CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tumpanglalu74

[Dunia] Cicit Nabi Muhammad? Pergi La Ke Gaza Sana ~ Tunggu Apa Lagi

[Copy link]
Post time 27-2-2024 02:08 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 27-2-2024 08:25 AM
Bior jer lah...sendiri mau ingat....takyah lah nak harapkan kerajaan ..PM kita pun gang LGBT ....kon ...

Pepatah melayu dah ada ajar kalau Luncai nak terjun biarkan. Use it. Banyak masalah yang akan selesai.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-2-2024 02:13 PM | Show all posts
ummah melayu msia pantang bab2 ni terus menggelupur percaya waima letak bukti depan mata pun. apesal aku nmpk cicit nabi ni mcm nonok2 bottom je
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2024 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckp psl freemason jacob rothschild mampos xde yg bukak thread.bukan acik2 porem suka menda illuminati ni..ke sejak dah jadi zionist ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:07 AM | Show all posts
Edited by apalancut at 28-2-2024 12:11 AM



Bangsa Konoha mmg pelik2, contoh video nih.. Citanya yang mula2 angkat dan taksub dgn mamat nih dr Indon.. lepas tu malaysia pon ikut.. asalnya nak tahu je. tapi lepas dah kena kencing dengan tok selampit.. sama2 la naik kapal.


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai pondesen apa tu?


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2024 11:33 AM | Show all posts
ajak acik sittah skali...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 03:34 PM | Show all posts
aku xamik port pasal orang tu jadi xtau nak vote ape
tapi kalau betul itu ialah cicit nabi Muhammad SAW then biarkanlah dia
yg penting kita selalu berselawat dan ikut sunnah nabi Muhammad

eceh terpoyo plak
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2024 10:07 AM | Show all posts
dlm agama isle pn ada scammer, dan mereka sanggup memfitnah, dajal, syaiton, jim, dan saka, serta freemasron tamsi joko supriarto, dan tak dilupa kan di tnah bani tamim ini semua salah Democratic action party DAP DAP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2024 10:39 AM | Show all posts
Forumer pelangi terpaling zikir boleh la beli dua tiga bijik gantung kat rumah sempena raya ni.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2024 03:52 PM | Show all posts
Kau pegi la jadi al Mahdi kat Pelastin tue. Bukak cult kat Malaysia nak buat hapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2024 03:58 PM | Show all posts
Samerosie replied at 15-3-2024 10:39 AM
Forumer pelangi terpaling zikir boleh la beli dua tiga bijik gantung kat rumah sempena raya ni.

masha Allah, hebat nya TUan  SYeikh Habib ni...

( ke bodoh nya pentaksub beliau )


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2024 05:19 PM | Show all posts
Samerosie replied at 15-3-2024 10:39 AM
Forumer pelangi terpaling zikir boleh la beli dua tiga bijik gantung kat rumah sempena raya ni.

Hahahaha letak sepinggan udang yg siap dikupas kulitnya sbg offering depan gambar, agar segala doa dimakbulkan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2024 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 15-3-2024 03:52 PM
Kau pegi la jadi al Mahdi kat Pelastin tue. Bukak cult kat Malaysia nak buat hapa?

Dia ni berani kat negare2 terpencil je.  Ce masok Mekah sana.  Mampos kene pancong dengan Mamat Bin Salman tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2024 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 15-3-2024 02:39 AM
Forumer pelangi terpaling zikir boleh la beli dua tiga bijik gantung kat rumah sempena raya ni.



WHAT THE FUCUK UBI MASAK LEMAKKKKK IN THE WORLD IS THISSSSSS
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2024 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg percaya tu better korang cuci mata dgn 7 air masjid muka scammer penuh dosa lgsg x terpancar Nur, boleh kata cucu cicit Nabi Muhammad

I smpai confuse nk vote cicit dajal ke cicit freemason
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2024 07:47 AM | Show all posts
benda -benda sesat ni yg berpelajaran tinggi pun boleh kalah inikan pula rakyat marhaein
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2024 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nad014 replied at 16-3-2024 07:47 AM
benda -benda sesat ni yg berpelajaran tinggi pun boleh kalah inikan pula rakyat marhaein


Ironically, org2 ni lah ckp org lain yg akan senang diperdayakan dan ikut dajal.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2024 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 15-3-2024 03:52 PM
Kau pegi la jadi al Mahdi kat Pelastin tue. Bukak cult kat Malaysia nak buat hapa?

Al Mahdi dah ada la sis.
Kultus sana claim Mahdi, kultus sini pun claim jugak.

Ujung² pengikut pun keliru.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2024 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-3-2024 07:12 AM
Yg percaya tu better korang cuci mata dgn 7 air masjid  muka scammer penuh dosa lgsg x terpancar N ...

Dua2 boley vote sis..  Aku setting poll tu sorang 2 choices.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2024 11:56 PM | Show all posts
kulit cerah tapi muka ala ala kelly ...  sori la iols tak minat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.094534 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list