boleh mngamalkn "Love Is Love" or "Love Wins" sukati2 dorg. Dh boleh itu ini dgn partner dorg yg smaada same sex or different sex orrrr yg langsung xde gender, They/Them kekdahnya lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2024 09:10 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-2-2024 01:24 PM
Baju dia lg lawa dari national costume Malaysia kat Miss Universe

Golongan cmni mmg x d nafikan lbih creative, yg iol knal pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuuudia letak lagu standing in the eyes of the world. Satu kehinaan di situ pd aku.. huuu . Koranglah ni, angkat dia kaw2. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 26-2-2024 07:59 PM
Golongan cmni mmg sllu rsa "free" lps coming out from the closet, bgi dorg dh stress & depression  ...

Yeah. Whatever floats their boat. I xde masalah pun siapa nak gay ke nak apa ke. Sukati memasing. Jangan aniaya orang dah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 11:07 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-2-2024 11:00 PM
Yeah. Whatever floats their boat. I xde masalah pun siapa nak gay ke nak apa ke. Sukati memasing.  ...

Yg ni btul
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2024 11:38 PM | Show all posts
Media Malaysia ni kalo dikutuk mempromosi LGBTQ, masing2 tak ngaku. Tu tgk Sarangburung punya artikel tu...pastu ada pulak tukang kongsi kat Cari....korang ni mmg jenis penyundal2 LGBTQ laaa....sial semuanya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-2-2024 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Pondan terlarang pun popular...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau dr depan rambut dia sangat menganggu
mcm topi nasi tokti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-2-2024 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-2-2024 05:24 AM
Baju dia lg lawa dari national costume Malaysia kat Miss Universe

kannnn
MU yang feeling prestige
tapi hazabnya natcos …. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 08:43 AM | Show all posts
leeemmmaaahhhhhhhhh.......
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 01:04 PM | Show all posts
gideoncross replied at 26-2-2024 08:45 PM
Aiol kdg2 tngok Live dia sbb kdg2 apa yg dia ckpkn tu mmg btul such as jgn sibuk psl hal lakibini  ...

aah..kalau dia kembali kepada fitrah, aku rasa semua akan jadi aman2 saja..
cumanya dia masih berdegil nak teruskan kehidupan sebagai pondan abadi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-2-2024 04:58 PM
She is on an a protection visa (asylum visa) selepas masuk sbb dia masuk dgn recommendation UNHCR  ...

Dh dpt asylum, dorg boleh ke blk Malaysia?
Smlm i tgk film Dunki yg Shahrukh Khan berlakon...smpai ke tua x leh balik India sbb UK dh bg asylum dan  dpt PR tetap ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 27-2-2024 03:25 PM
cicicumel replied at 27-2-2024 12:09 PM
Dh dpt asylum, dorg boleh ke blk Malaysia?
Smlm i tgk film Dunki yg Shahrukh Khan berlakon...smpai ...


On asylum visa atau dpt PR based on asylum, takleh balik ke negara asal. Dah ko kata nyawa terancam lah apa lah kat negara asal, kan? Asylum visa boleh dibatalkan. Kalau dah lama berzaman dah PR dah dpt citizenship nanti bolehlah. Tapi still ada risiko jugalah. Dah kena fight pulak kenapa boleh balik. Maybe sebab keadaan dah lain? Kang direvoke pulak PR. PR bukan kerakyatan.

(i ada distant auntie yg on asylum visa tapi negara lain. dia dah dpt PR dah pun).
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-2-2024 11:02 AM
So, menang ke? Dah 26hb dah ni. Contest 24hb kan?

Aku rasa kalah.
Sbb klu menang baik dy dh heboh sekampung buat konten utk live dy????????????
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
myvi132806 replied at 27-2-2024 04:27 PM
Aku rasa kalah.
Sbb klu menang baik dy dh heboh sekampung buat konten utk live dy????????????

Tempat ke3 katanya.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu kata penghidap cancer. Mesti tipu. Kalau betul setidaknya mesti dia ingat mati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-2-2024 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-2-2024 04:58 PM
She is on an a protection visa (asylum visa) selepas masuk sbb dia masuk dgn recommendation UNHCR  ...

Dapat asylum visa kah apply PR kah, bila dia nak balik msia utk bercuti ke apa dia kena mohon dengan gomen Oz bagi sebab nak datang msia dan berapa lama.
Nanti gomen Oz tanya,u kata Msia tak selamat utk u balik ada ugutan utk bunuh dan sebagainya,then why u still nak datang Msia negara yang tak selamat itu?

Diah anya boleh balik bercuti di Msia bila dia ada paspot Oz saja.

Until then, buatlah banyak2 sinetron supaya nama tak tenggelam
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 26-2-2024 01:24 PM
Baju dia lg lawa dari national costume Malaysia kat Miss Universe

Sory teetekan report.. Tu la.. Lawa kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 3-3-2024 09:53 AM
Orgkgdukobesi replied at 27-2-2024 07:58 PM
Dapat asylum visa kah apply PR kah, bila dia nak balik msia utk bercuti ke apa dia kena mohon deng ...


Takleh balik sini memang walau ada PR. Risiko tinggi macam2 hal.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
rbmy replied at 26-2-2024 01:26 AM
sejenis bentul ular tedung katanya...

haah la, bentuk kembang keatas melawan gravitas gitu. boleh pakai lama ek.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21940 Replies : 409
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 34365 Replies : 17
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114538 Replies : 2984
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15618 Replies : 8
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19109 Replies : 54
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 17279 Replies : 29
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93172 Replies : 1240
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 14839 Replies : 1
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 130012 Replies : 664
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1832 Replies : 6

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:30 PM GMT+8 , Processed in 0.071190 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list