CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: CARI-HBZ

Sajat Masuk Pertandingan Mak Nyah Australia, Peraga Busana ‘ Langkasuka Kedah’

  [Copy link]
Post time 28-2-2024 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Anjengggggg dia letak lagu sukan komanwel 1998
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasti sheol tetap sudah kertu and aku taktahu apa jd pd pnghujung,mugkinla segala alter akan meletop dan mengecut??mugkin juga sheol insooff dan berubah…tp mmg body dia mcm pelik kan mcm punghung anak patung yg pasang2 kaki trcabut tu…
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 03:50 PM | Show all posts
Orgkgdukobesi replied at 27-2-2024 08:58 PM
Dapat asylum visa kah apply PR kah, bila dia nak balik msia utk bercuti ke apa dia kena mohon deng ...

mcm pnh dgr dia xlepas masuk malaysia ke singapore ntah beberapa tahun dulu...dh sampai singapore kene halau balik ke ausie semula...sedih xdpt tgk anak katenye
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:10 PM | Show all posts
kelasss macam lari balapan sukan komanwel soundtrack nye ponn
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 08:41 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-2-2024 04:58 PM
She is on an a protection visa (asylum visa) selepas masuk sbb dia masuk dgn recommendation UNHCR  ...

Oo gitu.. terima kasih diatas pencerahan... tapi tu lah.. jgn la kutuk2 Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 3-3-2024 07:41 AM
Oo gitu.. terima kasih diatas pencerahan... tapi tu lah.. jgn la kutuk2 Malaysia

Kdg2 kena juga kutuk atau rile up sentimen utk keep up the narrative that nyawa dia terancam kalau duduk Msia, or at least hidup dalam ketakutan ancaman. Kalau ingat dulu mamat yg seek asylum kat Norway dan US pun tiap2 tahun akan timbul isu dan ramai2 Msians kutuk dan ancam mereka. Now takde dah. Most likely dah habis tempoh 5tahun yg tiap2 tahun kena renew asylum visa. Dah dapat PR lah tu kot. Takyah annual interview dah.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-3-2024 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 1-3-2024 02:50 PM
mcm pnh dgr dia xlepas masuk malaysia ke singapore ntah beberapa tahun dulu...dh sampai singapore  ...

Kalau benar berlaku, org mcm BagJad ni dah record dan post semuanya kat IG.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 02:27 PM | Show all posts
wannoorazlina replied at 27-2-2024 01:04 PM
aah..kalau dia kembali kepada fitrah, aku rasa semua akan jadi aman2 saja..
cumanya dia masih berd ...

Utk dorg yg cmni, mmg susah utk blik smula klau hti tu x btul2 kuat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2024 06:27 PM | Show all posts
sharfox replied at 26-2-2024 11:38 PM
Media Malaysia ni kalo dikutuk mempromosi LGBTQ, masing2 tak ngaku. Tu tgk Sarangburung punya artike ...

Kat FB or IG, msing2 kutuk LGHDTV tpi kat Twitter bnyk je video llaki Mlayu yg gayah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2024 06:28 PM | Show all posts

Oh, not bad juga
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 26-2-2024 08:49 PM
Uol nak unfollow siapa tu?

Member promote iklan mengarutt..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2024 11:41 AM | Show all posts
Tapi bajunya letop yee..sape designer? haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Astagfirullah.. Semoga Allah berikan hidayah kepada Sajat
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-3-2024 06:27 PM
Kat FB or IG, msing2 kutuk LGHDTV tpi kat Twitter bnyk je video llaki Mlayu yg gayah

LGHDTV...Kih kih kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2024 05:22 PM | Show all posts
ya auolohh nyahh nape muka chuols mcm nekta
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-2-2024 01:37 PM
Wahhhh! 3rd place! BangJad telah memberi bangga kepada negara!

Costume langkamayat dia tak menang ...

kemenangan yg pertama…yak yak yeay..,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2024 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Haula bangjattt
Takkan nk ucap tahniah...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 11:42 AM | Show all posts

Slh stu forumer sini yg dlu pkai terms ni, jdi iol ikut
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hempas sblum Posa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 26-2-2024 04:18 PM
Dia ni dah jadi rakyat Ozzy ke tidak.. ke dia dilindung disana jer.. aku kompius
Nak2 bila dia melau ...

Aritu dia show off secara zoom ppt aussie..kemain bangga sbb gender dia F..female katanya…dia da dpt ppt dah la kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21940 Replies : 409
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 34365 Replies : 17
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114538 Replies : 2984
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15618 Replies : 8
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19109 Replies : 54
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 17279 Replies : 29
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93172 Replies : 1240
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 14839 Replies : 1
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 130012 Replies : 664
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1832 Replies : 6

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:31 PM GMT+8 , Processed in 0.193956 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list